Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

mam pytanko dało by rade zrobić tak aby ban zaczął się wtedy gdy gracz wejdzie na serwer bo najczęściej taki kolo dostaje bana i nawet nie wie o tym i robi tak dalej to jest trochę wkurzające

Arni proponuję Ci abyś trochę składniej sformułował myśl jaką chciałeś tu przekazać, bo np ja kompletnie nic z tego nie rozumiem... Takie masło maślane..

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

mam pytanko dało by rade zrobić tak aby ban zaczął się wtedy gdy gracz wejdzie na serwer bo najczęściej taki kolo dostaje bana i nawet nie wie o tym i robi tak dalej to jest trochę wkurzające

Jeśli gracz nic sobie nie robi z tych banów lub nawet o nich nie wie, to powinien dostawać na dłuższy czas wtedy na pewno odczuje i tyle.

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak pisze skargę na forum i dostaje bana na 1 godzinę w czasie gdy go nie ma a potem znowu to robi chodzi mi o gracza który niszczył mi miny na każdej mapie jak był i nim kampiłem

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Up@.

W takim przypadku ban po prostu jest zwiększany .. w końcu musi się nauczyć jeżeli nie to długo tutaj nie zawita i tyle .. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Dodanie /regulamin lub /zasady
2. Zmiana koloru laserów u vipa ? (niebieski/zółty/fiolet)

Opublikowano

po co jak ktoś chce to wejdzie na server i przeczyta regulamin a to drugie to już jest

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na serwerze nie ma /regulamin. Także mógłby zostać podany tip czyli podpowiedź. "Aby zapoznać się z zasadami panującymi na sewerze wpisz /zasady lub odwiedź forum".
Kolor czerwony lasera jest taki prosty, przydałby się inny ^^ 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chyba to jest jasne, że skoro regulaminu nie ma na serwerze musi znajdować się na forum, administracja nie ukrywa tego regulaminu .. 

Myślę, że kolor nie ma znaczenia .. ja jakoś na to uwagi nie zwracam. 

Opublikowano

Zwiększyć hp dla zombie bo można zabić go 1 magazynkiem ( jak będziesz strzelał w głowę ) można by zwiększyć do 8k dla matki i 5 k dla zombiaka

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zwiększyć hp dla zombie bo można zabić go 1 magazynkiem ( jak będziesz strzelał w głowę ) można by zwiększyć do 8k dla matki i 5 k dla zombiaka

Ta kwestia była poruszana we wcześniejszych postach ! UŻYWAJ OPCJI SZUKAJ !

Opublikowano

Nesty napisał że można to załatwić

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jedno zrobione i już drugiego chcą ?! Co za łakomstwo...

Opublikowano

Może być to zrobione później w następnej upade

• Właściciel
Opublikowano

Poprawiłem strefy zablokowane, dodane zostały nowe ( dziękuję za pomoc reaperowi ) na mapach tj. aztec_kamp, toxic_house, cpl_mill_kamp, gbox5, crystal, colores, 2day i jurassicpark.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Super robota Nesti ;) Czekaliśmy na to łap +

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można by zrobić czat aby admina można wezwać z forum do serwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności