Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypadałoby uaktualnić regulamin. Przed chwilą dostałem bana od Pikachu za "bugowanie". Dopiero po kilku minutach domyśliłem się, że najprawdopodniej chodziło mu o bugowanie przycisku na zm_poland. Ban na godzinę, więc nie będę na razie pisał prośby o unbana i skargi, ale warto byłoby wziąć pod uwagę takie wyjątki. Bugowanie przycisków to rzecz normalna na mapie np. zm_toxic_house. Także proponuje wziąć to pod uwagę, a pikachu prosić o bardziej jasne uwagi!

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To nie jest rzecz normalna, wejście do kampy jest z drugiej strony, więc jeżeli klapy nie otworzą osoby wewnątrz nie masz żadnego prawa samodzielnie sobie otworzyć.

Można wziąć wiele przykładów chociażby zarażanie przez teksturę .. 

Opublikowano

To nie jest rzecz normalna, wejście do kampy jest z drugiej strony, więc jeżeli klapy nie otworzą osoby wewnątrz nie masz żadnego prawa samodzielnie sobie otworzyć.

Można wziąć wiele przykładów chociażby zarażanie przez teksturę .. 

W zm_toxic_house masz kryjówkę za regałami z książkami do któej, aby wejść trzeba zbugować. Tak samo w tej wersji z tunelem zaraz obok, aby z niego wyjść znowu musisz zbugować wajchę która znajduje się tylko od strony domu!

Opublikowano

Unagi na toxic juz od dawna zablokowany ten regal  oraz dojscie do toxyn, chyba ze o czym nie wiem :)

Opublikowano

CJ nie mylisz się bo tak właśnie jest. Bugowanie to chyba normalne ban sie należy. Obok jest tunel dla zombie i tam spokojnie można wejść. Co innego jak ct otworzy przyciskiem i wpuścić zombie - jest to traktowane jako podkladka lub gdy nie jest sam w kampie utrudnianie gry.

Opublikowano

Można by zrobić temat w którym będą wzywani admini na serwer gracze by pisali

• godzinę i datę wezwania ( 27.12.2014 14.45)

• dlaczego jest potrzebny admin ( gracze nagminnie łamią regulamin )

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Robisz demko i wrzucasz do zgloszenia cheaterów.

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak nie ma adma na serwie to połowa graczy stawia miny tam gdzie nie można podkłada się lub blokuje a jak patrzyłem to niektórzy admini siedzą na forum i tak można utemperować tych graczy

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To jeszcze jest steam i PW na forum

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To trzeba sobie zainwestować w steama i dodać poszczególych adminów i z nimi się w taki sposób kontaktować albo tak jak pisze stara babka postępować zgodnie z instrukcją zgłaszania graczy grających bez znajomości regulaminu.

Opublikowano

Niestety przez to że serwer jest także NS ciężko się gra. Nie ukrywam tego jako były admin jednej z sieci serwerów. Zero zgrania, masa niedociągnięć i łamania regulaminów. Demka dosyć wolno pojawiają się po skończonej mapie i wielu graczy rezygnuje z napisania skarg z tego powodu ponieważ pewnie ją odrzucicie. Sam przez to nie napisałem jednej skargi wczoraj.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak zgodzę się demka późno się pojawiają, ale koleś nagraj swoje tak ciężko w konsoli wpisać record "demo" i nagrać 2-3 akcje ? mistrzu dla chcącego nic trudnego poza tym można w zajebistym szybkim tempie wejść na forum, steama, i napisać do kogokolwiek żeby powiadomił (jeżeli zna ) admina i jest po problemie.

@Arni 

Nie uważasz, że jakby powstał owy temat nie zrobił by się spam? no popatrz gościu rozwali Ci mine i już jakiś typo leci i pisze " rozwalił mi mine banować goooo ! " no nie moim zdaniem to odpada .. 

Opublikowano

To był tylko luźny pomysł a pozatym chodziło mi o to aby admin wszedł na serwer a nie pisać na tym temacie skargi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No to teraz co 2-3 no powiedzmy co 10 minut każdy będzie pisał 

Potrzebny admin .. w miesiąc najebie się więcej postów niż jak złączymy wszystkie posty na forum..

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak nie ma adma na serwie to połowa graczy stawia miny tam gdzie nie można podkłada się lub blokuje a jak patrzyłem to niektórzy admini siedzą na forum i tak można utemperować tych graczy

Czesc,

ja uwazam, ze po prostu, lopatologicznie kary powinny byc surowsze. Niestety na serwerach z duzym przemialem ludzi jezeli nie zrobisz czegos w rodzaju 'czystki' - ktos wylapie bana na tydzien, badz dwa, to nastepnym razem 5x sie zastanowi czy warto strugac cwaniaka i znow cos kombinowac. No i jest dodatkowy plus- bedzie mial wiecej czasu na zapoznanie sie z regulaminem ;-)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Taryfikator jest odpowiedni, ludzie zawsze łamali, lamią i łamać prawo będą, póki się nie skończy ludzkość.

Opublikowano

Witam.
Chciałbym zapytać o to co sądzicie by Gracze Steam mieli wolnego slota na servery ?  
Lub jeśli nie wolne sloty dla graczy Steam  co sądzicie by server ZM był w pełni Steam?
Rozumiem że to może skutkować zmniejszeniem sie graczy ,ale czy na pewno ? 
Oraz Co sądzi admin o tym by dodać opcję dla zombiaków by po jakimś czasie regenerowało im sie życie: Np. full hp 1000% - zombiak dostał w ciry 500hp reg. 20% po upływie 35sek. po ostatnim zadanym Dmg.  
Oczywiście to tylko czysta sugestia więc chętnie pospekuluję :) Pozdrawiam Serdecznie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Była już poruszana kwestia odnośnie tego, aby serwer był only steam, jednakże propozycja została na tę chwilę odrzucona, jeżeli chodzi o slota dla steamów, odpada moim zdaniem, to, że ktoś ma steama od razu musi dostać przywileje od administracji ? proszę cie .. 

co do 3 propozycji zoombi ma możliwość kupna w sklepie, bodajże 1000hp także moim zdaniem jest to zbędne ..

@ Arni nie wiem czy CIe dobrze zrozumiałem, ale załóżmy propozycja odnośnie slota dla steama wejdzie w życie musisz posiadać cs'a 1.6 nie tylko pobrać i zainstalować steama ...

@ Po głębszym namyśle 3 propozycja wydaje się okej można by tylko udoskonalić :) , co na to inni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności