Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Zgodnie z umową - rate nowe zostały ustawione ( od jutra powinna być widoczna zmiana ).

Do tego wszystkiego - autorska rozgrzewka GunGame. Im wyższy poziom = tym lepsza broń. Podczas rozgrzewki wyłączone są niektóre pluginy, a czas jej będzie wynosił 80 sekund. Na razie wyłączony jest specjalny dźwięk podczas niej, wszystko wkrótce. 

Zapraszam do testów! 

Opublikowano

Swietnie i coś jeszcze co zauważyłem, gdy próbuję wejść na specta przy full serwerze, jestem na nim ale pokazuje, że gram w wybranym teamie. Gracze nie widzą nikogo na spekcie :)

Opublikowano

Ja zauważyłem to dziś o godzinie 17:25 jak był full serwer 26/25 na cs_office. Początkowo gdy nie był jeszcze full, było normalnie, byłem widoczny na spekcie. Natomiast przy 26/25 byłem w teamie jako "dead" a obserwować ludzi mogłem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jaka jest kolejność broni w rozgrzewce ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A czy jest możliwość żeby zmieniać co jakiś czas ta kolejność, tak żeby nie zawracać Ci dupska i żebym sam to ogarniał ???

Osobiście wywalilbym mp5, AK, m4a1. I zamiast awp dał scouta. Czysto 4fun.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To musimy pogadać na ts3 o broniach :-*

Opublikowano

Gdy wbijemy powyżej deagla otrzymujemy karabin + pistolet, czy to jest zamierzone ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zamierzonego to dostaniesz ryja na serwie jak wrócę wieczorem do domu :-* hihihi

Ps. Nie może być pistolet do karabinu :-P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wnoszę o zmianę granatow smoke na tradycyjne:) te kolory sa beznadziejne...

Opublikowano

Ja mam uwagę co do map eldo i ratsa.

Pierwsza rzucanie he przez tt na respa ct, jak widac tt ma sporo łatwiej rzucić he na respa niż ct. To albo można rzucać żeby było sprawiedliwie a jak nie to zrobić tak żeby nikt nie mógł przerzucić. 

Co do ratsa to na dole jak się ktoś pojawi nie może broni kupić musi się wracać pod lodówkę, a co za tym idzie za nim się kupi tt już tam jest.

Jeszcze chciałbym dodać na cs_max można by zrobić nieśmiertelnych hostów bo jak się rzuca he zabija je i kickuje.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Eldorado - jest tak jak mówisz z granatami, ale dla równowagi lepiej przechodzą pociski od strony ct. Nie wiem dlaczego, ale tak jest.

Rats - zobacze czy jest jakieś sensowne miejsce na respawny, ewentualnie czy po usunięciu tych, co wspomniałeś, wystarczy pozostałych dla wszystkich graczy. No chyba że Nestiusz by przerobił strefy zakupu, ale pewnie nie ma zbytnio czasu na takie pierdołki.

Max - kurde nie pamiętam kiedy mnie kicknelo na tej mapie za hosty. Trzeba uważać i tyle. Albo rzucać jako 3-4 to dobijesz przeciwnika po granatach tych co ich kicknie za hosty... Hahahaha

Smoke - pomyślę nad tym, mi osobiście się podoba tak jak jest. Nie słyszę też narzekania graczy...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

to było w sumie dobre, bo jak przeniose respy do lodówki to ich tam hejkami zajebią wszystkich w 15sekund :P 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na 35hp zostają niektórym bronie po rozgrzewce. Da się coś z tym zrobić?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przyjrzę się temu. Poprosze o datę i godzinę kiedy to miało miejsce. Osobiście się z tym jeszcze nie spotkałem.

Opublikowano

Następnym razem sobie zapiszę. Chyba było to wczoraj lub przedwczoraj (10/11.04.2017) koło 11, może wcześniej. Dokładniej nie jestem w stanie podać. Zresztą od kiedy jest ta nowa rozgrzewka tak się dzieje. Chyba nawet raz Lajt był świadkiem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności