Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak gram duchem aptekarza to wyskakuje mi czy chcę ukraść perk przeciwnika, klikam 1 i jest napisane że mam ten perk już a go nie mam. Ponad 10 razy miałem taki przypadek i nigdy nie ukradłem perka.

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam, otóż na serwerze w ciągu ostatnich kilku dni co jakiś czas wyskakuje mi na chacie spamiąc zdanie "Wybrany gracz nie zgodził się na wymiane perka". Martwi mnie to ponieważ jest to niepotrzebny spam, a nie miałem żadnej propozycji do wymiany. wygląda to mniejwięcej tak: 

e267b5b40b91993cgen.jpg

Pytanie mam czy jeszcze ktoś ma taki problem ? Jeśli tak to proszę o wypowiedź i opisanie waszego przypadku pod tym postem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ostatnio miałem to samo po wymienieniu się perkami z innym graczem. Po każdej rundzie pojawiało się z 10 takich informacji.

Co więcej do błędów to na mapie cs_assault_mega ciągle buguje graczy w przejściach,a także TT respią się przy respie CT. Nie idzie niestety teraz normalnie pograć na tej mapce.

Opublikowano

Nom, ja ostatnio grając w tt zrespiłem się konspirantem tuż obok respa ct za budynkiem i wybiłem cały team :D.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o sprawę ze spamem, to miałem taki przypadek tylko ze na sayu. Po wymienieniu się perkiem pisało mi 5x ze został wymieniony.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U mnie po update 4.3 zaczęło to występować, wcześniej nic takiego nie miałem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U mnie to był jednorazowy wypadek, aczkolwiek będę sprawdzał jeszcze na consoli.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

u mnie po update. Chciałbym zgłosić kolejny błąd, mianowicie na mapie assault_mega niektóre respy z tt znajdują się w ścianie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znów niewidzialne sg na aztecu było  oraz problem z  perkiem  Strzelba farmera - 1/3-5 na natychmiastowe zabicie z M3, gdzie pokazywało 1/0 na natychmiastowe. Łączyło się to z EMP, gdzie nie było możliwości dostania nawet tej broni. 

• Właściciel
Opublikowano

To nie jest możliwe, aby SG było niewidzialne dlatego, że wszystkie perki i klasy zostały przejrzane pod tym względem i nie ma jakiejkolwiek możliwości, aby SG było niewidzialne. Więc zapewne to może być wina samo KS. 

A co do Strzelby Farmera - poprawione. 

Opublikowano

Przeciwnicy mają czasami takie same przebranie jak przeciwna drużyna, a nie mają takiego perku lub takiej umiejętnosci klasy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

U mnie dalej po wczorajszym update wyskakuje co jakiś czas info "wybrany gracz nie zgodził się na wymianę perkami". Ja osobiście nie proponowałem nikomu ani nikt mi , ale zauważyłem ,że w chwile przed tym info dwóch innych graczy próbowało zrobić wymiany (jak na screenie widać). Nie wiem czy to ma jakiś wpływ na to , tak czy siak dalej mi te informacje wyskakują.

post-6249-0-14002700-1419789007_thumb.jpg

• Właściciel
Opublikowano

Naprawiony spam, ale nie naprawione pokazywanie odpowiedniej osobie tego. Spoko, ja to sprawdzę, bo już wczoraj widziałem, że coś jest z ID nie tak. Dajcie mi czas.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też miałem taki przypadek ze Smoke jednego dostawałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności