Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są też dziwne problemy z mikrofonem których połowa ludzi na serwerze nie ogarnia ... M.in. powinno byś tak , że jak coś się mówi to jeden team i drugi team słyszy a nie , że jak zginałeś to inni cię nie slyszą albo jak grasz to pozostali Cię nie slyszą  ;) pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy w teamie będą 3 SG na mapie, to i tak po nich zniszczeniu nie da się postawić nowych.

Opublikowano

Mam maly problem z zabojca, bardzo ale to bardzo rzadko wyrzuca bron drugiej osobie, praktycznie wcale, za to zas koledze zdarza sie to o wiele czesciej. To ma jakis zwiazek z jakimis ustaweniami ? I oczywiscie postac mam prawie zmaxowana. Wczoraj natomiast dostalem 400pkt w wytrzymalosc bez zadnego perka. Dzis po wpisaniu /klasa na respie dostalem -260 albo -230 kondycji. To jakies bledy czy tak poprostu jest z tymi pkt ? I wydaje mi sie ze Amadeusz ma za slaby rozrzut broni. Chyba ze ma miec taka celnosc.

Opublikowano

wydaje mi sie ze perk moc assasyna sie buguje i powoduje niewidzialnosc gracza trzymajacego bron. denerwujaca sprawa poniewaz zmniejsza widocznosc bardziej niz kamuflaz 

• Właściciel
Opublikowano

To zweryfikuj. Nie ma nawet fizycznie takiej możliwości, no ale jak będziesz pewien to daj znać. Nie mamy czasu bawić się w sprawdzanie czegoś takiego, bo jest mnóstwo spraw innych.

Opublikowano

przy szybkiej zmianie z noza na bron pozostaje niewidzialnosc, momentami nawet na nozu brak kamuflazu a na broni jest. 

*2 sprawa to taka ze przy zamianie perku tytanowe naboje na inny otrzymuje sie perk losowy a nie ten co ma osoba chcaca sie zamienic.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co do tej mocy assasyna. Jeżeli wyciągniesz nóż, a następnie zmienisz na broń na karabin lub pistolet to jest niewidzialny do momentu oddania strzału.

Opublikowano

Nie wiem czy to jest błąd czy co ale często ktoś mi daje perk np naboje amadeusza albo platyny pisze że wymieniam się za ten perk a tu nagle dostaje jakiś syf i to nie jest raz czy dwa to jest ciągle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na mapie dd2_b jest za maly resp CT i przy pelnym serwerze do 4 CT'ow pada na respie na poczatek rundy

Opublikowano

mapa de_office_rats ma jakis blad, mianowicie po zmianie mapy na ww serwer przez chwile jest off i wchodzi dd2. 

Opublikowano

Nie wiem czemu , ale wczoraj (25.04) zbugowałem się i nie mogłem chodzić ( de_westwood ) mogłem tylko skakać strzelać itp ale stałem w miejscu , i nie wiem z czego ten bug wynika. Zmieniłem team i było dalej to samo. Czasem też buguje się kondycja i sie chodzi bardzo wolno. Nie wiem czy to jest z mojej nie wiadomej winy czy z czego , czy to jest naturalne? Jak było to już to przepraszam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności