Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Też to zauważyłem, trzeba to poprawić :]

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nano kamizelka nie działa - ostatnio zabiły mnie miny podczas jej używania.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Funkcja /wymien nie działa poprawnie, daje losowe perki.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To w takim razie jest jakiś bug, amadeusz może mieć niekiedy platyny (osobiście miałem dwa razy!), a żeby kapitan miał zablokowaną Tajemnicę Generała to nie wiedziałem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

care pack w /ks jakoś tak to się nazywało  potrafił po rzuceniu pojawić się dopiero w następnej rundzie.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Szeregowiec ma 6 apteczek, a nie 3 tak jak jest w opisie.

Opublikowano

notatki kapitana 3 pociski (takie mialem) nie dzialaja na ninje i jej kose 1/1

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem buga z perkiem (perk co dodaje wytrzymałość nie pamiętam jak sie nazywa) wpisałem /drop a się okazało ze perka nie miałem a 230 wytrzymki miałem gdzie normalnie mam 100 wytrzymałości, ninje i speedchackery narzekały ze nie da się mnie ubić brali mi po 50 hp i nic. Na początku nie skumałem o co chodzi po wbijcu lvla zauważyłem. Perk po wydropieniu dodał mi więcej wytrzymałości 

Opublikowano

wydaje mi sie ze losowo dodaje wytrzymke, raz mam podstawe a raz jak wyrzej ponad 200. Bez perku na poczatku rundy, na jednej mam ponad program tej wytrzymki a w 2 rundzie juz nie. zauwazylem to w klasie kapitan. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem o tym bugu pisać ale jakoś wyleciało mi z głowy. 

2014-08-02_00001_zpsd9df4e5f.jpg

Moja wytrzymałość jakieś 2 tyg~ temu.

Opublikowano

Przysposobienie Obronne? On chyba dodaje wytrzymałość.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Frager znów może mieć tajemnice generała i podręcznik szpiega 1/1 grałem ostatnio i miałem oba te perki choć miały być zablokowane na owej klasie. pozdrawiam The Next Best

Opublikowano

Nie znowu, bo to jeszcze w ogóle nie było blokowane. Będzie w następnym update, a ten nie wiadomo kiedy będzie.

• Właściciel
Opublikowano

Chciałbym się bardziej przygotować do tego update, przyłożyć konkretnie i wyeliminować bardzo dużo błędów. Cały czas analizuję co i jak, dlatego wraz z aktualizacją wprowadzimy reset oczywiście całego systemu. Więc myślę, że 1 września spodziewać się można update i ruszamy z serwerem mega :)

Aktualnie trzeba CS:GO wprowadzić w obieg oraz TS3. Do tego update ZM, więc to nie jest tak, że COD się olewa, a inne serwery nie. Po prostu jest to okres wakacyjny, gdzie należy mi się trochę odpoczynku tak, aby zapierdalać przez następne 10 miesięcy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty każdemu się odpoczynek należy a zwłaszcza w wakacje :) 

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odkryłem mini buga tzn. Ktoś ma klase/perk na oślepieniu przeciwnika, kiedy ktoś np mnie oślepi to trwa 3-5 sek. Ok. Gram dalej do końca rundy, ale kiedy się zaczyna kolejna runda to respie się z oślepieniem (zielonym oślepieniem) 3-5 sek. Niby to nikomu nie przeszkadza, ale warto było napisać :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności