Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Sprawdzę te zwinne palce. Jutro powinna ukazać się aktualizacja. A co do paczek - to nie jest możliwe. Zawsze dolatują, tylko dolatują w miejsce, gdzie wskazałeś celownikiem. Jeśli celownik jest na końcu mapy, gdzie nie ma wejścia to paczki tam spadną za mapę... 

Mam także informacje dla tych, którzy czekają na COD MOD 5.0. Prace cały czas trwają, lecz aktualizacja nie ukaże się w tym miesiącu. Pierwszeństwo ma aktualizacja DR i ZM. Ale co ważne: moce klas graczy nie będą przechodzić na killstreak - tak, potwierdzam tę informację. 

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zwinne Palce tak miały od zawsze. Jedno na sto przeładowań miałem taki przypadek.

Opublikowano

a ja miałem taki przypadek z paczką , przeczekałem prawie całą runde aż paczka spadnie (pod nogi celownik był) i sie nie doczekałem

Opublikowano

Czasami stawiajac SG nie mozna sie ruszac, gdyz jestesmy zblokowani przez niego z gory.

@Umiem stawiać SG, dzieje się tak stawiajac i kucając, więc dla mnie to jest bug ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na mapie cs_assault_upc 1 resp CT jest po w miejscu gdzie powinien znajdować się resp TT albo jest zbugowany i co jakiś czas przenosi CT obok drabinki w budynku (obok wejścia do wentyli)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzisiaj zabrakło mi ammo w famasie i chciałem kumpić w /sklepie więc wydałem 8k na pełen magazynek, lecz niestety nie doszło mi nic.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Niestety @Nesty tez mi się wydaje, że czasami nie widać niektórych graczy na UAV. Nie odkryłem od czego to zależy. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Być może Niewidzialnych jak zabójca bądz tych co mają podręcznik szpiega lub w klasie ubranie wroga jak Zwiadowca.

Opublikowano

Miałem kilka razy taki przypadek. Dość prawdopodobne, że gdy dana osoba użyje counter UAV po czym przeciwnik użyje UAV to counter UAV jest nadal jest aktywne dla gracza, który użył tego wcześniej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mimo tego mam włączone UAV zostaje ostatni gracz i tak go na radarze nie widać.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Również tak czasami miałem. Idę sobie pewnie przed siebie i na uav nikogo nie ma, a tutaj nagle zza rogu ktoś do mnie strzela.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ninji dziś nie widziałem na radarze 2  mapy pod rząd :< 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

hhahahahha dojebałeś !

No tak tylko użyłem UAV bo został ostatni Ninja i nie ma go na radarku wiec co teraz "mądrego" powiesz??

Opublikowano

Yyyyy... to, że mógł użyc C-UAV sekunde przed Tobą, rundę, czy tam x czasu przed Tobą i to działa, nawet jak Ty potem użyjesz UAV :x

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Elektryk znów przebija błyskawicami przez ścianę. Jeśli dobrze pamiętam usuwałeś ten problem Nesty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności