Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy ktoś gra tą nową klasą bandyta ale ja grałem całą mapę i nie przeniosło mnie ani razu za przeciwnika ? rozumie że 1/4 czy 1/5 ale całą mapę ? 

pisze 1/4 bo tak w opisie na serwie 1/5 bo w opisie w sklepiku

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tęz jestem za tym stałym cichym chodzeniem i kondycją wiekszą . 

Opublikowano

czyli ta klasa nie ma nic prócz degla przez okolo 5 sek 1/1 :) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

+ teleport (jest w fazje) i 2x dmg w plecy. A nie da się zrobić żeby skierowało od razu na plecy przeciwnika niż żeby myszką machać i celować? 

Opublikowano

Te kroki prawie zawsze siebugują i słychać je i podcza widzialności i niewidzialności, na zabójcy 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak te kroki czasami się bugują i słychać je jak jesteś widzialny, a do tego jak zabójca zginie to nie zawsze ks się resetuje

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Potwierdzam @pavi kroki sie bugują raz słychać a raz nie. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie autodestrukcji Zabójcy nie powinno resetować ks zabitych?

Opublikowano

A jak ma być z tym sentrygunem ? Żeby SG nie biło podczas niewidki ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zabójca staje się widzialny jak ktoś z jego team strzeli w miejsce, gdzie właśnie się znajduje czyli po prostu w niego.

Opublikowano

Sg jak strzela w zabójce to go widać, jak dostaniemy he nawet za nie -1 tylko np kevlar lekko drasnie też widać.

Opublikowano

Zabójca staje się widzialny jak ktoś z jego team strzeli w miejsce, gdzie właśnie się znajduje czyli po prostu w niego.

Potwierdzam 

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to zauważył . Dzisiaj grałem namiestnikiem i zdobyłem item notatki kapitana i gdy rzucałem HE zabijałem tak jakby 1/1 nie było momentu gdzie zadałem normalny dmg z HE . To bug ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

perk fart strzelca - nie działa w nim szansa na natychmiastowe zabójstwo.

Opublikowano

Witam zauważyłem taki mały szczegół i chyba można powiedzieć ze to bug. A mianowicie chodzi tu o UAV jeżeli użyjemy  to większości Adminow nie widać na radarze i czasami zwykłych graczy a resztę widać normalnie i to jest bardzo denerwujące bo myślisz ze nikogo nie ma a tu nagle ci ktoś wybiega i DED :D. poprosił bym o sprawdzenie tego szczegółu

Opublikowano

To nie admin czy coś takiego. Jeżeli klasa ma częściową niewidzialność lub jakąś inna to wtedy jej nie widać.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Miałem ten przypadek gdy ktoś grał ninją i był uav niestety nie było widać na radarze. 

Opublikowano

to nie zalezy od klas ninja lub jakis co maja niewidzialność dziś grał OPERATOR MYSZKI kapitanem na eldorado i tez go nie było widać na radarze a używałem UAV. nawet klasa takie jak namiestnik, zbójnik, zabójca, snajper i wiele innych które zaobserwowałem jak grałem na servie

counter-UAV to jest ze wszyscy ci znikają z radaru gościu a ty nie rozumiesz [ciach!]i nie widzisz co pisze na wet ktoś użyje counter-UAV to ja używałem UAV i nie było typa  na radarze weź się ogarnij i zastanów się co piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności