Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Prawdopodobnie to przez blokadę wh. Wybierasz: albo likwidujemy 99% WH, albo więcej WH i możliwość widzenia przez predatora. Co wybierasz?

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście, że predatora chyba każdy się ze mną zgodzi :)

Nie tak serio, to mała cena za zlikwidowanie 99 % WH

Teraz jest bynajmniej ciekawie trafić predatorem, choć z UAV szansę są większe.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No wiadomo że lepiej blokować wh, skoro inaczej się nie da no to trudno.

Nie narzekajmy mogło być gorzej :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Saper nie ma zablokowanego perku Szlachetne p90

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Blokada nie działa dalej

saper i szturmowiec mieli szlachetne p90

muzahed miał kamuflaż

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wczoraj miałem dziwną sytuację związaną z /ks  miałem paczkę to sobie zrzuciłem ją i nie było tego charakterystycznego głosu zrzutu, paczka spadła lecz pusta nic w niej nie było...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nowy balans drużyn na serwerach CS 1.6.

Moim zdaniem poprzedni był  lepszy a dlaczego już piszę. Adminów nie przerzuca i tak było od początku.

Wczoraj gramy dd2 nie pamiętam dokładnych statystyk ale tt wygrywa 12;0 4/5 osób  z tt ma po te średnio 20 ;4  a ct nie może nic ugrać  i nie przerzuca w ogóle tych lepszych (który mają dobre statystyki w tt )tylko tych słabych.

Poprzedni balans od razu przerzucał po 2/3 rundach dominacji jednej drużyny gracza lepszego do drużyny która przegrywała.

Nie wiem czy zrozumiałeś o co mi chodzi po prostu ten balans drużyn moim zdaniem nie balansuje odpowiednio sił drużyn.

cJQPXWq.jpg

• Właściciel
Opublikowano

To kwestia ustawień. Może mi coś umknęło - muszę sprawdzić. A co do nie przerzucania adminów, to czyli działa prawidłowo. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ustaw to jak najszybciej bo jest masakra na serwie. Zamiast przerzucać do drużyny przegrywającej robi to na odwrót przerzuca słabych graczy z słabego teamu do mocnego.

@Nesty gz 11k rep!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Balans drużyn bo jest coraz gorzej. Godzina 17 a na serwerze 8 osób. Mocny team kontra słaby team nie ma szans.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nadal balans jest zły . Przerzuca graczy zamykających.

Opublikowano

Snpier zabjia przez notatki zbrojnika lub jak się gra Zbrojnikiem i ma 2 odbicia to też nie działa

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Odbicie pocisku w zbójniku nie działa. Typ normalnie mnie uszkadza.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty czy zabójca jak postawi SG to powinno ono Ci wywalać broń?

Opublikowano

Sg działa tak samo jak twoja klasa czyli jak ma opcje wyrzucania broni to wyrzuci :D Najgorsze jest to jak np. 1/10 na zabicie natychmiastowe lub 1/3 na oslepienie ;D to jest oro do tego jak masz tytany i 120 inty to bjie po 90 :D i jest jazda

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jest problem nie wiem czy wina serwera czy coś innego ale graczy na steam co jakiś czas wywala z serwa  i nie idzie grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności