Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Więc tak pierw ty Michu.

-JEst opcja wyszukaj temat był już poruszany otóż KLASA ; Sniper przebija odbicia Zbójnika to samo tyczy się perka Notatki Zbójnika.

1. Gdy ktoś posiada perk Tajemnica Wojskowa jego SG postawione też oślepia, to tyczy się również granatów jak i pewnie innych KS.

2. A skoro jesteśmy przy sg to nadal się buguje od czasu do czasu.

3. Perk Notatki Zwiadowcy wydaje się być zbugowany, gdy ktoś wymienia się z innym graczem, czasem ubranie z perku zostaje i nie zmienia się na powrót do normalnego.

4. Nie wiem czy to bug czy nie, ale Czy Morderca ma 1/10 na krytyczne dmg z każdej broni? i czy z HE też ma możliwosć zadania krytycznych obrażeń.??

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak to jest, ale mi na żadnej klasie bezlik nie działa. Ammo sie kończy zawsze. 
next sg to jest bot który strzela tak jakby , który jest powiązany z tobą , czyli norma ze oślepia. 
4. to nie bug raczej. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja bym usunął tą tajemnice tak jak było i był by spokój. Mi za to np gram strzelcem wyborowym dostaje p90,mp5 (nie tyczy sie m4 perku bo jest ta bron bazowa) to normalnie wali i przeładowuje.

Strzelec usuniety :D

Opublikowano

Zbójnik nie odbija pierwszych dwóch strzałów z mp5 , p90 

Opublikowano

co do odbijania 2 to tyczy sieę broni dodatkowego dmg np. p90 +15 to te 15 dmg i tak ci zada tak samo perk "tytanowe naboje" z nich też będą obrażenia im więcej w int tym dmg większy z awp snajperem to samo 

to jest normalne zawsze tak było tylko z broni bazowej bez dodatkowego dmg odbija

Opublikowano

Nesty jak dla mnie to i tak dobrze że tak jest 

Opublikowano

Jeżeli Zbójnik otrzyma perk Buty Speedhackera i wyrzuci je ma -60 kondycji od następnej rundy 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To nie dotyczy tylko zbójnika michu i wspominałem już o tym na poprzedniej stronie.

Opublikowano

Powie mi ktoś z was koledzy, dlaczego bezlik ammo nie działa mi na zadnej klasie.Coś nie tak w cfg mam czy co ? :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zajmę się tą sprawą. Od kiedy to występuje? Od jakiego update?

Mi to występowało po ostatnim przed marcowymi zmianami.

• Właściciel
Opublikowano

Serwer został przeniesiony ponownie. Jeśli występują jakieś błędy z połączeniem do serwera albo nie działa FastDL proszę pisać.

Opublikowano

Zabójca czasem jak utraci niewidkę, to słychać jego kroki, przy tym jak sg mnie trafiło było słychać, chyba też w innych przepadkach tak się dzieje . 

Opublikowano

A nie na odwrót ? Bo podczas niewidzialny-słychać, podczas widzialności-nie słychać. 

Opublikowano

Dokładnie. Idzie do dostrzec na początku. Niewidzialnym ze się jest rozpoznaje po tym że słyszymy swoje kroki i na odwrót.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności