Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sentrygun dosyć często gdy zostanie zniszczony staje się niewidoczny i dalej działa jak należy

irytujący jest też neobans na początku mapy czy da rade go przyśpieszyć tzn. od razu po wyborze klasy żeby się pojawił?

przy zakupie VIP'a + premium często premium nie chce się uaktywnić po upływie 24h.

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Więcej postów nie możesz napisać nie? Ogarnij się. Po 1. Jeżeli chodzi o SG, to do sprawdzenia, bo to może być dobry trop. Najlepiej HLTV dać i podać czas na mapie. Po 2. Nie da się przyspieszyć, ma tak zostać jak jest i przestańmy narzekać na to okno. Po 3. Niestety, ale nie myślisz za grosz... Skoro jest napisane do 24h, to znaczy, że ręcznie musimy dodawać. Niestety, w dniach tj. święta, sylwester support nie funkcjonuje, a jeśli już to tylko z naszej dobrej woli. Warto czytać regulaminy nasze. Jest do 24h w dni powszednie, a nie przez cały rok.

Pzdr.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, zgodnie z opisem zabójca ma 1mine, lecz gracz V.I.P nadal stawia 3 na runde.

Taka mała uwaga;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Perk "Silna klata" nie działa według mnie prawidłowo, nie powinienem otrzymywać DMG w klatę, a gdy wpisze odpowiednią komendę pokazuje że dostałem obrażenia w klatkę ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że zabójca nie robi się widzialny po otrzymaniu dmg, dowodem na to jest zamieszczone demo

http://304490.node8.pukawka.pl/hltv-1506251514-cs_assault_upc-1435238040-1435239240.zip

11:15 - Akcja się zaczyna( Patrzymy na Don't Stop Believin' )

11:20 - Zaczynam strzelać w zabójce ale on nie robi się widzialny

W razie potrzeby mogę zamieścić pare innych demek :)

@edit, z Kierowcą testowaliśmy czy to zależy od typu otrzymanego dmg (piorun, m4, sg). Doszliśmy do wniosku, że zawsze zabójca po otrzymaniu dmg nie traci niewidzialności

http://304490.node8.pukawka.pl/hltv-1506251750-de_eldorado-1435247400-1435248600.zip

od 3 rundy ( Bo kierowca tracił nerwy xD )

Opublikowano

Cybersuit chociaż ma zablokowany perk Twardy mózg to i tak go się dostaje jak się gra. Dziś miałem go parę razy tak samo jak w ostatnich dniach odkąd gram cyberem. Proszę o sprawdzenie błędu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klasa zabójca z tego co wynika z opisu nie posiada funkcji wyrzucania broni, a jedynie zadawanie krytycznych obrażeń. Niestety podczas starć z tą klasą dość szybko można stracić broń. Proszę o naprawienie tego błędu :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

"1 silna mina, niewidzialny do momentu oddania strzału lub po otrzymaniu obrażeń, jeśli jest widoczny cicho biega, wybucha po śmierci, 1/8 na krytyczne uderzenie, 1/12 na wyrzucenie broni przeciwnika, 1/3 z HE"

Opis sklepowy klasy zabójca. Jak widać nie ma żadnego błędu bowiem klasa posiada umiejętność wyrzucania broni przeciwnika.

Opublikowano

Po prostu opis się nie zmieścił :p

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Care Pakage coś szwankuje ostatnio, przynajmniej u mnie. Dzisiaj na dwóch z trzech map, które grałem, dwa razy nie doleciało. Ostatnimi dniami tez parę razy się zdarzało.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat był już poruszany. Snajper z określoną ilością inteligencji przebija odbicia Zbójnika to samo tyczy się Notatek Kapitana.

Opublikowano

Potwierdzam post Kierowcy. Mi też często care pack nie dolatywał

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skrzynki wypadające z graczy i SG swieci tylko na niebiesko, a nie tak jest napisane na kolor drużyny.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kolory działek się bugują. Czasami działka CT świecą na czerwono, a działka TT na niebiesko. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hm tzn. od normalnych obrażeń jak np. od broni, granatów, min, rakiet.

Czy może masz na myśli od KS, a mianowicie SG, Airstrike czy predator misslie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To fakt nie ujawnia się, frez zgłaszał to na poprzedniej stronie, więc bez wątpienia Nesty ma to na uwadze lub tak ma być.

Opublikowano

Zwinne palce - Po wcisnieciu r mam full magazynek + te naboje co miałem przed przeladowaniem. Miałem raz 54 naboje i to nie był bug wizualny, wystrzeliłem te 54 naboje z m4a1 po czym mi przeladowało

Kolejny bug, czasami paczki nie dolatują, gdy się je przywoła na początku rundy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności