Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Klasa " Terrorysta "  ma w opisie Respienie u wroga w jego przebraniu, niestety respi ale nie ma przebrania wroga.

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jako vip dostaję "200 AP z hełmem na start (maksymalnie 250 AP)".

Już jakiś czas temu zauważyłem iż gdy uderzy mnie ktoś z awp 1/1 z mojego teamu to tracę te całe ap. Taki mały błąd ale wypadałoby to poprawić.

Opublikowano

Witam, powiedzcie mi bo się nie orientuję czy to jest wina mojego cs/steam, czy jest coś nie tak z serwerem że podczas ładowania się plików  (podczas wchodzenia na serwer) często wyskakuje mi błąd typu, że nie mam wgranej takiej mapy, że nie mam takiego modelu. Jak dobrze wiem to jeżeli na serwerze jest jakiś nietypowy model to powininen mi się pobrać tak? Nie pobierają mi się ani mapy ani modele. Dodam, że na innych serwerach takiego czegoś nie zauważam. Pozdrawiam :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Użyłem Care Package pod siebie. Nie dostałem skrzynki. Po jeden lub 2 rundach użyłem Airstrike w okolicach tego miejsca to poleciał air i spadła moja zaległa skrzynka.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

post-4101-0-32899100-1451047584_thumb.jpg

Dzisiaj po północy nie dostałem nuke. Miałem już 23 zabić z rzędu i zaczeło mi liczyć ks od nowa. Nie wiem czy to jakiś bug, ale dziwne strasznie.

post-4101-0-07363100-1451047707_thumb.jpg

@Bart

Liczą się do ks i nawet miałem EMP.

Opublikowano

Kropka ( . )   zapewne miałeś postawiony SG i nie wiem może się mylę ale też zauważyłem że zabicie przez SG nie liczy do ks 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bartus ile razy miałem 20;0 w trakcie sg, predator, arstrike zabijało i wszystko się wliczało.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Perk Notatki Kapitana nie działa  po prostu nie dostajesz AWP :)

@@

Luzik

Opublikowano

Bartus ile razy miałem 20;0 w trakcie sg, predator, arstrike zabijało i wszystko się wliczało.

może odbywało się brojenie/def  paki a to masz 3 fragi, a do ks się nie liczą.

Opublikowano

Chyba jest jakiś bóg w Elektryku na błyskawice.. dziś pojawił się gracz widzę go w sumie chyba 1 raz. wbił sobie 41 level biega i zabja z pioruna. raz wali po 30. bo za tyle dostałem raz bjie 265. nie ogarniam tego. ale działa piorun czasami 1/1 (Bardzo czeso)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać że chyba C4 czas jest wyłączony. 

• Właściciel
Opublikowano

Konsola się kasuje i będzie się kasować. To nie jest błąd, to opcja w nowym systemie banów. Jak chcesz płakać z tego, to cofaj się do przedszkola, bo naprawdę wkurwiają już mnie Twoje teksty.

@Kelek

Nigdy nie było licznika na COD MOD. Zawsze była tylko zapowiedź głosowa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności