Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Admirał oczywiście działa i znalazłem przyczynę crashowania się serwera, jest to perk "Elektromagnes", który po użyciu crashuje serwer.

• 1 rok później...
Opublikowano

Zmieniając klase pokazuje że mamy bombę a tak naprawdę jej nie mamy dopóki runda się nie skończy i nie zacznie kolejna.Drugie przy zmianie klasy buguje się broń zmieniając klase zostaje ona z poprzedniej klasy którą graliśmy dopóki nie minie jedna runda.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Z ta zmiana klasy i jej bronia dalej jest tak samo.

Opublikowano

Z paka jest już okej,nie zauważyłem problemu.

Opublikowano

Extra dziękuję. 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Grając dziś z moją dziewczyną natrafiliśmy na Buga związanego z perkiem Stalker - 1hp działało ale byłem w 100% widoczny.

Nie wiem czy to jakiś błąd czy co, ale moja dziewczyna mnie po prostu widziała.

Bez tytułu.png

70604264_407211056814057_1747158031331753984_n.jpg

Zdj. mojej dziewczyny jest nie wyraźne, grała szturmowcem a prek miała platynowe naboje

Opublikowano

Mamy błąd z autobalacing graczy jest 3, 2vs1  mijają 2/3 rundy i wszyscy jesteśmy w tej samej drużynie. To samo jest w kwestii dobierania zamiast dodawać gracza do drużyny która przegrywa dodaje do wygrywającej i jest np.4  graczy 2vs2  ct przegrywa to przerzuca gracza do tt i jest 3vs1.

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Klasa Lotnik która posiada rakiety w polaczeniu z perkiem kapitański granat 1/1 zabija też natychmiastowo z rakiet.

• Właściciel
Opublikowano
W dniu 4.09.2019 o 19:12, patrol86 napisał:

Mamy błąd z autobalacing graczy jest 3, 2vs1  mijają 2/3 rundy i wszyscy jesteśmy w tej samej drużynie. To samo jest w kwestii dobierania zamiast dodawać gracza do drużyny która przegrywa dodaje do wygrywającej i jest np.4  graczy 2vs2  ct przegrywa to przerzuca gracza do tt i jest 3vs1.

Poprawione.

12 godzin temu, The Next Best napisał:

Klasa Lotnik która posiada rakiety w polaczeniu z perkiem kapitański granat 1/1 zabija też natychmiastowo z rakiet.

Poprawione.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Perk Autodestrukcja nie jest zablokowany dla klasy Kamikadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności