Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ktoś dziś pisał że perk "Głowa Achillesa" nie działa. Dodatkowo proponowałbym nieco obniżyć wytrzymałość sentry gun'a. Drużyna przeciwna dorobi się 2 czy 3 i ciężko jest się tego pozbyć.

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie pokazuje prawidłowo otrzymywanych obrażeń, gdy przeciwnik posiada klasę lub perk.(obrażenia) +int

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuję uniemożliwić rzucanie HE na 10~ sekund po rozpoczęciu rundy, lub dodać jakaś informację o tym w regulaminie. Przykładowo: mapa cs_assault, ludzie się respią, HE lecą po 2 sekundach, 3 TT nie żyje. Tak samo jest na de_kabul i wielu innych mapkach.

Opublikowano

Mając Perk Buty komandosa w rundzie działają, ale w następnej juz nie. Tak samo jest z innymi perkami, które dodają kondycję.

Można też dodać 5 sekund nieśmiertelności, przed rundą.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Zastosowaliśmy zaawansowane logi, które logują każde użycie mocy klasy, zadane obrażenia dodatkowe klasie, każdy jej spawn itd. i w ten sposób mam nadzieję, że wyłapiemy błędy. Dlatego serwer przez to może być ciut więcej obciążony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Popieram kolege wyzej ten problem z minami jest chory stawiasz miny a  idąca za toba ooba z twoje team'u je rozwala .

• Właściciel
Opublikowano

Jeżeli tego problemu nie było, to na pewno to sprawdzę. Po zmianie mapy powinno być okej, jeśli nie to proszę napisać jak to jest.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na de_hell jest za mało miejsc (gracze nie mogą dołączyć do drużyn)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Potwierdzam, jest ograniczenie 10vs10.

Opublikowano

witam, chciał bym poruszyć kwestie ninji ponieważ czasem znika jej ten kolorowy kontur i jej po prostu nie widać nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś zależność, ale im ciemniej tym lepiej widać ninję, a im jaśniej tym bardziej ona znika. Może o to chodzi? Bo ja żadnych błędów nie zauważyłam. ;) 

Opublikowano

Niestety to nie o to chodzi, czasem leci na mnie ninja nie ma przejscia swiatel z ciemnego na jasna i nagle ta łuna nad ninja znika i zaraz się pojawia.

Opublikowano

Niestety to nie o to chodzi, czasem leci na mnie ninja nie ma przejscia swiatel z ciemnego na jasna i nagle ta łuna nad ninja znika i zaraz się pojawia.

Enq napisała... Im jaśniej tym bardziej ją widać.. a jak ninja skacze to patrzysz na niebo i jej nie widzisz proste.. to nie żaden bug.

Nie wiem czy zauważyłeś zależność, ale im ciemniej tym lepiej widać ninję, a im jaśniej tym bardziej ona znika. Może o to chodzi? Bo ja żadnych błędów nie zauważyłam. ;)

• Właściciel
Opublikowano

Nie znika, tylko po prostu ona prześwituje i nie zawsze ninja będzie widoczny w 100%. Czasem cała powłoka, a czasem tylko obrzeża tekstury. Jest to normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności