Skocz do zawartości

[CS 1.6] Błędy i bugi na serwerze COD MOD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 423
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duch generała - co 5 sekund dostaje 10 hp. W opisie jest, że co 2 sekundy dostaje 3 hp. Do poprawy

Sentry Gun - nie wiem jak ma być ale powinien być ustawiony na maksymalnie 2 rundy, a jest na całą mapę.

Perk Magister - nie działa. Potrzebna latarka

Opublikowano

Klasa Snajper: odebrać M4. Bo ma, ale nie ma w opisie. Nie działa 1/2 z kosy.

• Właściciel
Opublikowano

Klasa Snajper nie posiada M4. Z kosy powinno już działać.

Poprawiona również klasa Cichy Zabójca (spawn + mniejsza widzialność).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Klasa ninja bonusy otrzymuje tylko podczas pierwszej rundy. Mam na myśli grawitację i widoczność.

• Właściciel
Opublikowano

@Primo - problem widocznie jest od jakiegoś perka. Wszystkie klasy miały buga.

Widzę, że coraz więcej pojawia się problemów. Cóż, sprawdzę to wszystko dokładnie. Z góry przepraszam za wszelkie błędy, problemy. Crashe powinny już ustąpić. Z mojej strony mogę zapewnić, że przez tydzień mogą występować różne problemy. Większość do końca weekendu poprawię. 

Będę również dziś w nocy przeglądał wszystkie klasy na nowo i perki.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chciałem zgłosić problem, iż grałem sobie dzisiaj (9:40) na 1 mapce i nabiłem na graczy Mokra Morda 11 lvl na randze Elektryk, lecz na następnej mapce (de_dust2) na tej randze miałem lvl 1 o_O nwm co się stało ale prosiłbym o wyjaśnienie i jeśli to możliwe zwrócenie lvl'a :)

Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojego błędu :)

• Właściciel
Opublikowano

Są jeszcze drobne problemy z samym silnikiem COD'a, stąd nie nabija Wam poziomów dobrze. Jeszcze raz serwer przeinstaluję, od nowa przerobię silnik i będziemy martwić się dalej.

Opublikowano

Klasa elektryk wbija sie level .. np 10 nowa mapa lvl 1 . .

to co wyzej pablo .

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Marszałek - zamiast redukcji obrażeń o 8, sam zadaje sobie te obrażenia (szansa na krytyczne obrażenia też się w to wlicza, czyli HS - śmierć).

Amadeusz - dynamit który postawi a nie zużyje, przechodzi na następną rundę (można stawiać na respie, w następnej rundzie odpalić).

Ninja - niewidzialność na nożu powinna być chyba zredukowana, bo jest zerowa.

I wczoraj zapomniałem napisać. Po użyciu perku zmory (i tutaj dalej nie pamiętam...) serwer dopadł crash.

Nie można kupić defuse kita (jak grałem na codach to zawsze można było kupić, bądź dostawało się automatycznie na start rundy)

• Właściciel
Opublikowano

@live

Trąbię cały czas, byłeś na serwerze, że są problemy z zapisem i będzie trzeba na nowo utworzyć tabelę (stąd prosiłem o zrobienie screena i podesłanie po naprawianiu tego, abym Ci ustawił poprzednie). Nim się to zrobi, trzeba odbudować silnik.

Trochę logiki trzeba użyć.

@Bimbasek

Też miałem pewne wątpliwości co do Marszałka i tych obrażeń.

Amadeusz - okej, poprawię.

Ninja - celowo to zrobiłem, aczkolwiek zwiększę widzialność.

Błąd z perkiem już od dawna jest naprawiony. Serwer pada zupełnie z innych powodów mi znanych.

Nie można, bo zablokowałem, ale jutro odblokuję.

Tak jak powiedziałem, większość rzeczy się poprawi do jutra, ale jeszcze przez tydzień będą istotne problemy.

Opublikowano

Nwm czy dzisiaj jest to samo, lecz wczoraj były problemy z wbijaniem lvla, tzn. nie pokazywało mi ile mam expa aktualnie, tylko wtedy, kiedy mam lvl up. Jeśli to się będzie zdarzało więcej razy, to może lepiej byłoby zastosować pasek expa zamiast liczb i np. procenty, żeby wiedzieć ile jest procent lvla. Tak nawiasem mówiąc dziękuję, że posłuchałeś Mnie z tym, aby dodać BH ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wpisując komendę /reset i ustawiając przydzielanie dostępnych punktów na "przydziel wszystkie", punkty zostaję odejmowane.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Klasa: STALKER RING - według opisu powinna mieć nieskończoność ammo, a tak nie jest.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności