Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Propozycje perków i klas

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@up - czy ty myślisz, że jak coś napiszesz, to natychmiastowo się wszystko pojawia?

Nesty napisał, że serwer będzie ulepszany i poprawiany.

Poza tym inni gracze na swoje Premium nie narzekają.

Nikt nie zrobi ci klasy, która będzie nie do zabicia.

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie bede gral na tym serwie zwylke klasy sa lepsze od premium.nara i zycze milego grania na tym serwie od nowa byl klasy wgral ,bo sa za dobre. 

A komu można dogodzić? Przykład? Chociażby wczoraj siedzę na COD'zie. Wpada gracz, nowy, kupił fragera, steam, wydawałoby się, że wie co robi, nie? Ano właśnie, a on pierwsze co po wejściu na serwer: "Oddajcie moje 11 zł..." - dalej cytować nie będę, bo pojawiła się obraza. Tak myślicie. O Tobie nie wspominając. Czyta poprawnie i pisanie - a skąd, bo po co? Klasy premium są robione przez Nesytego, poprawianie na bieżąco, więc proszę zamknij się i to co masz do powiedzenia to powiedz i poczekaj, az Nesty znajdzie czas i będzie mógł w spokoju wprowadzić wszelkie poprawki. Denerwuje mnie Wasze podejście. Ty masz pojęcie jakiekolwiek o tym jak długo SWOJEGO czasu człowiek musi poświęcać, żeby to Wam dogodzić? Widzę, że nie. Klasy premium, raz, że są tanie, dwa będą poprawki, trzy po to masz dział na forum - wszystko jest brane pod uwagę i dokładnie analizowane, to ma być równowaga. Zabójca - jest na ninję. Cyber jest typowo na raszowanie.

Podsumowując: zanim coś napiszesz, zastanów się co piszesz, bo nikt Cię tu nie trzyma i krytyka - jasne, ale konstruktywna. ;) 

• Właściciel
Opublikowano

Nie bede gral na tym serwie zwylke klasy sa lepsze od premium.nara i zycze milego grania na tym serwie od nowa byl klasy wgral ,bo sa za dobre.

Pierwsze słyszę, aby zwykłe klasy były lepsze od premium - a to Ci dobre :D Nie chcesz, nie graj - Twój problem ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Prześmieszne. Raz płacz, że premki za dobre i nie da się przeciw nim grać, a tutaj ktoś napisał, że premki są słabe! Fenomen serwera! Co do Fragera - a i owszem, jest on silną klasą i granie przeciwko takiemu to istna męka dla nowych graczy, aczkolwiek ostatnio zacząłem grać sobie wszystkimi klasami po trochu, a tak dla zabicia nudy, granie jednym i tym samym może uśmiercić człowieka. I powiem Wam, że jak ktoś umie grać to po prostu daje radę i tłumaczenie "on ma wyższy lvl" jest tutaj kompletnie nie na miejscu, wszystko zależy czym gracie i z jakim perkiem (UWAGA! zaskoczę Was - platyny nie są dobrym perkiem na fragera :]). Fragerowi bym zabrał niewrażliwość na HS (taka propozycja przy okazji) i tyle, jest to mega premium więc mimo wszystko jakąś przewagę nad innymi klasami musi mieć. Ostatnio też można wyczuć jęki i stęki na ninje (ponownie) - proponuję zabrać mu nóż żeby mógł patrzeć jak inni się zabijają, a sam niech bawi się w chowanego. Przy okazji dobrze by było, gdyby rakiety, miny oraz błyskawice nie przebijały wytrzymałości - taki Cyber jest jeszcze gorszy od Fragera. I jeszcze jedna sprawa - skoro zabójstwa za miny i rakiety liczą się do rankingu, to czemu za błyskawicę też by nie mogły?

Opublikowano

Prześmieszne. Raz płacz, że premki za dobre i nie da się przeciw nim grać, a tutaj ktoś napisał, że premki są słabe! Fenomen serwera! Co do Fragera - a i owszem, jest on silną klasą i granie przeciwko takiemu to istna męka dla nowych graczy, aczkolwiek ostatnio zacząłem grać sobie wszystkimi klasami po trochu, a tak dla zabicia nudy, granie jednym i tym samym może uśmiercić człowieka. I powiem Wam, że jak ktoś umie grać to po prostu daje radę i tłumaczenie "on ma wyższy lvl" jest tutaj kompletnie nie na miejscu, wszystko zależy czym gracie i z jakim perkiem (UWAGA! zaskoczę Was - platyny nie są dobrym perkiem na fragera :]). Fragerowi bym zabrał niewrażliwość na HS (taka propozycja przy okazji) i tyle, jest to mega premium więc mimo wszystko jakąś przewagę nad innymi klasami musi mieć. Ostatnio też można wyczuć jęki i stęki na ninje (ponownie) - proponuję zabrać mu nóż żeby mógł patrzeć jak inni się zabijają, a sam niech bawi się w chowanego. Przy okazji dobrze by było, gdyby rakiety, miny oraz błyskawice nie przebijały wytrzymałości - taki Cyber jest jeszcze gorszy od Fragera. I jeszcze jedna sprawa - skoro zabójstwa za miny i rakiety liczą się do rankingu, to czemu za błyskawicę też by nie mogły?

Ty chłopie nie wiesz co piszesz. FRAGER JEST DO POKONANIA! Cybersuit wystarczy rakieta+dobra celność w nogi i do pokonania,ale jak zabierzecie FRAGEROWI Niewrażliwość na HeadShota to wtedy AMADEUSZ BEZ PREMIUM BĘDZIE LEPSZY OD FRAGERA.

Tyle moich uwag.

Niektóre klasy(zwykłe) są silniejsze niż premium. Na przykład Amadeusz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie ma klasy nie do pokonania. frager- wystarczy przycelować w klatke, ninja- problem stwarza to ze zabija w plecy najczęściej ale jak już zauważysz to nie problem nawet full-out wystarczy, a cyber- tylko raksy ma w zasadzie silne na bliskie można go.
nie ma słabych klas. są tylko gracze nie umiejący z nich korzystać. ale fakt przydałby sie jakiś perk PT. niewrażliwość na kosy ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nazwa klasy:  Zbrojnik (ogólnie nazwy konkretnej nie mam, feel free)

Int: 20
Zdrowie: 50
Wytrzymałość: 60
Kondycja: 30

Bronie: Famas, usp

Opis: Widzi niewidzialnych, odbija x pociski na rundę*, dodatkowe obrażenia z famasa +5(int)*

* - nie są to umiejętności konieczne, aczkolwiek mile widziane, w zależności od tego czy ma to być premium czy też klasa zwykła.

Moja propozycja jest taka - klasa jako premium, odbija 2 lub 3 pociski na rudnę, dmg z famasa jak wyżej.  Jeżeli klasa darmowa - bez odbijania pocisków oraz mniejsze statystyki początkowe. Główną atutem tej klasy ma być możliwość widzenia niewidzialnych jednostek oraz dodatkowe obrażenia z famasa który jest dobrą bronią na bliski jak i daleki dystans. Nie jest to żadne "przekokszone" coś, więc myślę że klasa by się sprawdziła.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem trochę lipa z tym ,że widziałaby niewidzialnych (jeśli byłaby darmowa) bo Ninją nie dałoby się pograć za bardzo. Jako ,że teraz sporo osób lata na kamuflażach to może zamiast "widzenia niewidzialnych" bardziej pasowałoby ,że przy trafieniu ma x/x szans na zdjęcie kamuflażu?

Opublikowano

Proponuje dodać, taki perk o nazwie "Nanosuit" polega on na tym, że gracz jest nie widoczny jak ninja, ale zabrane jest mu 2/3 hp :)) 

Opublikowano

nie ma takiego perku, jest kamuflaz. Jestem na nie - wyobraz sobie polaczenie konspirant + nanosuit...

Opublikowano

Klasa: CamoMan

Opis: Klasa jest lekko widzialna, ale kompletnie ukrywa pryjaciuł w promieniu 50 (+int) jednostek, dostaje xp za ukrycie zabójcy.

Bronie: MP5

Zdrowie: 30

Kondycja: -30

Inteligencja: 5

Wytrzymałość: 20

Jak cos mam zrobiona cała klase z starego serwa. :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

I tak już sporo osób gra klasami z ograniczoną widzialnością , a jak kolejne takie klasy dojdą to już w ogóle niewidzialny serwer będzie.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chciałbym, żeby któryś z was wziął sobie namiestnika albo jakąś klasę nie premium i powalczył z zabójcą zobaczymy jak bardzo by się podobała gra ... To już wręcz irytuję ... i to nie tylko mnie, lecz większość ludzi. Pomyślcie nad tym żeby zmienić mu tą niewidzialność bo będziecie tracić graczy, albo zaraz każdy będzie biegał zabójcami i cały serwer będzie niewidzialny.Powodzenia życzę przy dalszych zmianach, nie wiem czemu miała służyć ta z zabójcą ale ok

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Uspokój się. Gram zwykła klasa i nie narzekam....

• Właściciel
Opublikowano

Chciałbym, żeby któryś z was wziął sobie namiestnika albo jakąś klasę nie premium i powalczył z zabójcą zobaczymy jak bardzo by się podobała gra ... To już wręcz irytuję ... i to nie tylko mnie, lecz większość ludzi. Pomyślcie nad tym żeby zmienić mu tą niewidzialność bo będziecie tracić graczy, albo zaraz każdy będzie biegał zabójcami i cały serwer będzie niewidzialny.Powodzenia życzę przy dalszych zmianach, nie wiem czemu miała służyć ta z zabójcą ale ok

No obecnie jest tak, że jest zdecydowany wzrost graczy, a nie utrata.

Opublikowano

tak ale zwróć uwagę ile przybyło zabójców :) bez premium klasy nie jest możliwe zabicie go co jest irytujące, serwer jest zajebisty, najlepszy jakim grałem ale po tych zmianach jest przesadzony jeśli chodzi o zabójcę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności