Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Propozycje perków i klas

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie, to nie pisz posta pod postem. Masz opcje edytuj każdy przeczyta.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Kilka propozycji perków ode mnie :

1. Zestaw granatnika - Dostajesz komplet granatów (He, Smoke, 2x Flashbang.)

2. Granat obezwładniający - Dostajesz granat, który obezwładnia przeciwników (spowalnia i uniemożliwia strzelanie) na kilka sekund.

3. Odbijający Pancerz - 25%\30% zadanych obrażeń przez przeciwnika wraca do niego.

4. Wyszkolony Żołnierz - Dostajesz 50 HP i 50 Wytrzymałości 

5. Siła rażenia - Po uaktywnieniu zadajesz 2/4-krotne obrażenia przez 3/6 sekund perk niszczy się po użyciu.

6. Broń Rashera - Dostajesz XM1014 i +10/20 damage z niego.

7. Zmysł Szeregowca - Masz 1/11/1/15 na natychmiastowe zabójstwo z dowolnej broni.

Na razie to wszystko pozdrawiam...

• Właściciel
Opublikowano

Mam świetną wiadomość! W następnej aktualizacji, która będzie w tym tygodniu na COD Elektryk będzie mógł uderzać piorunem tylko osoby, które są na widoku. Koniec z wyskakiwaniem piorunów za ścianą. Ale w związku z tym, że tak osłabiliśmy tę moc teraz poprzez odnowę do 8 sekund i mniejszy zasięg, trzeba byłoby ponownie przemyśleć czy ma to rację bytu. Dlatego zwracam się z pytaniem do graczy: jak wg Was będzie optymalnie:

a) Cofamy sprzed dzisiejszej aktualizacji, ale wdrażamy, że piorun nie może przebijać ściany

b) Piorun nie będzie przebijał ściany, a czas odnowy zostanie przywrócony do 5 sekund

c) Piorun nie będzie przebijał ściany, a czas odnowy zostanie skrócony do 6 sekund, a zasięg lekko zwiększony

d) Piorun będzie przebijał ścianę - wszystko zostaje jak jest teraz

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

c chyba będzie najlepszą opcją :)

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A więc perk o nazwie Notatni Ninji dodają nam możliwość wykonania skoku w powietrzu. Według mnie jest to troche nie logiczne ponieważ ninja nie posiada takiej umiejętności. Proponuje zmienić nazwę na Notatki Cybersuita ponieważ ta klasa ową umiejętność posiada, a perk Notatki Ninji zmienić aby zmniejszały grawitacje, co również posiada ninja. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może coś jak Nieśmiertelny cios ale z niewidzialnością ?

Opublikowano

God Mode (Perk) - Co rundę może być nie śmiertelny przez 5 sek.

Złote Naboje - Dodaje od + 34 do +40 do Obrażeń, perk rzadki do zdobycia. (Nie do zdobycia dla klas typu Amadeusz)

Płonące Naboje - Szansa na podpalenie Gracza 1/5

Natotki Zabójcy - Szansa na wyrzucenie broni przeciwnika 1/6 (Lub1/Więcej)

Klasa:

Zły Amadeusz

Inteligencja:5

Zdrowie:10

Wytrzymałość:-10

Kondycja:20

Bronie:AK-47, USP

Dodatkowy Opis:zadaje dodatkowe 10 Obrażeń(+inteligencja)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do twoich propozycji LoKo

God Mode (Perk) - Co rundę może być nie śmiertelny przez 5 sek.

Złote Naboje - Dodaje od + 34 do +40 do Obrażeń, perk rzadki do zdobycia. (Nie do zdobycia dla klas typu Amadeusz)

Płonące Naboje - Szansa na podpalenie Gracza 1/5

Notatki Zabójcy - Szansa na wyrzucenie broni przeciwnika 1/6 (Lub1/Więcej)

1.Jest już perk nieśmiertelny cios.

2.Są już platynowe naboje

3.myślę że są zbędne

4.Były lecz zostały usunięte

Opublikowano

Lecz Nieśmiertelny cios jest tylko raz do użycia. Są platynowe lecz można by było dodać jeszcze jedne Naboje z dodatkowymi obrażeniami.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nieśmiertelny cios został zmieniony na obecną wersję (niszczy się po użyciu) przy okazji jednego z upków. Wcześniej był on dostępny co rundę i nie było to dobre dla serwera, ponieważ gracze z wysokimi lvl-ami i premkami odpalali go i robili rzeź także to na 100% nie zostanie zmienione. Zanim zaproponujesz kolejne perki radzę przeczytać opisy tych obecnych na serwerze :)

Opublikowano

Zanim zaproponujesz kolejne perki radzę przeczytać opisy tych obecnych na serwerze :)

Uwierz, że czytać potrafię, a gram tu od 2013r na CoD'zie więc mnie nie pouczaj. Po drugie By nie była "rzeź" jak to nazwałeś ponieważ to tylko 5 sek.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie sugerowałem, że nie potrafisz czytać tylko to, że proponujesz dodanie nabojów z obrażeniami mimo, że takie są wiec po co kolejne?

post-6249-0-06415800-1441531616_thumb.jpg

A skoro grasz od 2013 roku to powinieneś pamiętać co robił np. Frager mając nieśmiertelność co rundę. Teraz podobnie byłoby chociażby ze zbójnikiem, który i tak jest ciężki do zabicia, więc perk ten celowo został zmieniony na obecną wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności