Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Propozycje perków i klas

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elminator moim zdaniem dużo daje dołączyć do tego awp. Dodac tylko wiecej statystyk np Wytrzymałość do 100 i to by wystarczyło;)

Cyber powinien być zdecydowanie osłabiony, poprostu nie ma gry. Zmiejszyć mu chociaż z 3 na 2 rakiety i mniejsze dmg z rakiet;]

Opublikowano

co do kapitana popieram mario i wymiar za dużo wytrzymałości na start za dużo, z m4 po 10 a co z innych broni to jest szok i wez takiego ubij a co jak 51 lvl i tylko wytrzymalośc dał prawie nie do ubicia to powinno bycć mega premium:D. co do ninja zwiekszenie wytrzymalości było by karygodne ponieważ teraz jest go cieżko zabic a co ja bedzie mial zwiekszona wytrzymalość

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wytrzymałość wyróżnia Kapitana co do tego się zgodzę i jest jej ciut za dużo można by było zmniejszyć o 10 albo 15 pkt ale Napalony trochę przesadzasz nawet jeśli ładuje w wytrzymałość to na bank odbiło by się to na kondycji przez co stał by się łatwym kąskiem dla Konspirantów których jak wiemy też nie brakuje a i przed rakietą też nie da rady umknąć a już przed ninja to nawet nie warto wspominać więc nie jest tak kolorowo...eliminator pasował by do niego idealnie i odbijanie pocisków także ale to tylko moje skromne zdanie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A gdyby tak zrobić coś takiego

Umysł dowódcy - nie wiem +25 do inteligencji?

Plecak żołnierza - +15 do wszystkich statów?

Może podwyższyć/obniżyć staty, ktoś by tym grał?

Opublikowano

25 inteligencji może być za dużo jak dla CYBERA albo Amadeusza to będzie sieka ale jak najbardziej fajny sposób.

Opublikowano

A moze dodać perk z  taką umiejętnością co ma duch aptekarz. Co o tym myślicie???

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Czemu nie ? Moim zdaniem można by było dodać ale z ograniczeniem, że można uleczyć powiedzmy 3-4 graczy na rundę.

Opublikowano

Mam propozycje.Chodzi mi o ulepszenie strzelca wsparcia,ponieważ nikt nim nie gra.Moja propozycja jest aby dodać mu lepszą broń albo bardziej zmniejszyć widoczność.Jak macie jakieś inne propozycje to piszcie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dodac perk Naboje ... (tutaj sami nazwijcie) - opis (omija wytrzymałość przeciwnika, lub można że omija polowe wtrzymałosci)

Opublikowano

Nazwa klasy: Sokół (Premium)

Bronie: Galil, deagle

Umiejętności: Widzi niewidzialnych, zwiękoszone dmg z Galila - stałe 5 lub 7 + skoro ma być to klasa premium to może jeszcze 2 skoki.  ;)

Int: 10

Wytrz: 20

HP: 30

Kon: 10

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem na NIE poza tym + 5 dmg z gaila to był by hardcore

@Kolejny nie rozumie ironii....

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można dodać perk coś jak Wytrenowany Weteran, np. Wytrenowany Generał : +100hp, + 10 kondycji. Bo weterana często gracze wyrzucają przez -30 kondycji czy ile tam to zabiera. 

A co do klasy ; Technik, Opis : Ma deagla oraz 15he na rundę, jego widoczność jest zmniejszona do 30.

Int : 15

Hp : 50

Wyt : 10

Kond : 25

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jest perk oczy termowizyjne wiec nie ma sensu, a rakiety i 1/? na zabicie - sa to umiejetnosci danych klas, chcesz miec? to graj takimi klasami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności