Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Propozycje perków i klas

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Perk: Dezorientator

Opis: Masz 1/6-10 szans na zdezorientowanie wroga.

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Nie rozumiem . Może powiedz wprost , co ci nie pasuje w tym perku i podaj swoją propozycję.

Jak Ty sobie wyobrażasz "nóż 3-7 razy większy"?

Perk: Dezorientator

Opis: Masz 1/6-10 szans na zdezorientowanie wroga.

Co Ty przez zdezorientowanie wroga rozumiesz?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Perk : Papierowe naboje.

Opis: Zadajesz 50 obrażeń więcej.

Może od razu damy 100 dmg co będziemy sobie żałowali ... Na NIE 

Opublikowano

mam propozycję zmienienia klasy ninja. Grałem na serwerze około 30 minut, a już nie mogłem wytrzymać i poszedłem  na only hsa. Ninja są po prostu nieśmiertelne , czasem sie podświetli delikatnie ale bardzo rzadko . Dlatego mam propozycję aby zrobić ją tak że jest niewidzialna tylko podczas kucania z nożem ( ale za to jest cąłkowicie niewidzialna jak nanosuit nie że będzie ją podśtwietlać ), niewielka zmiana, ale aktualnie nie da się grać. W porównaniu z mega premką ,ninja jest dużo lepsza , dlatego też proponuję ją zrobić jako megapremium .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

mam propozycję zmienienia klasy ninja. Grałem na serwerze około 30 minut, a już nie mogłem wytrzymać i poszedłem  na only hsa. Ninja są po prostu nieśmiertelne , czasem sie podświetli delikatnie ale bardzo rzadko . Dlatego mam propozycję aby zrobić ją tak że jest niewidzialna tylko podczas kucania z nożem ( ale za to jest cąłkowicie niewidzialna jak nanosuit nie że będzie ją podśtwietlać ), niewielka zmiana, ale aktualnie nie da się grać. W porównaniu z mega premką ,ninja jest dużo lepsza , dlatego też proponuję ją zrobić jako megapremium .

O czym ty piszesz Ninja jest dobra taka jaka jest , na kucaku bez żartów , łapiesz perk oczy termowizyjne grasz np. Amadeuszem i już ninja nie ma szans , A i tak ninje widać z tego ci mi wiadomo Nesty zwiększył widzialność ninj . Na nie . 

Opublikowano

O czym ty piszesz Ninja jest dobra taka jaka jest , na kucaku bez żartów , łapiesz perk oczy termowizyjne grasz np. Amadeuszem i już ninja nie ma szans , A i tak ninje widać z tego ci mi wiadomo Nesty zwiększył widzialność ninj . Na nie . 

Żart to jest to co teraz jest ninji zobaczyć się nie da, czasem się podświetlina niebiesko na 1 sekunde i z powrotem niewidzialna. Oczy termowizyjne- dlatego ona jest beznadziejna bo jest nie do pokonania a wystarczy 1 typ co ma oczy i już ninja będzie miała staty 0:10 . Pewnie sam grasz ninją spróbuj sobie wejść na serw zagraj zwykłą klasą gdy na serwie jest 6 ninji i potem pisz posty .

Opublikowano

Zapomniałem dodać 2 klasy :

Klasa: Inżynier 

HP : 30 

INT : 25

WYTRZ : 20

KONDYCJA : 35

Bronie : Krowa , DGL , aug ( Albo za aug jakąś inną ) 

Opis: Na nożu może postawić mini działko. 

Klasa : AirMan

HP : 30

INT : 10

WYTRZ : 0

KONDYCJA : 25

Bronie M4A1 , DGL , Auto Pompa 

Opis: Na e ma 2 naloty ( Airstrike których można używać co 10 sek dmg + int) ,Mniejsza widoczność ( nie za dużo) Grawitacja , 2 skok

Opublikowano

Wpadłem na pomysł jeszcze kilku perków :

-

1.Naboje UAV. Jak się odda celny strzał w przeciwnika , to będzie on wykrywalny na radarze dla każdego z drużyny przeciwnej do końca rundy.

2.AirstrikowiecNa "C" wzywa się 1 nalot co rundę.

3.Księga Umiejętności. Dodaje 30 pkt do każdej statystyki

4.Granaty. Dostajesz 5 he co runde.

5.Jumper. Posiadasz 5 skoków więcej.

P.S 

Wiem , że mogłem edytować , ale tam Nesty dodał notatkę i nwm jaka jego opinia byłaby do nowych perków.

@Nesty 

Jak Ci sie spodobał jakiś perk , to napisz coś w stylu " 1 Tak, reszta nie" .

Opublikowano

Ja proponuję udoskonalić klase: Konspirant

Zamiast pułapek dać 2-3 miny,a zamiast shota przebranie wroga,he i 1/2 z he

Co o tym myślicie??? Można było by również podnieść cenę sprzedaży do 10 zł?? :D

Opublikowano

Proponuje perki:

Unicestwienie: po zabiciu wybuchasz i zadajesz 100 dmg pobliskim wrogom 

Naboje S.W.A.T. : zawsze zadajesz przynajmniej 40 dmg np. w nogę-trudne do zdobycia :D

Element F.R.A.G.E.R.A. : Co 15 sek he

I jak to lepsze??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności