Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ZOMBIE INFECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie by bylo jak by zombie mialo troche mniej hp i nie bylo by min wtedy szanse byly by wyrownane dla obu drużyn :)

• Odpowiedzi 933
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Miny na pewno zostają, co do punktów życia to można by było nieco zmniejszyć.

Opublikowano

Proponuje dodać na starcie rundy 5-10 sekund grawitki żeby każdy human/zm mógł się schować itp. Na iceattacku ( o ile się nie myle ) to na schodkach jest takie bydło ,że 1 zm i cała strona wybita :>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Proponuje dodać na starcie rundy 5-10 sekund grawitki żeby każdy human/zm mógł się schować itp. Na iceattacku ( o ile się nie myle ) to na schodkach jest takie bydło ,że 1 zm i cała strona wybita :>

Bezsensu, takie coś z reguły występuje na zombie plague. To jest zombie infection.

Opublikowano

Siemanko widzę , że sporo tematów zostało poruszonych ale jedna zmiana nie daje mi spokoju.

Mianowicie czemu top15 zostało zabrane , top15 dodaje motywacji do gry i do walki o jak najlepszy rank , moim zdaniem powinno się to przywrócić ale nie grałem tu sporo czasu może wam to odpowiada  , proszę o szczere opinie i decyzje.

Dziękuje i pozdrawiam,

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Właśnie motywacja, ta motywacja daję szanse że ludzie którzy grają dla fragów wolę samemu grać i utrudniać innym niż współpracować.

Opublikowano

Ja bym proponował wgrać swojego typu No-Collide'a, bo czasem ludzie specjalnie blokują, a No-Collide, który działałby tylko na swój team (tzn jestem Zombie, ale nie mogę przenikać przez Ludzi) byłby bardzo pomocny. Wgrywałem coś takiego kiedyś na serwer, ale nie jestem pewny czy jest możliwość ustawienia, żeby zombie nie przenikało przez Ludzi. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jest, ale z tego co wiem mocno obciąża serwer, a on już ma trochę obciążenia. Ostateczna decyzja należy do Nestyego lub enQ.

Opublikowano

Ja tam bym zostawił tak jak jest, serwer jest dość obciążony tak jak wspomniał nienasycony seksualnie Rogal !. "A jak się ZM buguje ile to przyjemności dla CT" - nie no o tym zadecydują organy wyższe.

• Właściciel
Opublikowano

To prawda, że taki plugin może obniżyć jakość, ale proszę pamiętać, że wraz z aktualizacją serwera w grudniu, obciążenie jego zmalało i mówię to całkiem poważnie. Efektem tego jak widać jest fakt, że dzisiaj o 1 w nocy serwer potrafi być 31/31 i pnie się w górę. Obciążenie chmury również spadło. Mimo wszystko, uważam, że jest to zbędne. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bez sensu ponieważ zombie nie będą się mogły wtedy podsadzać a bez tego dojście do niektórych miejsc jest niemożliwe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja propozycja: Dodanie do sklepu humana flary, czyli granata który oświetla teren na dany czas. Na innych serwerach było to zrobione tak, że flesh to była flara, he granat zapalający, a smoke to był granat zamrażający. Bardzo bym się cieszył gdyby ta flara była wprowadzona.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Raczej nie będzie Flary Noktowizor jest wystarczający :)

Opublikowano

Chwilka. Ja nie piszę, aby usunąć mgłę, a taka flara nie daje aż tak dużo światła + kosztowała by także np. 2000$. Jeśli jednak masz inne zdanie w tej kwestii, to muszę je uszanować.

Noktowizor wystarczający może i jest, ale niektórzy np. ja mają na nim 30 FPS :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności