Właściciel GET Opublikowano 5 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Cześć, Jak już wspomniałem w poprzednim temacie, będzie kolejny update 2.04, który podzieli się na dwie części. Wyjdzie 2.04 beta oraz 2.04 finall. Zostanie zmienione lub zamieszczone kilka poprawek błędów, natomiast w finall szykuje się prawdziwa rewolucja (uchylę rąbka tajemnicy): nowy system ranku dostosowany pod nasz ZM. Na pewno wersja 2.04 poprawi, naprawi, wprowadzi: graczowi, który utraci minę w wyniku rozwalenia jej przez innego gracza, wróci ona z powrotem do właściciela -> co za tym idzie nie będzie banów za niszczenie min po wpisaniu /mina będziemy mogli zbindować zdejmowanie miny, a także uzyskać kilka informacji odnośnie jej punkt ZM za ostatniego człowieka; do tej pory nie ma punktu ZM za ostatniego człowieka osoba będąca pod wpływem napalmu, wybierając szalonego, nadal odbiera jej HP (ogólna poprawa tego) lepiej działający system odliczania czasu działania itemów humany mogą przez siebie przechodzić, naciskając klawisz E (jest to równoznaczne z rezygnacją stawiania min pod "e") poprawne wyświetlanie HP w hud drobne poprawki w V.I.P'ie drobne poprawki w szybkości gracza oraz serwera drobne poprawki optymalizacyjne Masz jakiś pomysł, zauważyłeś buga? Zgłoś w tym temacie! Edytowane 7 Lutego 2014 przez Nesty [ UPDATE ] 5
Właściciel GET Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 21 Maja 2014 Pod koniec czerwca przeprowadzona zostanie finalna wersja 2.04. W niej uwzględnimy: UPDATE będzie podzielony na dwie części a) pierwsza - 06.07.2014 -> całkowita poprawa wyświetlanych wiadomości (zredukuje to błędy zw. z get_szpace overflowed) -> nadmierne wykorzystanie mocy serwera (nadużywanie silnika HLDS) związane z "mina należy do" -> całkowita przebudowa min -> prawidłowe pokazywanie "kto rozwalił minę" -> nowa wersja V.I.P'a - uwzględnienie armoru podczas infekcji -> więcej krwi -> poprawki optymalizacyjne do głównego silnika zombie infection -> powróci status HP, armoru i kasy, gdy spoglądamy na innego gracza -> statystyki pokazywanie na końcu mapy zależne od bycia w danym teamie -> pipe nade będzie zadawać poprawnie DMG -> regulamin serwera przeszedł poprawki -> lepiej dostosowane obrażenia (całkowita przebudowa systemu obrażeń zadawanych ZM) b) druga - 04.09.2014 -> coś przeciwko graczom SH -> blokada tekstur -> likwidacja bomby i niektórych entite (nie działa system poprawnie) -> V.I.P będzie mógł mieć maksymalnie 150 kamizelki (a odnawiać się będzie po 25) -> szansa na wystąpienie multi infekcji wzrośnie (33%) -> pipenade będzie kosztować 10k$ -> pipenade będzie można użyć tylko raz na rundę (nieważne przez kogoś) -> lasery będą koloru zielonego, zaś V.I.P'a koloru czerwonego -> laser będzie mniej wytrzymały -> poprawa spadochronu oraz wyłączenie dźwięku sygnalizującego użycie spadochronu -> poprawa systemu odpychania zombie -> drobne poprawki optymalizacyjne 4
Love Misia :* Opublikowano 22 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 22 Maja 2014 Ciesze sie ze moj ulubiony ZM bedzie jeszcze bardziej ulepszony :) . Pochlanianie zwlok ZM czyli bedac zombie bede mogl zjesc cialo innego i przwrocic troche HP ?? Bardzo fajne , powinno graczy bardziej zmotywowac do zarazania ludzi w kampach. A obrazenia ?? Beda zwiekszone ?? Mniejszy odrzut ?? Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Właściciel Opublikowano 22 Maja 2014 Tak, będzie dawać HP. A co do obrażeń - będą zwiększone; odrzut minimalnie może się zmniejszyć, choć takiej konieczności nie przewiduję.
Arni Opublikowano 6 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Czerwca 2014 jak ten punkt z sh będzie działał to będę nie tylko ja ale inni gracze zadowoleni
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2014 UPDATE v1 przeprowadzone. Część druga niebawem :) 2
Prince* Opublikowano 6 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Gdy zombie zaraża ocalałego to wówczas spadają fps'y i gra się zacina na chwilę (najprawdopodobniej za dużo krwi). Proszę o szybką poprawkę tego ;)
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2014 W finalnej wersji lasery będą koloru zielonego, zaś V.I.P'a czerwonego.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 12 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 Do mojego czerwonego koloru na Forum będę miał nawet lasery czerwone!
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 12 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2014 Tylko czekać z niecierpliwością :) Super robota..
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2014 Update pojawi się dopiero w sierpniu, więc... :) 1
Arni Opublikowano 13 Lipca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2014 Na początku czy na końcu sierpnia ( nie pytam o dokładną datę)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 13 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2014 Najprawdopodobniej na początku. 1
Arni Opublikowano 14 Lipca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2014 Dzięki Rogalik za odpowiedź
Właściciel GET Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 21 Lipca 2014 Taki szybki update: -> Pipe Nade można użyć raz na rundę -> Poprawiono błędy związane z napisem "Mina należy do" - napis mógł się wyświetlać dla tych, którzy nie są obecni na serwerze i mogło to powodować crashe serwera
Veleisi Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) A więc tu napiszę, że wprowadzanie kamizelki tylko dla vipów to był błąd, bo i tak mają już duże ułatwienia. Pipe nade zabiera 2,5k hp i jedyny ratunek to szaleństwo, tak ma być czy nie, bo nikt mi nie odpowiedział jeszcze. A z tego co tu wyczytałem to jeszcze planujecie zwiększyć obrażenia, które i tak są już duże, a odrzut możnaby było trochę zmniejszyć. Czekam na opinie. d-_-b Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Schirru
Arni Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Można by zrobić aby odróżnić vip od zwykłego konta Schirru nie pszadzaj zombie będą też miały łatwiej
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A więc tu napiszę, że wprowadzanie kamizelki tylko dla vipów to był błąd, bo i tak mają już duże ułatwienia. Pipe nade zabiera 2,5k hp i jedyny ratunek to szaleństwo, tak ma być czy nie, bo nikt mi nie odpowiedział jeszcze. A z tego co tu wyczytałem to jeszcze planujecie zwiększyć obrażenia, które i tak są już duże, a odrzut możnaby było trochę zmniejszyć. Czekam na opinie. d-_-b Tak jedyny ratunek to szalony jak bomba leci.Co Cię w tym dziwi.To bomba, a nie granacik. Mógłbyś się czepiać jak by Pipe nade ściągała ZM z całej mapy, a nie z danego obszaru.
Właściciel GET Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A więc tu napiszę, że wprowadzanie kamizelki tylko dla vipów to był błąd, bo i tak mają już duże ułatwienia. Pipe nade zabiera 2,5k hp i jedyny ratunek to szaleństwo, tak ma być czy nie, bo nikt mi nie odpowiedział jeszcze. A z tego co tu wyczytałem to jeszcze planujecie zwiększyć obrażenia, które i tak są już duże, a odrzut możnaby było trochę zmniejszyć. Czekam na opinie. d-_-b b) druga - jeszcze nie wdrożona -> pochłanianie zwłok innych ZM -> na początku przechodzenie przez graczy -> coś przeciwko graczom SH -> blokada tekstur -> likwidacja bomby i niektórych entite (nie działa system poprawnie) -> optymalizacja wszystkich itemów i wiele innych... -> V.I.P będzie mógł mieć maksymalnie 150 kamizelki (a odnawiać się będzie po 50) -> szansa na wystąpienie multi infekcji wzrośnie (33%) -> pipenade będzie kosztować 10k$ Gdzie Ty tu człowieku widzisz, że większe obrażenia będą?...
Veleisi Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Musiały mi się posty pomylić, bo: Tak, będzie dawać HP. A co do obrażeń - będą zwiększone; odrzut minimalnie może się zmniejszyć, choć takiej konieczności nie przewiduję. W złej kolejności to przeczytałem, a skoro będzie jeszcze jeden UPDATE to mam nadzieje, że poprawi się zbalansowanie gry. d-_-b Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Schirru
Rekomendowane odpowiedzi