Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Poprawi, bo po to się robi update, aby naprawiać błędy poprzednich zmian. Jeden już był, teraz drugi i ino czekać ;) Cały czas uzupełniam to, co będzie poprawione w najnowszym update.

• Właściciel
Opublikowano

Wiem, że chcecie odróżnić zwykłych graczy od vipków, ale trochę rozgrywka zaczyna przypominać znane z MMO "Pay To Win".

Mieliście taki fajny klimat na serwerze..

Przepraszam bardzo, ale V.I.P jakikolwiek by nie był, zawsze daje przywileje, których normalnych gracz nie ma. Więc w jakiejkolwiek by on nie był formie - powtórzę - zawsze będzie stanowił przewagę nad zwykłymi graczami. 

Nie wiem czy wiesz, ale znowu powtórzę: będzie kolejny UPDATE, który naprawi ewentualne błędy z poprzednich naszych zmian. Czy to tak ciężko jest zrozumieć? Czy trzeba pisać "mieliście taki fajny klimat na serwerze" i inne, podobne pierdoły. Mogliśmy w ogóle nie ogłaszać kolejnego update, nic kompletnie, zostawić jak jest i się nie przejmować. A my jednak chcemy integracji z graczami tak, aby każdy z Was miał przyjemność z gry. To chyba coś znaczy, prawda?

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

->na początku przechodzenie przez graczy

-> coś przeciwko graczom SH

-> blokada tekstur

Tylko to osobiście bym dodał i będzie wszystko super.  Uważam, że jakiś specjalny strój dla VIP'ów byłby bezsensu. Aż tak trudno nie jest zarazić kogoś z VIP, chyba że lata jak Brayan z pompą wtedy ok, może troszkę ciężej ale też idzie zrobić.

"Pay to win", no cóż hajs trzeba trzepać,a znowu 5zł na 2 tyg czy ile to tam kosztuje VIP za sms, to jest i tak mniej niż wydajecie na jointy i alko.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualizacja - 04.09.2014r:

-> coś przeciwko graczom SH

-> blokada tekstur 

-> likwidacja bomby i niektórych entite (nie działa system poprawnie)

-> V.I.P będzie mógł mieć maksymalnie 150 kamizelki (a odnawiać się będzie po 25)

-> szansa na wystąpienie multi infekcji wzrośnie (33%)

-> pipenade będzie kosztować 10k$ 

-> pipenade będzie można użyć tylko raz na rundę (nieważne przez kogoś)

-> lasery będą koloru zielonego, zaś V.I.P'a koloru czerwonego

-> laser będzie mniej wytrzymały

-> poprawa spadochronu oraz wyłączenie dźwięku sygnalizującego użycie spadochronu

-> poprawa systemu odpychania zombie

-> drobne poprawki optymalizacyjne

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

moglibyscie dodac kamizelke do kupienia dla humana i dodac napsyklad na jakis czas dżetpak. Dziekuje

• Właściciel
Opublikowano

Nie.

Generalnie, podczas UPDATE powstał jeden, malutki błąd z niekończącą się rundą. Jutro naprawię go i wrzucę poprawny plik, a tymczasem wrzuciłem stary czyli 2.04 beta.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Super dobra robota Nesty dziękujemy :)

Opublikowano

drobna korekta, napis czyja jest mina tez moglby byc zielony bo pozostal stary

Opublikowano

Szkoda że anty sh nie działa

• Właściciel
Opublikowano

Taki malutki update: 

-> V.I.P przy update 2.04 finall się spierniczył, więc poprawki nie działały - teraz działa prawidłowo

-> poprawiono pokazywanie listę VIP'ów po wpisaniu komendy /vips

-> poprawiono problem z niekończącą się rundą 

-> zaktualizowano informacje na serwerze o wersji 2.04 finall 

-> poprawiono kilka błędów związanych z bombą

-> usunięty anty-sh z powodu problemów, które tworzył 

Życzymy miłej gry!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie.. Czy jest planowany i kiedy kolejny jakiś większy update? Można wiedzieć?

@Nesty

A co Ty jeszcze chcesz mieć niby na serwerze? Jest to na razie oficjalna wersja i nie planuję przez dłuższy czas wydawać żadnych kolejnych. Ewentualne drobne poprawki, np. spawny czy dodatki do V.I.P'a.

Głównie chodziło mi o takie drobne sprawy. Wybacz, że nie sprecyzowałem dość dobrze mojego pytania.

Edytowane przez H4rmus
  • Właściciel
Opublikowano

A co Ty jeszcze chcesz mieć niby na serwerze? Jest to na razie oficjalna wersja i nie planuję przez dłuższy czas wydawać żadnych kolejnych. Ewentualne drobne poprawki, np. spawny czy dodatki do V.I.P'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności