Właściciel GET Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Poprawi, bo po to się robi update, aby naprawiać błędy poprzednich zmian. Jeden już był, teraz drugi i ino czekać ;) Cały czas uzupełniam to, co będzie poprawione w najnowszym update.
One Soul Two Body Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wiem, że chcecie odróżnić zwykłych graczy od vipków, ale trochę rozgrywka zaczyna przypominać znane z MMO "Pay To Win". Mieliście taki fajny klimat na serwerze.. 1
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zapewniam, że cały czas jest fajny klimat, więc nie wiem po co te wywody.
Właściciel GET Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wiem, że chcecie odróżnić zwykłych graczy od vipków, ale trochę rozgrywka zaczyna przypominać znane z MMO "Pay To Win". Mieliście taki fajny klimat na serwerze.. Przepraszam bardzo, ale V.I.P jakikolwiek by nie był, zawsze daje przywileje, których normalnych gracz nie ma. Więc w jakiejkolwiek by on nie był formie - powtórzę - zawsze będzie stanowił przewagę nad zwykłymi graczami. Nie wiem czy wiesz, ale znowu powtórzę: będzie kolejny UPDATE, który naprawi ewentualne błędy z poprzednich naszych zmian. Czy to tak ciężko jest zrozumieć? Czy trzeba pisać "mieliście taki fajny klimat na serwerze" i inne, podobne pierdoły. Mogliśmy w ogóle nie ogłaszać kolejnego update, nic kompletnie, zostawić jak jest i się nie przejmować. A my jednak chcemy integracji z graczami tak, aby każdy z Was miał przyjemność z gry. To chyba coś znaczy, prawda? 3
Zasłużony Fragowicz Matko Bosko Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 ->na początku przechodzenie przez graczy -> coś przeciwko graczom SH -> blokada tekstur Tylko to osobiście bym dodał i będzie wszystko super. Uważam, że jakiś specjalny strój dla VIP'ów byłby bezsensu. Aż tak trudno nie jest zarazić kogoś z VIP, chyba że lata jak Brayan z pompą wtedy ok, może troszkę ciężej ale też idzie zrobić. "Pay to win", no cóż hajs trzeba trzepać,a znowu 5zł na 2 tyg czy ile to tam kosztuje VIP za sms, to jest i tak mniej niż wydajecie na jointy i alko. 1
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2014 przechodzenie nigdy w zyciu, za to anti stuck bardzo by sie przydal.
Właściciel GET Opublikowano 4 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Września 2014 Aktualizacja - 04.09.2014r: -> coś przeciwko graczom SH -> blokada tekstur -> likwidacja bomby i niektórych entite (nie działa system poprawnie) -> V.I.P będzie mógł mieć maksymalnie 150 kamizelki (a odnawiać się będzie po 25) -> szansa na wystąpienie multi infekcji wzrośnie (33%) -> pipenade będzie kosztować 10k$ -> pipenade będzie można użyć tylko raz na rundę (nieważne przez kogoś) -> lasery będą koloru zielonego, zaś V.I.P'a koloru czerwonego -> laser będzie mniej wytrzymały -> poprawa spadochronu oraz wyłączenie dźwięku sygnalizującego użycie spadochronu -> poprawa systemu odpychania zombie -> drobne poprawki optymalizacyjne 5
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 4 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 Dobra robota
sebakolo Opublikowano 4 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 moglibyscie dodac kamizelke do kupienia dla humana i dodac napsyklad na jakis czas dżetpak. Dziekuje
Właściciel GET Opublikowano 4 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Września 2014 Nie. Generalnie, podczas UPDATE powstał jeden, malutki błąd z niekończącą się rundą. Jutro naprawię go i wrzucę poprawny plik, a tymczasem wrzuciłem stary czyli 2.04 beta.
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 4 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 Super dobra robota Nesty dziękujemy :)
CJ. Opublikowano 4 Września 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Września 2014 drobna korekta, napis czyja jest mina tez moglby byc zielony bo pozostal stary
Właściciel GET Opublikowano 4 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Września 2014 Ten napis ma być żółty i tak na razie zostanie.
Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Września 2014 Anty-sh się nie sprawdził, został usunięty. Powodował poważne problemy. Pzdr.
Arni Opublikowano 6 Września 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Szkoda że anty sh nie działa
Właściciel GET Opublikowano 8 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Września 2014 Taki malutki update: -> V.I.P przy update 2.04 finall się spierniczył, więc poprawki nie działały - teraz działa prawidłowo -> poprawiono pokazywanie listę VIP'ów po wpisaniu komendy /vips -> poprawiono problem z niekończącą się rundą -> zaktualizowano informacje na serwerze o wersji 2.04 finall -> poprawiono kilka błędów związanych z bombą -> usunięty anty-sh z powodu problemów, które tworzył Życzymy miłej gry! 1
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 29 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Mam pytanie.. Czy jest planowany i kiedy kolejny jakiś większy update? Można wiedzieć? @Nesty A co Ty jeszcze chcesz mieć niby na serwerze? Jest to na razie oficjalna wersja i nie planuję przez dłuższy czas wydawać żadnych kolejnych. Ewentualne drobne poprawki, np. spawny czy dodatki do V.I.P'a. Głównie chodziło mi o takie drobne sprawy. Wybacz, że nie sprecyzowałem dość dobrze mojego pytania. Edytowane 29 Września 2014 przez H4rmus
Właściciel GET Opublikowano 29 Września 2014 Autor Właściciel Opublikowano 29 Września 2014 A co Ty jeszcze chcesz mieć niby na serwerze? Jest to na razie oficjalna wersja i nie planuję przez dłuższy czas wydawać żadnych kolejnych. Ewentualne drobne poprawki, np. spawny czy dodatki do V.I.P'a.
Rekomendowane odpowiedzi