Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze GUNGAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka rekrutacja cały czas jest otwarta. Non stop puszczam info o naborze i nic...

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można by dodać do ruchomego napisu na serwerze o ile nie jest, że jest rekrutacja. Obawiam się, że serwer skończy jak Dr, tylko tutaj z takiego względu, iż będzie tyle aimerów, że każdy ucieknie.

Opublikowano

Na razie dajemy rade, nie spodziewamy się zamknięć Nesty??? :P

Opublikowano

GunGame jest mało popularny ?? o.O Jest Bardzo popularny, tylko większość graczy to NS.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na GG, na tych 15-17 graczy może 1 lub 2 steam, reszta NS. Nie jest tak tragicznie z czitami. Po za tym gdy nie ma adma, wystarczy grać demko, albo sprawdzić na forum/steam i napisać.

Opublikowano

Potrzebujemy na GG czegoś co będzie przyciągać stałych graczy. Pomyślałem, że dobrą opcja było by wprowadzenie rang bf2. Mogło by również pojawić się zliczanie fragów. W tej chwili niestety, ale jest to serwer jak każdy inny " suchy". Gracze nie mają po co tak na prawdę wracać, bo każdy bez wyjątku w GG gra dla statystyk. obecnie Informacja na koniec rundy nie ma większego znaczenia. Ok niech będzie i ona, ale potrzeba coś do tego dorzucić.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na dniach serwer zostanie troszkę ulepszony co moim zdaniem przyciągnie graczy narazie więcej wiemy ja i Nesty także proszę o cierpliwość :)

Opublikowano

SpawnProtector  pięcio sekundowy??????????? o.O To chyba żarcik...

• Właściciel
Opublikowano

Więc tak. Prace nad GG+DM idą, bo były zamrożone i to ostro. Dałem ciała to fakt i teraz mam nadzieję, że się zrekompensuje, bo staram się, aby było wszystko na miejscu i możliwie najlepiej.

Rozgrzewka przygotowana (a nie będzie to byle jaka!), V.I.P również, kilka mniejszy usprawnień też. Update już w poniedziałek i teraz mówię serio. 

Zmieni się też kilka kwestii w trybach danych. Pełna lista zmian w poniedziałek.

Opublikowano

Możemy się spodziewać nowych mapek?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przemyślcie propozycję losowych spawnów tj. gracze po śmierci pojawiają się w losowych miejscach na mapie ( nie tylko na respach). Gra wówczas jest bardziej ciekawa i nie tak monotonna, gdy wychodzimy z respa, giniemy, znów wracamy z respa itd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No ok, zapomniałem :)

Opublikowano

Halo halo, coś więcej na temat update wiadomo?

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak oceniacie serwer po ostatnim update ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności