Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze GUNGAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer został dodany Chełm. Prezydent miasta zapewnia jednak, że nie jest przez to trudniej trafić w hełm ani tym bardziej do Chełma. 

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano
16 minut temu, giovvani dziadzia napisał:

wystarczylo napisac dodalismy chelm i bym wiedzial czemu ciezej trafic

Wystarczyło ruszyć dupę do listy zmian i sobie przeczytać.

16 minut temu, giovvani dziadzia napisał:

czy ja napisalem ze mi cos nie odpowiada ? czytaj ze zrozumieniem jaśnie Panie szanowny królu

A czymże jest ten Twój jakże błyskotliwy komentarz, jak nie narzekaniem by przywrócić co było wcześniej?

Godzinę temu, giovvani dziadzia napisał:

po zmianie IP serwera chyba pozmienialy sie jakies ustawienia bo zupelnie innaczej sie gra... jest mozliwosc zeby przywrocic to do takiego stanu jak bylo przed zmiana ip ?

Nawet konkretów żadnych nie napisałeś więc może najpierw naucz się wysławiać, a potem dopiero proś kogoś o czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

huehueuh robisz taka gówno burze, że chyba sie zaraz popłaczesz

a to czym jest mój komentarz to to jest twoja interpretacja.

ze wzgledu na to ze nie przeczytalem, nie wiedzialem jakie nastapily zmiany i czym sa spowodowane, dlategoteż powstał mój komentarz ponieważ myslalem, że po zmianie ip moze coś sie poprzestawialo w ustawieniach albo mialo miejsce cos nieoczekiwanego.

Pozdrawiam serdecznie wrzuć na luz bo Ci guma w gaciach pęknie

Opublikowano

ze wzgledu na moją niesubordynacje nie przeczytalem ze zostal dodany helm i kevlar zaczal dzialac jak sie nalezy - co spowodowalo to ze gra stala sie inna.

moja niewiedza spowodwana w.w. /\ , skłoniła mnie do napisania postu, ze moze to cos nieoczekiwanego.

czego Ty bossie właścicielu nie rozumiesz, mam Cię przeprosić ? czy co

• Właściciel
Opublikowano

Ale co to znaczy, że "kevler zaczął działać normalnie"? Kamizelka cały czas była i sprawdzaliśmy z @ Roxie Carbon , że obrażenia praktycznie były te same, a problem dotyczył jedynie głowy.

Opublikowano

a tego to nie wiem bybzi napisal ze kevlar zaczal dzialac, wiec na wszelki wypadek tez napisalem zebys mi nie powiedzial ze czytam bez zrozumienia

moj pierwotny post dotyczyl tylko glowy.

pozdrawiam serdecznie miłej nocki

6 minut temu, GET napisał:

Ale co to znaczy, że "kevler zaczął działać normalnie"? Kamizelka cały czas była i sprawdzaliśmy z @ Roxie Carbon , że obrażenia praktycznie były te same, a problem dotyczył jedynie głowy.

tu załączyleś cytat bybzi

ja napisalem " kevlar zaczał dzialać jak sie nalezy"

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności