Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze GUNGAME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ochronę na 1-3 sekund po odrodzeniu aby nie było, że ktoś będzie kampił na jeden "spawner".

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozgrzewka by była na losowe bronie oraz spawny na całej mapie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

System asyst!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na pewno plugin Afk kicker pomyślał bym coś jeszcze nad możliwością leczenia się podczas rundy drużynowej.

Opublikowano

Respienie w różnych miejscach potwierdzam , ale moim zdaniem można dodać trochę hp za zabitego fraga ;)

• Właściciel
Opublikowano

Na pewno plugin Afk kicker pomyślał bym coś jeszcze nad możliwością leczenia się podczas rundy drużynowej.

AD 1. Prosiłbym bez takich podstaw.

AD 2. Nie pojawi się.

Opublikowano

Bez Asyst :)
Ping kicker - gracze o pingu <95 zostaną wyrzuceni

DM do wyboru [ drużynowy / indywidualny ]
Wymuszenie ex_interp 0.01 rate 25000

• Właściciel
Opublikowano

Ping kicker - gracze o pingu <95 zostaną wyrzuceni

DM do wyboru [ drużynowy / indywidualny ]

Wymuszenie ex_interp 0.01 rate 25000

Już zapowiedzieliśmy: http://fragujemy.com/topic/13194-zbi%C3%B3r-informacji-co-b%C4%99dzie/ 

Prosiłem o propozycje, które mają coś konkretnego wnieść na serwer, a nie podstawowe, które są już z góry zapisane...

• 2 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co najmniej jeden spawn jest zbugiwany na gg_mini_skilluj.

Na gg_nuke .wad się nie pobiera.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Brakuje mi informacji odnośnie tego kto wygrał rozgrzewkę.

• Właściciel
Opublikowano

@Rogal

Wczoraj sprawdzałem i było dobrze. Problem polega na tym, że nadal jest problem w CSie, że jak pobiera plik .wad to tworzy folder o takiej nazwie... Sprawdzę to jeszcze dokładniej.

@Semir

Jasne, dodamy niedługo.

Jeszcze wiele się zmieni, serwer jest BETA.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ochrona 2 sec po odrodzeniu.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Prosiłbym o wgranie pluginu autobalance, ponieważ często jest sytuacja że gra np. 2 vs 5 trzeba przechodzić i tracić level za samobójstwo.Dodatkowo jakiś plugin który kara graczy za zabijanie ludzi ze swojego teamu.

Opublikowano

Za zabicie kompana z drużyny (byłem 3x ofiarą) mogłoby być "nagrodą" oprócz stracenia punktu również długie odradzanie np. 20 sekund? Jak wiemy zawsze pojawią się dzieci, które celowo zabijają swoich. Może być też coś na zasadzie 5 min. Bana za 2 zabicia.

2. Edytować czy jakoś tak ustawienia serwera, aby były sygnatury z serwera na Gametrakerze danego gracza.

Opublikowano

Dzisiaj nie zaladowala się muzyka na mapie gg_woody (pisało w konsoli, że download music ... failed) przez co miałem 10 sekundowe scinki co parę sekund, więc musiałem wyjść :(. Nwm jak to możliwe, bo wczoraj grałem na tej mapie, czylo się zaladowala, a dziś nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności