Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze GUNGAME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znalazłem parę map, które można by wgrać na serwer. Jeśli uważasz/uważacie, że na serwerze jest zbyt mało map, to chętnie poszukam parę ich zdjęć wraz z linkiem do pobrania. Pokażę orientacyjne nazwy, jeśli będziesz/będziecie chętni, to jak wspomniałem dodam zdjęcia oraz instalkę.

● gg_hideout

● gg_mariocastle_mt

● gg_pj-arena2

● gg_strange_assault

● gg_texas

Opublikowano

I tak czy bym zrobił nowy temat czy dał tutaj drugą odpowiedź, to i tak naliczy posta, więc napiszę tutaj aby wyglądało to przejrzyściej. Otóż na mapie gg_mini_skilluj (z _mini lub bez, to nie ma większego znaczenia) będąc terrorystom bugujemy się na schodku, tym najwyższym. Dziś się tak zbugowałem przeszło 5 razy i raz mój kompan z drużyny przez co uważam, a w zasadzie proszę oto, aby respawn z tamtego miejsca został usunięty bądź przeniesiony.

@

Pisałem o tym 2 marca ;)

Aha, nie wiedziałem :), jednakże problem nadal występuje to dobrze, że o tym przypomniałem ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje posty nie długo będą traktowane jako spam, bo nikt się tu nie wypowiada :(. Na mapie gg_ak-colt_beach (coś w ten deseń) nadal nie laduje się jeden plik przez co wyłącza Steam'a. Mogę jedynie dodać (raczej bez większego sensu), że mam starszą wersję Steam'a, nie aktualizowałem. Na serwerze coraz częściej występują "ścinki", niektóre wręcz 5 sekundowe. Grając na pewnej mapie podczas rundy rozgrzewkowej były aż 2 ścinki (w 60 sekund), proszę coś z tym zrobić :(.

• Właściciel
Opublikowano

Ściny absolutnie nie mają nic do konfiguracji serwera. Zdajemy sobie z tego sprawę i problem zostanie jak najszybciej usunięty, lecz nie przez nas.

Sprawdzę tę mapę. Jutro biorę się za GG.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Brakuje według mnie pluginu na reklamę w nicku (Chodzi mi o ten plugin co jest na 4FUN, co zmienia nick na Uzywam niepoprawnego nicku)

2. Przy banowaniu lepiej by było, gdyby u góry ekranu nie wyświetlało nicku admina banującego

3. O zielonym u@ nie zapomnij :) Ale i tak na chacie jest taki spam, że trudno cokolwiek wychwycić :/ Nie wiem, nie dałoby się wyłączyć tego spamu na chacie, kto jaki lvl osiągnął, kto komu ukradł lvl? Przecież i tak nikt na to nie patrzy podczas gry...

• Właściciel
Opublikowano

Nie da się, a na razie babranie się w to mija się z celem. Wpierw muszę ogarnąć rozgrywkę, zmieni się połowa rzeczy :)

Opublikowano

Na mapie gg_basicsand pewna osoba miała usp podczas broni rozgrzewkowej O.o (można sprawdzić o ile było htlv), pasowało by to naprawić ;). Tak btw Obawiam się, że jakaś serwerownia/sieć serwerów się na Nas uwzieła, bo to mało prawdopodobne, aby sami multihackerzy grali na serwerze i to w takich ilościach, czuję zazdrość konkurencji :(.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak dla mnie odpada ponieważ zabijanie z noża stanie sie zbyt łatwe a dostajemy za nie caly poziom do góry.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co sądzicie o tym jeżeli zabijemy przeciwnika z Hs to dodam nam 10 hp ?

Opublikowano
Pomysł podchodzi bardziej pod opcję dla VIP. Moim zdaniem dobre udogodnienie dla osób, które coś zapłaciły.
Opublikowano

Co sądzicie o tym jeżeli zabijemy przeciwnika z Hs to dodam nam 10 hp ?

Mnie się to podoba... :)

Opublikowano

Może zmienimy ten "roundsound" który leci w trakcie rozgrzewki? Mnie się on nie widzi...

Opublikowano

Do poniedziałku do wieczora coś zaproponuję (ciekawego myślę) ;) Może ktoś jeszcze zabierze głos w tej sprawie??

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trochę ciężko wybierać muzykę dla kogoś ponieważ każdy ma inny gust muzyczny ale również coś zaproponuję w poniedziałek.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja bym proponowal, aby po przejściu na spec w trybie indywidualnym nie tracić lvl. Jak ogladamy cheeterow to potem trzeba nadganiac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności