Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze GUNGAME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To trochę utrudnia ale to drobny szczegół według mnie ;P. Ja proponuję usunąć glocki graczom gdy jest runda na he... 95% ludzi lata i strzela z glocka zamiast zabijać z he. Sądzę, że to urozmaici grę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale jak się jest na poziomie z bronią AWP to po wystrzeleniu wszystkich 10 naboi po przeładunku jest już tylko jeden nabój i co chwile trzeba przeładowywać..

Trochę to utrudnia grę, ale być może tak ma być :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma na początku 10 naboi, od razu jest po 1. I dobrze, gra jest lepsza, moim zdaniem. Zabijasz kogoś = masz nabój, jak nie to ładuj :D.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To trochę utrudnia ale to drobny szczegół według mnie ;P. Ja proponuję usunąć glocki graczom gdy jest runda na he... 95% ludzi lata i strzela z glocka zamiast zabijać z he. Sądzę, że to urozmaici grę.

Ta opcja odpada ponieważ gdy mamy tego glocka to można najpierw umiejętnie zranić innego gracza aby potem zabić go z he.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można go również zranić nożem. Wiem, że po to jest glock ale gracze potrafią kampić na respach z glockiem gdy mają zabić z he. Gra będzie trudniejsza i ciekawsza.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To chyba, że tak :)

Opublikowano

Jest tak dlatego, że system uznaje to jako śmierć i może być kłopot z tym.

Da się to zrobić na 100%. Jak dobrze pójdzie to może dostane gotowy plug

• Właściciel
Opublikowano

Ja nie powiedziałem, że się nie da, ja tylko powiedziałem, że może być kłopot z rozwiązaniem na tę chwilę, bo nie badałem tego...

Opublikowano

Widzisz, więc się nie zrozumieliśmy :) to liczę na to ze jak będziesz miał chwilkę czasu i chęci to się zajmiesz sprawa .

• Właściciel
Opublikowano

Pisałem wyraźnie, że do niedzieli ew. poniedziałku GG+DM przejdzie gruntowe zmiany. Uwzględnię to, co napisałeś wyżej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Trzeba w końcu popracować nad tymi mapami. Przy małej ilości graczy gdy drużyna przeciwna dorwie się do Twojego respa to już nie można praktycznie wyjść.. Tak się skampią, że nie ma jak grać :(

Opublikowano

Dlatego wydaje mi się, że najlepszą opcją byłoby zróżnicowanie respawnów. Przy tej dynamice rozgrywki o kampieniu całego teamu można będzie zapomnieć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Najlepiej to niech będzie najpierw team balance auto. Bo ostatnio było 10 vs 3 przez chwilę, a jak przeniosłem 2-3 graczy ( po ich zgonie) do przeciwnego teamu to wracali do zwycięskiego x.x

Opublikowano

Dla mnie to jest bez różnicy czy mam w teamie mniej ludzi czy więcej. to jest równoważone ilością fragów które trzeba zdobyć na przejście na wyższy lvl.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No ale jednak jak masz 10 osób na 3 osoby, to ta 10 nie da wyjść z respa, a nawet się ruszyć drugiej drużynie. Więc jest różnica.

Opublikowano

Niby i tak, ostatnio prosiłem żeby przestali kampić na respie, slayowalem, a jak nie pomogło to wyrzucałem. faktycznie jak sie 10 na 5 zbierze to bez sensu gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności