Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może dla odmiany dodać jakąś piosenkę przy łączeniu się na serwer?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może dla odmiany dodać jakąś piosenkę przy łączeniu się na serwer?

Zbędne według mnie.

Opublikowano

Myślę, że nie jest to taki dobry pomysł z tą piosenką, gdyż niektórym może się nie spodobać i w razie dłuższego ściągania mogą się zniechęcić. Takie jest moje zdanie na ten temat.

• Właściciel
Opublikowano

Myślę, że nie jest to taki dobry pomysł z tą piosenką, gdyż niektórym może się nie spodobać i w razie dłuższego ściągania mogą się zniechęcić.

Nie ma problemu z pobieraniem, bo to czas około 5-10 sekund ze względu na automatyczny FastDL.

Opublikowano

Myślę, że nie jest to taki dobry pomysł z tą piosenką, gdyż niektórym może się nie spodobać i w razie dłuższego ściągania mogą się zniechęcić.

Nie ma problemu z pobieraniem, bo to czas około 5-10 sekund ze względu na automatyczny FastDL.

Zapomniałem, że jest u nas :X. W takiej sytuacji wypowiem się dopiero przy jakichś propozycjach piosenek :P

• Fragowy Mister
Opublikowano

Jestem za, lepsze łączenie z serwerem przy dźwięku muzyki niż w ciszy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobry pomysł

• Właściciel
Opublikowano

Nowe wymuszenia ustawień na serwerze (cl_cmdbackup i cl_rate). Poprawa jakości gry, nie skacze już choke do 70-80, dzięki czemu serwer wyrabia. Pamiętajcie, że choke może pojawić się, ale nie w wartościach 30-60 czy 100. Nawet jeśli te 1-2, czy 5 pojawi się, to już tak będzie zawsze w HLDS, więc się tym nie przejmować, bo to zupełnie normalne.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Serwer chodzi płynnie i wyśmienicie beniaminie ;d

• Właściciel
Opublikowano

Serwer chodzi płynnie i wyśmienicie beniaminie ;d

Właśnie o to chodzi, żeby się grało płynnie i dobrze. Także wszyscy powinni teraz co nie mają net_graph 3 wpisać ową komendę i sprawdzić czy choke rośnie do ponad 10 w granicach 15-100. Jeśli tak, to proszę o tym powiadomić w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Eureka!

Nowy regulamin, zupełnie nowość, nikt czegoś takiego nie posiada - już dostępny!

Wystarczy wpisać:

/zasady

/regulamin

lub skrót:

/z

• Właściciel
Opublikowano

W nocy przerobiłem voter map, w których dodałem nowe dźwięki. Jeśli dobrze pójdzie i znajdę więcej ciekawych, to i inne się zmienią. Wprowadzimy troszkę kobiecości na serwer :-)

No i zastanawia mnie czy nie zrobić czegoś fajnego na 4FUN, innowacyjnego, co by przebiło wszystko. Nie powiem o co chodzi, bo przemyślałem sprawę i będzie miazga na święta.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nooo to wyjaśnia czemu nie można było grac ;P

• Właściciel
Opublikowano

No oprócz tych dźwięków, nie będzie już serwer się crashował po zmianie mapy. Niektóre zostały źle wgrane, brakowało podstawowych plików. Teraz wszystkie mapy powinny działać - powinny, bo być może jeszcze jedna jakaś taka jest.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności