Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2x SG nie potrzebne moim zdaniem

Popieram, wcale to jest nie potrzebne według mnie . . . dlatego, że niektórzy gracze nadmiernie walą te smoki tam gdzie nie trzeba, robią to bez myślnie i jak by jescze mieli do wykorzystania dwa, to chyba by była lekka przesada . . .

Opublikowano

A pomyślcie też o mądrzejszych graczach.... :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nawet "oporowi" 1 smoke wystarczy. :) Więc nawet nie wiem w czym problem, zapewne w tym że stoisz, dostaniesz 2 HE od tego samego gracza i padasz.

Opublikowano

chodzi głównie o to ,że często gracze na full serwer wybierają takie małe mapy jak De_dust2_long czy cs_assauls gdzie byle w które miejsce sie spojrzy i latają ludzie...

częso ludzie sie blokują a wtedy sie spam He saczyna.... i sens gry strzela w piździec.

Opublikowano

A są gdzieś opisane Stany bądz Lista map Cykli ?

Opublikowano

Był mały błąd odnośnie dodawania dodatkowych fragów, poprawiłem, wszystko działa jak trzeba.

No rzeczywiście był, bo raz dodawało a raz nie i w zasadzie tych "nie" było dużo więcej :D

• Właściciel
Opublikowano

Update roundsoundu. Zawierał kilka błędów, stąd mogły się nie odtwarzać dźwięki niektóre.

Wprowadziłem również zastępczy poprawiacz rate, mam nadzieję że teraz gra się jeszcze lepiej, a gracze inni, którzy mieli błędne rate, nie będą już robili z serwera "śmietnik".

• Właściciel
Opublikowano

Co do map, usunięte (z rotacji!) map dziennych:

de_cpl_mill

de_sunny

de_dust4ever

i cs_alpin (tymczasowo)

również wycofałem mapę he

zmieniony aztec na aztec15

dodany:

de_hell

i de_dust2_2013_final

Opublikowano

Chciałem zgłosic ze na mapie cs_rats_2 czy podobnie (jest to mapa w lazience) jest blad w ct dlatego ze na dole na respie zacinaja sie i nie mozna sie ruszyc ,najlepiej byloby zamienic mape na inna czy w ogole usunac.

Opublikowano

Ja chcialem zglosic ze czas mapy 15min to zdecydowanie za malo;/ proponowalbym na poczatku mapy o takie vote ile ma trwac mapa np: 15min ,20min, 25min

• Właściciel
Opublikowano

Tak, problemy te wynikały z błędnego przystosowania konfiguracji na mapach de_ i cs_. Powodem tego było usunięcie po konsultacji z Pukawką pewnego wpisu, który mógł spowalniać przebieg zmiany mapy. A że my ustawiamy na mapach specjalne ustawienia, np. na 35hp, a po tej mapie była mapa cs, nie ładowało się nic z server.cfg. server.cfg ładował się tylko przy starcie serwera. Związku z tym poprzednie ustawienia nie zostały nadpisane. Teraz zrobiłem tak, że będą się nadpisywać.

Pozdrawiam i dziękuję oczywiście za zgłoszenie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności