Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze 4FUN

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 685
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

/mute przydatna komenda jak się dziecko drze przez mikro lub nie ma mutacji ale można też zmutować w playerlist(menu cs'a) nie każdy tego używa :P

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Stabilniejsze FPSy, mniejszy ping, lepsza jakość gry to efekt dzisiejszych prac nad serwerzem. Gracze chwalili, czego chcieć więcej? Zapraszamy do testów na serwerze!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jutro sprawdze osobiscie czy mam mniejszy Ping ,]

• 2 tygodnie później...
  • Fragowy Mister
Opublikowano

Co z 2 fragami za kosę czy tam head ?

Za head to raczej zbędne ale za kosę można dać :P

• Właściciel
Opublikowano

Jakość serwera jest znowu jeszcze lepsza. Nie wiem co się stało, ale sam się dzisiaj (dokładnie wczoraj krótko przed 0:00) zresetował, świadkiem był Szalona krowka. Patrzę, co jest? Myślałem, że to jakaś niestabilność, a okazało się, że serwer dostał jakiegoś kopa i był w panelu status "sprawdzam". Uruchomiłem, wchodzę na serwer i patrzę, że ping mój jest w porządku, tak jak powinno być czyli 16-21, a nie 19-26. Freakovsky i Natanek również w porządku pingi. Gramy gramy i bardzo dobrze się gra. Także prawdopodobnie albo Pukawka odnalazła błąd i go unieszkodliwiła, albo błąd był po stronie operatora jakiegoś, który to naprawił. No po prostu bomba, a już myślałem, że to jakiś plugin zawyża ping i pogarsza jakość. Okazuje się, że moje pluginy wcale nie są przyczyną tego z czego się bardzo cieszę.

Zachęcam do gry.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No u mnie też poprawiło się. Wcześniej było 19-21 a teraz jest 9-11.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

U mnie zawsze jakoś jest 10-9.

• Właściciel
Opublikowano

Na pewno Was to ucieszy. Od dzisiaj dostępne są dodatkowe fragi oraz pieniądze!

Za HS z AWP (dostępne na każdej mapie): +1 frag oraz +300$

Za HS z noża (dostępne na każdej mapie): +1 frag oraz +300$

Za zabicie z noża (niedostępne na mapach nożowych): +1frag oraz +300$

z noża nie będą kolidować ze sobą, ponieważ są zastosowane odpowiednie warunki.

Opublikowano

No i możemy się pożegnać z pobijaniem rekordów na awp_india. Teraz będą wysokie staty, a niektórzy będą udawać koxów i wstawiać screeny, jacy to oni nie są... Ogólnie co do awp jestem przeciw, bo jak ktoś ogarnia awp, to będzie na każdej mapie napierdzielał za awp, co nie będzie wg mnie fair wobec pozostałych graczy. Wystarczy, że ogarnie się awp i już możesz wbijać do topki. Oczywiście, możecie powiedzieć, że tak piszę, bo sam nie ogarniam, nikomu nie zabronię. (Już nie mówiąc o tym, że bieganie z awp w rękach i strzelanie na chodząco jest nierealne, ale to w końcu gra :P)

To tyle z mojej strony, liczę na dużo hejtów w moją stronę :P

Złoty Smoku

Opublikowano

Golden dragon tak jak byś centralnie opowiadał o mnie ;) powiem szczerze, ja ogarniam tylko 3 bronie... USP , DGL oraz AWP ;) i tak sie składa ze u was na serwerze powiększam skilla z ak47 ;)

co do zmian co do tych zmian to nie mozna zrobić tak ze kase sie będzie dostawało za zabicie z noza '???

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Propozycja :

Kasa za podłozenie c4

+ Szybsze wykonywanie celow mapy

+ Dodatkowa presja poniewaz kazdy bedzie chcial dostac kase ,)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności