Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #01

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Fajnie by było po zakończeniu rundy usłyszeć jakąś muzyczke, bo jest to przyjemne dla uszu. Zdaję sobie z tego sprawę, że jest mało czasu po zakończeniu rundy i do jego początku, ale w razie czegoś mogę przygotować kilka krótkich utworów do 10 sekund maksymalnie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A kiedy bd normalne przeładowanie mapy? Bo z tego co mi sie wydaje to teraz jest tylko tak ze sie staty zerują. AAA i fajnie jakby była zmiana stron :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zamiana stron to niegłupi pomysł. Zobaczymy, co się da zrobić, ale nie obiecuję bo na serwer jest ustawiony limit czasowy dla jednej sesji.

Przeładowanie sesji jest szybsze niż reload mapy, ale na tym samym polega. Raczej nie ma potrzeby zmiany tego ustawienia.

Opublikowano

Zmiana stron to jest kilka razy podczas meczu, gdy ktoś zdobywa po kilka fragów na rundę xD

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli mogę się wypowiedzieć, to dla mnie wielkim plusem było to że po skończonym czasie był wybór drużyn a nie reload mapy. Nie traciło się tego czasu (w moim przypadku około 30sec). Jeśli miałby być reload to w sumie dobrze bo GOTV przestanie świrować ale wtedy wypadałoby też zrobić warmup na około 45sec aby runda Pistoletowa była równą rundą i każdy (lub większość) mogła wziąć w niej udział ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja proponuje usunąć (lub wydłużyć kilka razy) te 15 sekund, po których wyrzuca graczy z serwera za afk. Nikomu to nie służy a człowiek się tylko wkurwia. Przykładowy scenariusz:  Człowiek gra przez pół mapy idzie dobrze i nagle na początku którejś rundy ginie od AWP. Wtedy, żeby nie marnować 2 minut to wyjdzie na chwilę do pulpitu coś porobić a kiedy wraca to widzi komunikat, że wywaliło za bycie afk po 15s  <clap> 

Nadal wywala po 15 sekundach od rozpoczęcia rundy za bycie afk. Powinno wyrzucać dopiero po jakiejś minucie. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Taka propozycja odnośnie w sumie wszystkich serwerów. Jak wiadomo tylko odsetek Graczy wchodzi na forum i czyta więc może by tak wprowadzić coś podobnego do tego?

Z3E8cRp.jpg

I można by zamienić np komendy na regulamin ew stworzyć regulamin pod daną komendą ;)

Opublikowano

Fajnie by było po zakończeniu rundy usłyszeć jakąś muzyczke, bo jest to przyjemne dla uszu. Zdaję sobie z tego sprawę, że jest mało czasu po zakończeniu rundy i do jego początku, ale w razie czegoś mogę przygotować kilka krótkich utworów do 10 sekund maksymalnie.

Popieram. Fajne bylo by tez dodanie jakis dzwiekow do hs'ow itd. ;)

• 4 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

hmm muza by byla ok jak na only awp +1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co sie stalo z znaczkami VIP bo cos chyba znikly ;d

Opublikowano

Dziś pograłem chwilkę po zamianach aczkolwiek tylko 4 graczy było, póki co fajnie śmiga. Zobaczymy jak będzie z pełnym serwerem :)

Opublikowano

Popieram , jakieś dźwieki przy hs byłyby ciekawą opcją jak i krótkie nutki przy rozpoczęciu rundy np. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności