Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponowano i dodawano różne mapy i Season jest chyba jak dotychczas jedyną mapą, która się przyjęła. Tobie się nie podoba, ale rzadko Cię widzę na serwerze, więc nie wiesz co myślą o tej mapie inni gracze, a wielu graczom ta mapa się podoba. Kwestią dyskusyjną natomiast jest czy dodana wersja tej mapy jest najlepsza, bo widziałem inne, ale to już jest nieważne. Mi mapa przypadła do gustu. Ja mam pomysł by po 24:00 zablokować jednak możliwość wybrania kilku map, np. Overpass, Train, Season. Co prawda Overpass i Train to moje ulubione mapy, jednak zauważyłem, że gdy czasem ktoś po północy wpada na pomysł wybrania takiej mapy to frekwencja często maleje. Chociaż Mirage strasznie mnie nuży, to jednak faktem jest, że na nim jest duża frekwencja. Myślę, że można by również dodać boty gdy liczba graczy w drużynie jest mniejsza niż 5 czy 4.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 24:00 zablokować możliwość wyboru map, które są dobre i grane, bez sensu. Oczywiście na season duża liczba graczy narzeka, ale jak dla mnie jest to dobra mapa. Dosyć sporo osób dopytuje na serwerze kiedy będzie wgrane w końcu Vertigo, wydaje mi się że będzie, to dopiero pierwsza mapa, która się tak naprawdę przyjmie. Season się pozytywnie nie przyjął i to jest widoczne, po opiniach masowych graczy na chat'cie i voice. Mapa zostaje wyłącznie wybrana tylko dlatego, gdy tak jak wcześniej pisałem, dany gracz przekrzyczy wszystkich i zaproponuje wybór owej mapy.

Opublikowano

Ten wieczorny mapcykl to dobry pomysł i można dodać na wieczór jakieś mniejsze mapki. Z tym Seasonem nie do końca, ponieważ bo wielu graczy lubi sobią zagrać i nie jest tylko wybierana gdy jedna osoba wszystkich przekrzyczy (taki jest mój osobisty odbiór).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym proponował klasycznego de_dust, myśle że mapa jest fajna, na pewno dla wielu sentymentalna ze względu na 1.6 i myśle że by się sprawdziła.

Opublikowano

O nie. O nieeeeeeee... Na więcej dustów niż jest teraz nigdy się nie zgodze!

Opublikowano

Fuu dust! Nie nie ma mowy haha!

Opublikowano

Nie przerabiajcie tego drugi raz. Mapy z 1.6 średnio się sprawdzają w GO. (Tuscan, Kabul, Aztec)

Edit: 

Poza tym wydaje mi się, że Dust jest jeszcze bardziej tunelowy niż Dust 2 co przekłada się na campienie w ten sposób, że każdy Team rzuca drugiemu granaty na potęgę przez tunel, kto wyrzuci więcej wygrywa, zaczyna rushować i kończy się na tym, że TT siedzi na respie.

Opublikowano

Ale @blndie jeśli chodzi o tego dusta z warsztatu to wiesz ze on może mieć ogromną ilość bugów glitchow pixelwalkingu itp..

Opublikowano

Aztec jest był i będzie świetna mapą. Tylko debile, którzy uważają, że jest to mapa CT, wypłakali go z serwera. Mi osobiście brakuje map z 1.6.

Opublikowano

@Yell0wPrzez 1 mape? Nawet nie całą?xD  Rozumiem jakby to był turniejowy,ale tu gramy 4 fun żeby się rozluźnić.

Opublikowano

No faktycznie, zostałem zabity tą bronią 3 razy i nie chcę jej widzieć na serwerze xD

Ewentualnie dać szanse zwyklym graczom na zakup takiej 1 ale czy by nie bylo to przegieciem? Hmm...

Opublikowano

Zgadzam się z @Yell0w czyli jestem za wywaleniem autoszmat albo za tym, żeby na serwerze kosztowały o 2000 więcej, to wtedy rzadko by kupowali tę broń. Jestem też za tym żeby P90 było tylko dla vipów. 

Opublikowano

A ja jestem za znerfieniem P90 i usunięciem Bizona ale to tylko marzenia. ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności