Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

@unfuckingbelievable jeśli chciałeś przyjebać się do ekipy FFA tylko dlatego, że nie opiekujesz się nimi, to muszę Cię zmartwić: przez 3 lata dodawaliśmy różne mapy, począwszy od nowych, proponowanych przez graczy, a skończywszy nawet na standardowych. 90% nowych map się nie sprawdza, bo frekwencja spada... Niby na serwerze do dyspozycji jest 10 czy tam ile map, ale dzięki temu serwer jest cały czas pełny, co dowodzi dobitnie, że te narzekanie na brak map jest nonsensowne.

Podsumowując: skończmy już tę dyskusję jałową. Piranesi to fajna mapa z CS 1.6, więc pokusiłbym się o dodanie. Ale jak się przyjmie? Tego nie wiem.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
8 godzin temu, epileptyk napisał:

duża, można pokampić

No ja nie wiem czy "można pokampić" to plus.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wgrywanie map na ten serwer mija się z celem. Frekwencja na niestandardowych mapach będzie spadać bo ludzie się do nich nie przekonają. Nowi gracze nie będą wchodzić (przynajmniej część z nich) bo będą musieli czekać na pobranie się mapy etc. Poza tym wcześniej próbowano już testować to rozwiązanie i wypadło źle, dlaczego teraz miałoby być inaczej?

TeamBalance już działa dość poprawnie więc IMO najważniejsze obecnie dla serwera jest wgranie i konfiguracja pluginu AntyAFK. Zdarzają się ostatnio rzadziej nieaktywni gracze, ale jednak więc trzeba to wyeliminować.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@GoKU o ile się nie mylę nie dostaje się pkt za zabicie bota, potrzeba bodajże przynajmniej 4 graczy by pkt były naliczane do rankingu

Opublikowano

@Exist Z tego co pamiętam, strzał w głowę to 1 pkt :P a poza tym za samo plantowanie bomby mamy 10 pkt, ktoś może 10 rund plantować, zmienić team i potem defować bez trudu na botach :/ 

Opublikowano

@GoKU lecz pkt są naliczane dopiero gdy na serwerze znajduje się przynajmniej 4 graczy (nie licząc botów).

Opublikowano

@Exist Sekundę temu byłem na serwerze i sprawdziłem :D 

1 runda faktycznie nie dostałem punktów za zabijanie ale za wyeliminowanie przeciwników już tak,

2 runda dostawałem punkty za headshoty ss niżej

20180819220841_1.jpg

Opublikowano

Hmmm w takim razie zajmiemy się tym bo rzeczywiście będzie dawało to przewagę w rankingu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie odkryje tutaj ameryki, ale może by dodać możliwość betowania na daną drużynę. Często widać, że ludzie wpisują bet'a  w trakcie rundy. Co o tym sądzicie ?

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Myśl, że ciekawą zmianą było by dodanie szybkiego zdefowania bomby. Polegało by to na tym, że osoba w ct wybiera jeden kolor z pośród 4(czerwony,zielony,niebieski i żółty), warunkiem było by posiadania defuse'a. Kolorek wybiera terrorysta który podkłada bombę. Zasadą która mogła by dojść jest zakaz używania "szybkiego zdefowania", gdy nie wymaga tego sytuacja.

PS: przepraszam za powtórzenia

Pozdrawiam Rolnik :D 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, 

Moja porpozycja zmian to: 

1) przenikanie przez sojuszników przez cały czas trwania rundy a nie tylko na początku rundy(jest ot uciążliwe gdy gra się po 12 w teamie)

2)ludzie którzy są afk zostali wyrzucani po minucie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności