Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda, wielu graczy gra dla rankingu, bo to w pewnym sensie jakieś tam osiągniecie, sam gram dla zabawy ale tez dla rankingu i myślę ze każdy o tym wie, wiec myślę ze reset jak najbardziej się przyda.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak dodam tylko ,że resety mogłyby być ustalone od górnie na przykład po przekroczeniu powiedzmy 20k pkt.

Opublikowano

Ja mam propozycję wgrać Anti Team Flash bo jak gra 30 osob to zawsze na te 30 osob jakis madry specjalnie rzuca je na respie , dodatkowo kolejne 5 osob rzuca sobie flasha od tak i oślepia swoich Link do pluginu: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2359827

a druga sprawa to Team Balans ja osobiście jak gram w CT na MIRKu np...  i jest 5:0 to przechodzę do TT aby wyrównać , ale większość i tak potrafi uciekać a dodatkowo ten plugin AB na serwerze słabo wyrównuje teamy admini muszą zamiast niego to robić... 

Pozdrawiam 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Team Balance nie działa dzięki Valve tutaj wina nie leży po stronie fragujemy, gdyby leżała to ta sprawa dawno byłaby zamknięta. 

Opublikowano

Nie będzie Anti Team Flash u nas. Był ten temat już kiedyś poruszany. Nie ma działającego prawidłowo Team Balance do CS GO. Trzeba się z tym pogodzić ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

System kickania afków kiedykolwiek wróci, czy to zbyt trudne dla kogos? Admini sami muszą wykonywać brudną robotę i kickać ręcznie afków, a jak nie ma adminów to ludzie sie niecierpliwią. Już slyszalem nieprzychylne komentarze, typu, że to niepoważne, że wszędzie indziej to lepiej funkcjonuje. Dziś gość chyba z 10 rund pod rząd afczył. Czy ten serwer kiedykolwiek zamierza pojsc naprzód? Bo jest coraz gorzej - adminów mało, odeszło też już sporo wartościowych osób (np. Berdol, MaYu), cziterzy są odbanowywani, jeszcze niepotrzebnie dodano więcej slotów na serwer, przez co gorzej on funkcjonuje. To co jest najśmieszniejsze, to że nie można zbanować permanentnie osoby, która ma vaca na np. CS 1.6. Czy nie można takiego punktu dodać do regulaminu? Na pewno każdy gracz by się cieszył z tego powodu, bo cziter jest zawsze cziterem, nie ważne w jakiej grze ma vaca i tyle.

Opublikowano

Odnośnie perma za vaca w innej grze uważam ze jest to niesprawiedliwe kazać za wczasu kazdy może dostać 2 szansę

Opublikowano

@blndie nie wiem czy widzisz co piszesz, dawać komuś perma bo ma vaca na steam za cheaty w codzie np.... To jak skazać na dożywocie złodzieja bo przecież pewnie i tak zabijał, w końcu przestępca zostanie przestępcą nie?
To że zrezygnowałeś z funkcji admina, nie oznacza że możesz teraz "pluć" na serwer...
Nie wiem czy Berdol był taką wartością osobą sądzac po tym jakie akcje odwalał...
A co do Mayu, on nie odszedł bo olewał serwer i uważał że nic się tu nie dzieje tylko z braku czasu zajmowania się nim, dlatego przekazał funkcje by serwer mógł dalej funkcjonować.
Proszę Cię nie zachowuj się jak dziecko któremu zabrano lizaka bo tak to teraz wygląda...

• Właściciel
Opublikowano

No on się zachowuje jakby cnotę stracił. A może tak jest, skoro 27-letni chłop i sobie jeszcze życia nie ułożył? Niedorajda życiowa, a wypowiada się na tematy, o których ma pojęcie, lecz specjalnie zmienia kształt i sens byleby dojebać. @MaYu nie zaprzeczam, że to jest świetny człowiek, ale życie toczy się dalej i nie ma czasu na sentymenty. 

14 godzin temu, blndie napisał:

cziterzy są odbanowywani

To jest zwykłe pomówienie i jakbym chciał się sądzić o pomówienia, które wypisujesz, to z pewnością byś przegrał. Ale dobrze wiesz, że nikt poważny tego nie zrobi, bo przecież w Internecie można pisać sobie wszystko, co każdemu się żywnie podoba. I Ty tę przewagę wykorzystujesz. Pogódź się wreszcie z tym, że jesteś szkodnikiem, a idioci-admini, którzy Tobie wtórują to tylko udowadniają, że nie mają własnego mózgu.

W związku z tym dodatkowo otrzymujesz bana na forum - możesz spierdalać stąd, nie będę płakał :* 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Def w ct na pistoletówce dla vipa

I jak pomysł jest pchany dalej czy nie ?

Opublikowano

Bede informowal was przez PW jak cos sie ruszy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Plugin AFK Manager - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=708265

2. DZIAŁAJĄCY TeamBalance (link do pobrania na ostatniej stronie) - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=117956&page=8

I generalnie nic więcej nie trzeba. To ma być FFA, zwykła rozgrywka z kilkoma customowymi pluginami usprawniającymi grę, nie róbcie z tego jakiegoś pokemonowego ogródka proszę ;)

Opublikowano

Kwestia z AFK musi zostać zrobiona bo:

-zajmują miejsca innym osobom->mniej nowych osób wejdzie na serwer->mniej osób kupi vipa->mniejszy zarobek

-niszczą rundy swoim staniem na respie (last AFK)

-enemy będzie zawsze chętnie zabijał z kosy bo więcej hajsu, eco+ dla enemy

A tak z innej beczki to FFA (free for all) powinno mieć anty flasha jak każdy inny serwer (nie ma działającego?) to dlaczego inne mają a tu nie ma?

Opublikowano
2 minuty temu, ŁysyFilozoF napisał:

A tak z innej beczki to FFA (free for all) powinno mieć anty flasha jak każdy inny serwer (nie ma działającego?) to dlaczego inne mają a tu nie ma?

Dlaczego? Ponieważ nasz serwer FFA nie jest taki jak każdy inny. Jest wyjątkowy na swój sposób. Nie musimy być jak inni. Są działające ,ale jeżeli administracja nie chce wprowadzać Anty-Flasha to jest tego jakiś powód.

Opublikowano

Po 1.: Jak już mówiłem, znajdźcie mi Kicker AFKów który kicka ludzi z serwera, a nie ze Specta z którego i tak trzeba ich wywalić, a jak jest 2 to blockują spect i żeby nie kickowało ludzi którzy dropają innym broń.

Po 2.: Antiflash psuje balans, 10 rashuje dajmy na to banana i rzucają Flashe, i żaden nie dostaje go na ryj poza przeciwnikami.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, Gravity napisał:

Po 1.: Jak już mówiłem, znajdźcie mi Kicker AFKów który kicka ludzi z serwera, a nie ze Specta z którego i tak trzeba ich wywalić, a jak jest 2 to blockują spect i żeby nie kickowało ludzi którzy dropają innym broń.

Toć to wystarczy tylko lekko plugin przerobić i zamiast wrzucać na spect będzie wywalać z serwera :/

Co do AF się zgadzam.

EDIT:
Z tego co widzę to nawet ten link co wstawiłem nie trzeba nic przerabiać bo są stworzone już cvary. Patrzyliście w ogóle w to co wrzuciłem czy z góry na nie?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dwa tygodnie zero odpowiedzi więc zrobię double post. Poniżej screen jak wygląda Auto Team Balance na naszym serwerze FFA. Tak nie może być Panowie...

@Nesty

20171223183018_1.thumb.jpg.6f7ea892de1ba767ef6a26df4f29ee85.jpg

+ przypominam się w temacie pluginu na AFK.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja z racji wieku dalej swoje... :)

temat z mapkami został zamknięty w sierpniu, a że graczy coraz więcej, zaraz będą ferie, więc może jest to dobry czas żeby dodać jakąś mapkę? np.

de_piranesi - duża, można pokampić i jest gdzie z awp postrzelać, na bsy kilka wejść, starsi gracze na pewno kojarzą

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=125633950

a jak nię tę to może jakąś inną, albo może ten wieczór map niestandardowych co wcześniej proponowałem zrobić w któryś weekend...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności