Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy naprawicie ranking ?? Wchodzi gość z 1000 punktami, i jak mnie zabije mam -25pkt. ???

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Taki jest ranking - to nie jest błąd. Ale mamy na to rozwiązanie: na liście do zrobienia jest nowy ranking. Spokojnie ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem gdzie to wstawić to wstawie tutaj,

słyszałem, że istnieją pluginy wprowadzające niewidzialny tryb widza dla admina, ponieważ spotkałem się często z tym, że gdy administrator wchodził do specta podejrzany od razu wychodził albo zaczynał grać jak bot.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1.Trzeba uważać z ilością pluginów bo serwer będzie gorzej chodził. Moim zdaniem nie jest to potrzebne ponieważ można to załatwić w sposób opisany niżej. 

2. Są  demka cały czas nagrywane (http://374300.node85.pukawka.pl/). Wystarczy mi napisać o której godzinie i na jakiej mapie dany gracz podejrzanie grał i pobiore demko i sprawdzę. Czasami można też samemu demko nagrać (lub także oglądnąć to pobrane) i podać czasy podejrzanych akcji ale graczom się nie chcę więc wystarczy mi już takie zgloszenie i sam się tym zajme.

• Właściciel
Opublikowano
Dnia 10.06.2017 o 19:22, BTC napisał:

słyszałem, że istnieją pluginy wprowadzające niewidzialny tryb widza dla admina, ponieważ spotkałem się często z tym, że gdy administrator wchodził do specta podejrzany od razu wychodził albo zaczynał grać jak bot.

Do CS 1.6 istnieje coś takiego, ale do CS:GO nie widziałem niestety.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale myślę, że świetnym pomysłem byłoby dodanie jednego magazynka więcej w USP dla VIPów, może również w cezetce i M4A1. Być może więcej osób by to skłoniło do zakupu VIPa. W każdym razie raczej nie zaszkodziłoby spróbować.

Opublikowano

Zgodzę się z @blndie. Nie zapominajmy, że gramy 15v15 i faktem jest, że tej amunicji w wymienionych wyżej broniach brakuje. Moim zdaniem bardzo dobry pomysł. 

Opublikowano

Zgadzam się z @MaYu i @blndie, sam miałem wiele razy sytuację gdy brakowało mi amunicji w wyżej wymienionych broniach (głównie USP-S i CZ75-Auto), więcej jeden dodatkowy magazynek na pewno poprawiłbym nieco granie przy większej ilości osób.

• Właściciel
Opublikowano

Macie szczęście, że da się zmienić max-ammo w broniach. Natomiast nie robiłbym tego dla V.I.P.

Propozycja przedstawia się następująco:

• CZ75 zmiana z 12 do 24 ( łącznie 36 ).
  • USP-S zmiana z 24 do 36 ( łącznie 48 ).
  • M4A1-S zmiana z 40 do 70 ( łącznie 90 ).
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

CZka i USP - ok

Co do M4A1-S - moim zdaniem powinno być bez zmian. Po to ma mniejszy odrzut i wogole, żeby liczyć sobie naboje. Jeśli będziemy mieć w "ESce" 90 czy 80 naboi, a w zwykłej 90 - to jaki sens brać zwykła Emke? M4A1-S z 40 do 60 - magazynek ma 20 naboi, jeśli już miała by być zmiana.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Takie samo zdanie jak @JeDi. CZ i USP są okej ale M4 to z 70 na 60. 

Opublikowano

Chciałem się zapytać czy te dodatkowe magazynki zostały usunięte czy po aktualizacji zapomniano ich dodać?

Edit:

Prosiłbym jeszcze o jeden magazynek dla Revolvera R8.

Opublikowano

Chciałbym zaproponować głosowania na wyrzucenie graczy z serwera przez graczy grających na serwerze np. jak byłby jakiś chax i jak by nie było żadnego admina a tak jest często zazwyczaj o późny porach to gracze grający mieli możliwość pozbyć się takiego chaxa 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Było już o tym w tym temacie. Propozycja została oddalona.

Opublikowano

mozna by coś zrobić z cofkami na serwerze i jeśli się nie mylę to hltv szwankuje, nie nagrywa chyba całych map

Opublikowano

Co do cofek: o czym mówisz ? Chodzi o wartość VAR i SV ? Z tego co ja się orientuję ( mogę się mylić ) to HLTV jest zależne od hostingu a nie od nas. Prawdą jest, że czasem nie nagrywa do końca. @Nesty da radę coś z tym zrobić ? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć.

Panowie mam kilka propozycji co do naszego FFA które mogłyby urozmaicić rozgrywkę.

- W pierwszej kolejności chciałbym poruszyć kwestie Alltalka. Aktualnie możemy komunikować się tylko ze swoim teamem, propozycja ode mnie aby zrobić deadtalk by obie drużyny po śmierci mogły rozmawiać z sobą ;)

- Jeżeli zmienilibyśmy deadtalk równie dobrze moglibyśmy zmienić możliwość oglądania graczy z drugiej drużyny, oczywiście wtedy gdy ludzie z naszego teamu nie słyszeli by nas po śmierci.

- Kolejna kwestia to Betowanie. Na wielu serwerach możemy spotkać się z zakładami na to która drużyna wygra rundę, wygląda to np. bet t all - w tym wypadku betujemy cały hajs który mamy że drużyna terrorystów wygra rundę, jeżeli tak będzie wygrywamy jakiś tam hajs wedle mnożnika, a gdy przegramy rzecz jasna tracimy całość. Pamiętajmy że tylko nieżywi mogą betować w ten sposób.

- I ostatnia rzecz którą chciałbym zaproponować to kabelki przy bombie. Terrorysta plantując bombę ma do wyboru jeden z 5 kabelków, dzięki czemu CT rozbrajający bombę ma możliwość wyboru kabelka którym może rozbroić bombę. Wskazanie prawidłowego kabla powoduje  natychmiastowe rozbrojenie, wskazanie błędnego detonacje ładunku.

Wszystkie te propozycje są 'luźne' jestem ciekaw waszego zdania, zapewne pojawią się komentarze typu po co takie zmiany bo to FFA, a właśnie na takich serwerach te rzeczy można spotkać ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

to wtedy to juz nie bedzie FFA ale 4FUN.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności