Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Strzelaj w głowy to wystarczy :)

a ranking mamy zamiar włączyć? Bo gracze pytali, kilku jest na to napalonych. Z tym że jak dla mnie wiadomość na say o punktach to jeden wielki spam i jest to wkurwiajace za przeproszeniem... Jeśli by sie dało włączyć rano ale bez infa o pkt na chacie to by bylo super :)

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A to chyba że tak :) a ile kosztuje mniej wiecej? ;>

vote nadal do poprawy bo nadal mapa idzie z mapcyclu nie z vote (stan z godz 16)

rozgrzewka jest krótka czesto jest tak że nikomu sie nie uda dobiec do przeciwnika z tą kosą.

jak coś jeszcze Sb przypomne to powiem :) a co z tym unknown?

• Właściciel
Opublikowano

Więc tak, co do 1. Koszt to około 25 zł. Druga sprawa: stan ten jest nieaktualny, vote działa poprawnie bez zarzutu. Trzecia sprawa: też o tym myślałem, dam może na 1.5 minuty. A co z tym unknown? Jest to częsty błąd związany z wyrzuceniem GOTV, np. przez rezerwację slotów, plugin. Błąd jest mało szkodliwy, bo z tego co wiem można normalnie na serwer wbić.

Pzdr.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak na serwer wchodzisz normalnie ale jak gracze widza "unknown" to jednak to trochę alarmuje ze cos jest nie tak no ale idzie sie do tego przyzwyczaić :) wróóóóóć nie przyzwyczaimy sie bo celem ffa jest full serwer 24/7 :)

• Właściciel
Opublikowano

Zrobię wszystko, co w mojej mocy, aby problem z unknown usunąć. Tylko muszę znaleźć przyczynę w pluginach, a to nie jest takie znowu hop siup. 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przez 4 rundy? Jak po dwóch kickuje z automatu :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja bym dodał fajną muze a nie taką jak jest teraz ponieważ dużej ilość osób nie pasuje. :D

@edit

Fajne by było dostawanie konta V.I.P np. na 1 dzień na przetestowanie :D .

@edit 2

Weteran coś w tym jest w usp i m4a1-s przydało by się więcej amo ale cz bym zostawił ponieważ jest op jak na tyle $.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zwiększyć ammo w broniach typu M4A1-S i USP-S, dodać 2x skok dla Vipów, dodać kolejke map zamiast wybierania przez graczy (po prostu mapy takie jak de_dust2 powtarzają się 2-3 razy z rzędu, niestety), dodać plugin na kosy, dodać plugin na wyświetlanie zadanego dmg na środku ekranu.

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą czasami brakuje amunicji w broniach z tłumikiem proponuję dodać chociaż ten magazynek więcej do każdej z nich.

Opublikowano

Osobiście dodałbym wyswietlanie zadanego dmg oraz kosy, myslę, ze to przyciągnie jeszcze bardziej ludzi na serwer :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności