Skocz do zawartości

[CS:GO] Dyskusja o zmianach na serwerze MIRAGE #03

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Nie ma ani dobrego autobalansu ani "przydzielacza" do drużyny. Jeszcze na dodatek restrict weapons został przez Valve rozwalony wczoraj po aktualizacji - makabra.

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam

Ja skromnie: auto tim balance

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem tak teambalance działa kitowo, bo bardzo często jest tak że mapa szybko mija np 11:0.

Dodatkowo prośba o plugin do wyrzucania afków lub chociaż jakąś możliwość votowania.

Opublikowano

Jeśli chodzi o teambalance jest z tym kłopot od dawna, w najbliższym czasie okaże się jak się sprawdzi plugin, który miał testować Nesty. Co do votowania było już to poruszane i jestem zdecydowanie na nie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

jesli chodzi o voteban/votekick - przeciez mozna ustawic to na zakres godzinowy. Nie ma nikogo w godzinach szkolnych - pyk 7-15 dostepny voteban/votekick. Przeciez wiadomo, ze trolle sa zawsze. Jesli ktos bedzie naduzywal votow, ktos na pewno zlozy skarge. Lepiej odbanowac i ukarac anizeli potracic graczy. Taki gosc na wh potrafi niezle popsuc zabawe.

Co do pokazywania dmg - prosze nie... niby fajnie pokazuje. Sam nie mam jakiegos skilla ale dla mnie to jak wh. Wszystkie skany na cache/mirage mialby teraz sens. Po jednej pestce pyk pyk, szukamy gdzie gosc zeby puscic sprey. A o to chodzi, zeby myslec o ammo - tak aby starczylo na cala runde.

Glos meski damski witajacy na serwecze Fragujemy itp. spoczko.

Przelaczanie sie miedzy serweramy fragujemy.com. Chcemy pyknac sobie dma, pyk wpisujemy !serwery i wybieramy z listy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

wiem, ze w AMXie byl plugin ktory dawal komende na zakres czasowy. Sam kombinowalem na serwerze z ustawieniem vipa za darmo w godzinach porannych i poznonocnych. Ale mozliwe ze na silniku Source tego nie ma, przepraszam :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sory za post pod postem, ale nikt nie odpisywal

inna mysl:

zablokowac mozliwosc wybrania mapy, ktora byla przed bierzaca.

Przyklad: gramy cache, wybrano dd2, po nim znow cache itd... wiadomo, ze czesc map jest bardziej lubiana, inna czesc ciut mniej... no ale czasami sie zdarza, ze w kolko macieju to samo leci.

• Właściciel
Opublikowano

Nie da się tego zrobić w tym systemie vote. Jeśli już, to vote musiałoby być takie jak na ARENA czy AWP. Już takie było, ale wszyscy krzyczeli, że jest chujowe.

Opublikowano
Dnia 9.03.2017 o 18:34, Żywy napisał:

Ogolnie dodalbym jeszcze Azteca testowo, bo ostatnimi czasy jest sporo grana, a co do reszty jestem przeciwny.

Aztec fajna sprawa, mapka kultowa (może trochę faworyzująca CT) coś nowego w mapcycle zawsze mile widziane

P.S. brał ktoś pod uwagę jeszcze np. Dusta, vertigo ?

Dnia 4.04.2017 o 21:12, JeDi napisał:

Co do pokazywania dmg - prosze nie... niby fajnie pokazuje. Sam nie mam jakiegos skilla ale dla mnie to jak wh. Wszystkie skany na cache/mirage mialby teraz sens. Po jednej pestce pyk pyk, szukamy gdzie gosc zeby puscic sprey. A o to chodzi, zeby myslec o ammo - tak aby starczylo na cala runde.

jest to na wielu serwerach i po pewnym czasie zaczyna denerwować :)

Opublikowano

Wspomne ponownie o voteban/votekick i uważam że powinno to być wprowadzone. Jako iż adminów na serwerze dużo nie ma w niektórych godzinach to przypadkowy oszust może wyludnić serwer bez problemu a zdażyło mi się to już kilka razy tutaj... Myśle że społeczność tego serwera nie jest na tyle uposledzona żeby kickować ludzi bez powodu, co potwierdził któryś z głownych adminów. 

Opublikowano

Proponuje dodać 2 awp dla graczy bez VIPA ponieważ kolejka czasami jest zbyt duża by ją kupić

po II Dodanie Map jak Dust Aztec Office tez dobra sprawa ale tylko gdy jest mała liczba graczy na serverze

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

office - wg mnie totalne nie.

Aztec - moglby byc

Dust - ok

ostatnie dwie mapki - i tak rzadko beda wybierane, bo jest vote.

Co do AWP - 2 po za VIPem moze zrobic troszke balaganu. Bedzie 3 vipow w teamie i mamy 5 x AWP.

Inna sprawa, ze nikt nikomu nie zabrania wykupic VIPa - to tylko 5 zl za msc. :/

Opublikowano

Co do dodania tych mapek to i tak nie przejdzie, bo ludzie wybierają tylko mirage,cache,dust2 i ciągle to samo. A są inne ciekawe mapy cobble,overpass czy train. Według mnie dodanie tych mam i tak nie ma sensu, bo nikt nie będzie chciał ich grać. Lepiej coś wymyślić z tymi next mapami, może niech same się zmieniaja czy coś. Bo granie ciagle miraga to trochę nuda :P

Co do awp, to 2 slot by się przydał, bardzo często jest po 12-13 osób w teamie i jedna awp tylko gra.

Opublikowano

Do Azteca gracze się sami przekonują z czasem. Wystarczy czasem przez mikrofon poprosić o wybranie danej mapy i momentalnie jest pełen vote. Według mnie Aztec będzie fajną odskocznią, może chwilową, a może na stałe.

• Właściciel
Opublikowano
5 godzin temu, sneaky napisał:

Co do awp, to 2 slot by się przydał, bardzo często jest po 12-13 osób w teamie i jedna awp tylko gra.

Nie. Od tego jest V.I.P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności