Skocz do zawartości

[CS 1.6] Dyskusja o zmianach na serwerze ONLY DD2 #02

[BOT] Fraguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość usunięcia linii antyrush?

Iż lubię grać w TT i po prostu rashować gdzie popadnie, zazwyczaj w 4 rundzie przerzuca mnie do CT, terro nie znacznie nawet nie próbuję wyjść z bazy i nic nie można zrobić.

Jeśli już linie zostają na stałe, to zróbcie też ich limit bo raz wpuszczają 1:30 a raz dopiero po minucie.

Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 563
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ koras antyrush nie zostanie usunięty (a szkoda), z tego co wiem trwają prace nad antyraszem (jeśli nie to mnie poprawcie) 

Opublikowano

To czekamy na 3 króli :) co się wydarzy.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten plugin co przerzuca afk zajebista sprawa ale chyba coś źle ustawione bo ct pilnuje paki i się schowa za skrzynią i też ich wywala na specta inna sprawa że 20 sek to trochę za mało gracze zgłaszali że na wet broni nie zdążyli kupić i ich przeniosło i nie są to pojedyncze przypadki nie można by było zwiekszyć do 40 sek ?

Opublikowano

Oby Anty- rush nigdy nie powstał ! Bo nic on nie daje tylko dłużej trzeba czekać na paniczy aż z respa wyjdą ;)

• 9 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może by dodać na serwer plugin, który pokazuje ilość zabitych graczy w bieżącej rundzie ? Gdzieś chyba widziałem u nas na serwerach taki plugin, który wyświetlał na zielono w rogu, ilu graczy zabiłem.

• 11 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć, będzie krótko i na temat.

Uwagi:

• Ostatnia zmiana, czyli: ta animacja wymachiwania rękoma pod koniec każdej rundy to cringe. Na początku była śmieszna, teraz tylko irytuje.
  • Statystyki pod koniec mapy, działają tylko wtedy gdy jest remis 15:15, w dodatku są niepoprawne. Dzisiaj pokazało: "Liczba podłożonych bomb/Liczba rozbrojonych bomb - 44" co jest niemożliwe ;) 
  • /hud można by spolszczyć do końca (Ranga z CS:GO) 
  • Dzisiaj rano widziałem problem, który był już wcześniej. Chodzi o modele. Gracz z TT, miał model CT. 
  • Auto balans wkurwia jak nigdy, 15TT, 10CT i przenosi mnie do TT. 
  • Skiny byłyby fajne, gdyby nie automatyczne "oglądanie" broni. Zasłania celownik, pole widzenia, dlatego większość graczy nie gra ze skinami. Osobiście mam ustawiony tylko nóż :) 

Propozycje:

@ [CS 1.6] Admin ONLY DD2 #02

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 godziny temu, Hayoo napisał:

Cześć, będzie krótko i na temat.

Uwagi:

• Ostatnia zmiana, czyli: ta animacja wymachiwania rękoma pod koniec każdej rundy to cringe. Na początku była śmieszna, teraz tylko irytuje.
  • Statystyki pod koniec mapy, działają tylko wtedy gdy jest remis 15:15, w dodatku są niepoprawne. Dzisiaj pokazało: "Liczba podłożonych bomb/Liczba rozbrojonych bomb - 44" co jest niemożliwe ;) 
  • /hud można by spolszczyć do końca (Ranga z CS:GO) 
  • Dzisiaj rano widziałem problem, który był już wcześniej. Chodzi o modele. Gracz z TT, miał model CT. 
  • Auto balans wkurwia jak nigdy, 15TT, 10CT i przenosi mnie do TT. 
  • Skiny byłyby fajne, gdyby nie automatyczne "oglądanie" broni. Zasłania celownik, pole widzenia, dlatego większość graczy nie gra ze skinami. Osobiście mam ustawiony tylko nóż :) 

Propozycje:

@ [CS 1.6] Admin ONLY DD2 #02

Co do ostatniej zmiany to dzisiaj kilku graczy pytało jak to wyłączyć, więc fajnie jeśli by była taka opcja, że kto chce może zachować, inny może wyłączyć. 

Z modelami temat był już poruszany.

Co do balansu zgadzam się, czasami działa bardzo nielogicznie.

Skiny sam osobiście mam wyłączone na każdej broni bo irytowało to zasłanianie celownika. 

Dust zimowy jak najbardziej za.

Limit AWP nie mam zdania :>

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ostatnio zauważyłem pewien szczegół, mianowicie gdy wpisze się jakas komendę typu /rs która wydaje dźwięk to gdy ta osoba ja wpisze, słyszy ten dzwiek cały serwer co może trochę drażnić jak z 5 osób Na raz wpisze komendę

• Fragowy Mister
Opublikowano
14 godzin temu, func_hibiki napisał:

Ostatnio zauważyłem pewien szczegół, mianowicie gdy wpisze się jakas komendę typu /rs która wydaje dźwięk to gdy ta osoba ja wpisze, słyszy ten dzwiek cały serwer co może trochę drażnić jak z 5 osób Na raz wpisze komendę

To dźwięk wstydu, że korzystasz z takiej komendy, koniecznie zostawiamy.

• 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
W dniu 22.01.2023 o 16:42, Hayu napisał:

Dzisiaj rano widziałem problem, który był już wcześniej. Chodzi o modele. Gracz z TT, miał model CT. 

20230306144248_1.thumb.jpg.f040881a9373547c4b9dc2996d6efd3c.jpg

Nadal się podszywają

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja to bym mur beton limit na awki wprowadził, bo codziennie awp_dust gramy praktycznie, wczoraj na 13 osób 9 zoomerów naliczyłem. No dla mnie paranoja trochę, ja wiem, że to efefej i każdy gra czym lubi, ale to trochę spowalnia grę.

Zauważyłem też, że czasami podsumowanie rundy się buguje i ekran czarnieje, ale liczb po mapie nie widać. 

I jeszcze bardziej pytanie, niż jakaś propka; można byłoby robić reset topki częściej, np. co miesiąc?

Pozderki ;) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
  • Dodanie nazwy utworu, który jest odtwarzany (roundsound)
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
Godzinę temu, pogo napisał:

Ja to bym mur beton limit na awki wprowadził, bo codziennie awp_dust gramy praktycznie, wczoraj na 13 osób 9 zoomerów naliczyłem. No dla mnie paranoja trochę, ja wiem, że to efefej i każdy gra czym lubi, ale to trochę spowalnia grę.

Zauważyłem też, że czasami podsumowanie rundy się buguje i ekran czarnieje, ale liczb po mapie nie widać. 

I jeszcze bardziej pytanie, niż jakaś propka; można byłoby robić reset topki częściej, np. co miesiąc?

Pozderki ;) 

Jeśli chodzi o awp to będę zawsze przeciwny. Dlaczego ? 

Dlatego że VIP pro nie miał by sensu :)

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Proponuje dodać funkcję wyłączenia dla siebie sprayów VIPA PRO by móc używać swojego własnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności