aQQ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 szukam 2-3 osób na ranki z ts3/skype. PW Cytuj
Shoooya Opublikowano 21 Maja 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Ktoś chętny na jakieś duo? Obecnie unranked, poprzedni sezon GOLD 4 Cytuj
snipi Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zawieszony Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zna ktoś jakieś dobre combo postaci, które może się dobrze spisać w teamfightach? ja myślałem o jakimś Amumu ( jungle ) Jinx (adc) Kata( mid) Malphite AP( top ) Support ( Leona) myślę, że dmg by wystarczyło na wykończenie teamu przeciwników, a stuny i podrzuty, które by zostały rozdane dla przeciwników po prostu by pozamiatały, ktoś ma podobne myśli czy tylko ja? Cytuj
vifon Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Jak myślicie z tymi skrzynkami Ikonowymi ? Pozytywnie czy Negatywnie ? Cytuj
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pozytywnie jak najbardziej, urozmaicają grę. Byleby nie przesadzili bo sie strasznie namiesza a już zaczynają powoli, mimo że źle nie jest ;). Cytuj
SniFT Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Grywa ktoś Leona? Na każdej linii nie licząc ADC pogrywam nią, ludzie mnie nienawidzą jak ich złapie. Cytuj
Frasun Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Kwietnia 2017 To mój były main. Aktualnie jest niegrywalna i uwierz mi na wyższym poziomie nie wykerujesz nią gry. Jest bardzo silnym tankiem i poza tym nic nie wnosi do gry. CC jest bezużyteczne i Dmg fatalny w late. Nawet stosując mój op build nie jest na tyle mobilna aby dogonic wrogiego adc. Cytuj
Lumcia Gumcia Opublikowano 19 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2017 A ja mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy tej gry komputerowej. Co sądzicie o obecnej necie i ogólnie stanie gry? Ja niestety oceniam negatywnie i brakuje mi tego co było np. w sezonie 3. Po pierwsze, w dzisiejszym lolu nie da się wygrać jedną postacią gierki na solo/duoq tak jak to było kiedyś. Dlaczego? A no dlatego że riot dał zbyt duży nacisk na grę zespołowa i obecnie gra polega w dużym stopniu na tym, aby jak najszybciej brać objectivsy (smoki itp). Ja to uważam za wadę tej gry, a szczególnie właśnie na kolejce solo)duo, dlatego że jeżeli Riot daje taki nacisk na grę zespołową, to dlaczego jeszcze nie ma voice chatu? Po drugie, gra robi się coraz łatwiejsza i wymaga coraz mniej umiejętności mechanicznych od gracza. Kiedyś trzeba było pograć dużo jakaś postacią, żeby zacząć nią grać na bardzo wysokim poziomie. Obecnie wygląda to tak, że ja mogę nie grać jakąś postacią 3 miesiące, wybiorę ja po tym czasie bo jest op w mecie i nie potrzebuje żadnych umiejętności, bo postać robi wszystko za mnie. Myślę że dobrym przykładem na to jest Syndra albo Kled. Ostatnia rzecz która mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba jest to, że obecnie w lolu nie ma miejsca na zabawę lub jakieś niestandardowe picki, szczegolnie na rankedach. Kiedyś ludzie w challengerze cały czas chcieli wymyślać coś swojego, co mogłoby zaskoczyć przeciwnika, było bardzo dużo możliwości niestandardowych pickow no i bardzo dużo się sprawdzało. Mam na myśli, że gra dawała nam dużo możliwości na zaskoczenie przeciwnika, mogliśmy trochę użyć swojej wyobraźni. Teraz wygląda to tak, że jest konkretna meta i masz się jej trzymać, musi lecieć tryhard inaczej będziesz przegrywał większość gierek. Niestandardowe picki nie sprawdzają się kompletnie, bo są niszczone przez większość postaci i to powoduje to, że gra jest bardzo monotonna i nie ma miejsca na zabawę. Lecisz tryhardem, będziesz wygrywał ale nie będziesz miał dużej przyjemności z gry, chcesz się trochę pobawić ta gra, to będziesz większość przegrywał i w końcu się wkurwisz. 1 Cytuj
GeForce Opublikowano 13 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ktoś chętny 1 vs 1 zedem ? Cytuj
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 23 Października 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Października 2019 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi