Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

8 wygranych na 10 rankedów i trafiłem na bronze 4... Potem zagrałem meczyka z kumplem premade bot ;)

nclc7d.png

A u was jak tam dywizje? Tak mi się dobrze grało te 10 rankedów, ale sami widzicie efekt :P 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja jeszcze żadnego nie rozegrałem xd ale brat młodszy 9/10 win i bronze 3 xd ja liczę silver 1 ale zobaczymy jak będzie :)

Opublikowano

szukam kogoś kto nie może wyjść z brązu a gra na poziomie troszeczkę wyższym niż brąz po prostu ktoś kto nie może wyjść z brązu przez tzw. noob'ów którzy feed'ują : )

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

okey jak wy tak gracie to ja zaczne jutro grać rankedy :] 

Opublikowano

To co z tym team'em? Ja chętny. Gold I

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
szukam kogoś kto nie może wyjść z brązu a gra na poziomie troszeczkę wyższym niż brąz po prostu ktoś kto nie może wyjść z brązu przez tzw. noob'ów którzy feed'ują : )

na głównym koncie cały sezon byłem gold 2-3, jednak na innym koncie co teraz gram jestem bronz 4, bo kumpel w s4 był też bronz :D więc można pograć ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kalista cienka :P lepsze te postacie klasyczne (starsze) a nie nowo dodane.. Ja mam wygrane 5 meczy 2 przegrane.. jeszcze unranked :/ na temten sezon byłem silver 3 ale teraz pewnie mnie do bronze 4 wywali :(, no cóż.. kolejne 10 meczy i bedzie bronze 1 a później tylko wyżej się będę piąć :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kilka godzin temu poranny rankedzik :P 

Aktualnie mam już serię ;) 

Czas kończyć szybko bronze i wbijać do goldzika ;)

5xiw6r.png

Opublikowano

a jak teraz warwick? bo ja ostatnio grałem w lola jak warwick na junglii kosił wszystko

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Warwick jest i byl pro. Jak mu wykurwisz op build to ADC na feedzie nie potrzeba.

Na Jungle najlepszy, ale polecam go także na topa.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Najlepszy, ehe.... wystarczy stun, podrzut i warwicka nie ma ;) coraz mniej nim grają 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi odpowiada bo potrafię nim grać.

Opublikowano

Warwick jest i byl pro. Jak mu wykurwisz op build to ADC na feedzie nie potrzeba.

Polecam Rengara, dużo z Wuwu nie zostanie ;PPP

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

no jak rengar wskoczy :D chyba że go ww zulttuje.. to trzeba z krzaczków przyczajonym :) ja zauważyłem że na rankedy wraca poppy :D i mi jaxa banują =.=