Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Propozycje perków i klas

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

proponuje zmiane mistrz scouta z 1/2 na 1/1-3 

Opublikowano

Nazwa klasy: Assassin (Klasa premium)

HP: 30

INT: 0

WYTRZ: 30

SPEED: 25

Opis klasy: Słabo widoczny na nożu podczas kucania (można by dać jak ninja) posiada M4A1 +15dmg, deagle, 1/1-/2 HE, zmniejszona grawitacja na nożu, zmniejszony rozrzut. Można by dać stroj assassyna czerowy w TT, a niebieski w CT.

Opublikowano

jestem na nie, kolejna klasa niewidzialna, najlepiej zrobic only ninja cod? przestancie.

Nazwa klasy: GROM

INT: 0

HP: 5

WYTRZ: 0

KONDYCJA: 40

opis: klasa posiada AK-47,deagle + 2 flesze oraz 1/6 na wyrzucenie broni przeciwnikowi, odbija 1 pocisk na runde.

Opublikowano

snQ to mozna dac go bez niewidki ale zeby mial zmniejszona grawitacje. A co do twojej kalsy jestem na tak tylko tak do 15 hp i 30 kondycja i bedzie okej :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A może taka klasa ?

Nazwa klasy: Strateg

INT: 20

HP: 30

WYTRZ: 10

KONDYCJA: 5

Opis:Posiada UMP45/Mac10 (jak wolicie ^^) i SG-552 , Cicho biega + Widzi wrogów na radarze (bez pomocy UAV).

Opublikowano

Cat Shot :D Ta klasa nie ma sensu bo każdy by na niej grał, ''widzi wrogów na radarze(bez pomocy UAV). Nie było by gry.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@DziubSon , a jaką byś zmianę dał w mojej propozycji , zamiast tej widoczności wrogów ?

Opublikowano

Ta i np ktos by mial WH i admin by wszedla ten by sb zmienil kalse na stratega i potem niewiadomo tylko ss'y i te sprawy :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmm... Obserwowałem różne serwery cod'a i po tych "inspekcjach" uważam, że wasz serwer jest najbardziej oryginalny pod względem klas, perków i atmosfery panującej na serwerze(co jest na plus) :).

¤Ostatnio przeglądając klasy i graczy grających różnymi klasami zauważyłem,że ludzie grają w bardzo dużej części namiestnikiem/amadeuszem/mordercą/talibem/snajperem czy generałem(mówię o klasach no-premium).

Co powiecie na to, żeby zamiast tworzenia coraz to nowszych klas ulepszyć istniejące albo zachęcić ludzi do grania klasami, które są dobre, ale zostały wyparte przez w/w klasy?

¤Ja np. odkryłem sentyment do strzelca wyborowego (który okazał się niezłym koksem na wyższych lvl'ach ^^).

Pewnie większość mnie nie poprze, bo chcecie, aby były nowe klasy ze wszystkimi zachciankami gracza :) jednak chcę znać wasze zdanie na ten temat.

Opublikowano

@Cat - no fajny pomysl modernizacji klas obecnych jednak nie widze w twojej wypowiedzi "propozycji" takich zmian :)

Opublikowano

Jestem za to nie taki głupi pomysł ponieważ nie mamy aż tak mało postaci tylko te postacie są niegrane an rzecz innych więc danie im czegoś nowego nie będzie takie złe jestem jak najbardziej za :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzis będę na serwerze , to napiszę propozycje .

Opublikowano

A gdzie propozycje?

czytajac opis kazdej klasy mozna stwierdzic, ze klasy sa dobre, kazda klasa ma swoj urok i mozliwosci. Nie ma slabej tylko gracze nie czytaja i wiekszosc nie wie jakie umiejetnosci posiadaja wszystkie klasy. Wchodzac na serwer rozgladaja sie i wybieraja klasy graczy z duzym lvl myslac ze sa najlepsze. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja bym państwu nie proponował robić offtopicu w dziale propozycji. Prosta piłka masz propozycje, piszesz jak nie masz to nie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cat Shot :D Ta klasa nie ma sensu bo każdy by na niej grał, ''widzi wrogów na radarze(bez pomocy UAV). Nie było by gry.

Jest sens, UAV jest banalnie zdobyć więc to nie jest jakiś mega dodatek... I tak 90% ludzi widzi wrogów na radarze podczas gry... Mi się klasa podoba. Co do Assassyna, zbyt mocna klasa. Bez sensu. 

Jeśli chodzi o propozycję :

Marine

Int : 5

Hp : 25

Wyt : 10 

Kond : 5

Umiejętności : M4a1 + Ak47, zestaw granatów, deagle, 1/8 na wyrzucenie broni wroga.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moje propozycje :

• Duch aptekarza: Zmniejszenie INT z 40 -> 25 , w zamian za więcej wytrzymałości (+10 ? - wymyślcie sami ) . Co 5 (zamiast 2) sekund mógłby regenerować 6 (zamiast 3) hp. 

• Szeregowiec (całkiem zapomniana klasa  , a jakże zajebista ^^ ) : Dodałbym mu do  Glocka/USP dodatkowo Dual Elites .

• Marszałek : Zmniejszenie krytycznych obrażeń z 1/4 do 1/5 kosztem Większego inta (+10)

• Skoczek: dodatkowo 2 skoki wraz z zostawieniem Auto BH - Skoczek , to skoczek :D

Resztę cech w/w klas zostawiłbym bez zmian .

Co o tym sądzicie ?

@Night , Już nie będę ci robił dalszego offtopic'u :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności