Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum. 

Imię: Paweł
Aktualny wiek: 19

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Lubie pomagać graczom sieci, oraz mógłbym pomóc administracji,ponieważ często bywam na forum ?

Dodatkowe informacje: Interesuje się geografią, CS 1.6, muzyką i przyrodą.? Miałem dwa razy range Redaktor na dwóch innych sieciach. Zawsze marzyłem zostać Moderatorem ?, ale nigdy nie pisałem podania jakoś haha. ? Myślę, że większość a nawet całość w pełnieniu funkcji moderacji forum znam. ?

NervousReckless,
Zostajesz przyjęty na Moderatora forum! Gratuluję!
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Zombie Infection

Imię: Robert
Aktualny wiek: 18

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Dodatkowa para rąk zawsze się przyda, gram już prawie 3 lata na tym serwerze, dobrze znam regulamin i zasady tu panujące,zgłaszam każdy problem adminom

Dodatkowe informacje: Interesuję się motoryzacją, przeróżne militaria, poszczególne tematy z zakresu chemii/fizyki (wiem jak zrobić bombę atomową :D), muzyka, sztuki walki i jeszcze parę by się znalazło ;)

Damo,
Przyjęty. Odezwę się na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Szok 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Zombie Infection 

Imię: Bartosz
Aktualny wiek: 28

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

+ komunikatywność

+ staram pomagać nowym graczom, obecnym adminom

+ czesto gram o późnych godzinach,przyda się admin na nocną warte

+ dobry kontakt z graczami 

+ spore doświadczenie w adminowaniu

Dodatkowe informacje: 180cm 78kg włosy ciemne ? już kiedyś się witałem. Pozdrawiam.

Damo,
Przyjęty. Odezwę się na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Szok 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Moderator forum

Imię:Jakub
Aktualny wiek:16

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

-Jestem dość aktywny na forum

-Jestem związany z fragujemy już dobre kilka lat

-Mam dużo wolnego czasu 

Dodatkowe informacje: Chciałbym przyczynić się do rozwoju forum jak i całej sieci. Posiadam małe ale jest doświadczenie jako były moderator na innej sieci.

GET,
Decyzja zapadnie na dniach przez @NervousReckless.
NervousReckless,
Zostajesz przyjęty na Moderatora forum. Gratuluję!
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Range: administrator

Nick jakiego używasz: ✪ ρ α ω ℓ σ

Staż gry na serwerze: 3 lata.

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: 1 ban oraz 5 zablokowań czatu glosowego.

Godziny w jakich grasz: gram o różnych godzinach w dni:  środa, piątek, sobota, niedziela.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 

1. Szczegółowo jestem zapoznany z regulaminem serwera oraz go przestrzegam.

2. Rozsądnie myślę o każdej podjętej decyzji.

3. Z charakteru jestem miłą i spokojną osobą.

4. Jestem aktywny na serwerze.

STEAM ID: STEAM_1:1:243579592 37:31 160 0 active 512000

GET,
Podanie nie jest napisane wg wzoru. Jaka ranga i gdzie co i jak?
GET,
Odrzucam - wystarczy spojrzeć, że gościu jest podpuchą.
Opublikowano

Range: Admin na only mirage

Imię: Łukasz

Aktualny Wiek: 18

Kilka argumetów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję : 

-jestem aktywny na serwerze 

-dobre relacje z graczami 

-ogarniam regulamin

dodatkowe informacje: brak

Rogalik,
Brak wzoru.
SMIGLO,
Brak zainteresowania. Odrzucam.
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: [CS:GO] Admin MIRAGE / Admin SURF (zależnie na którym bardziej potrzeba adminów, mogą być obydwa, bo na obydwu ostatnio gram i mam czas).

Imię: Adam
Aktualny wiek: 19

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Większość mnie zna, reszta kojarzy, zazwyczaj jest mnie wszędzie pełno bo lubię się wtrącać :D. Jestem rzetelny, stanowczy, szczery, staram się rozwiązywać problemy rozmową, ale nie mam dużo cierpliwości, więc nie zawsze wychodzi ?  Teraz kończy się szkoła => więcej czasu na grę. Moje GT nie oślepia wysokimi słupkami, ale to dlatego, że niedawno wróciłem do grania, tak czy siak chęci są (umiejętności nie do końca, bo nie byłem jeszcze adminem w CS:GO, ale 30min i będę śmigał jak Kubica xD). 

Dodatkowe informacje: Jestem nubkiem, z globala spadłem do g4 XD Oczywiście zwale to na brak aktywności przez ponad rok na matchmake'ach i ogólnie w grze... :D Surfuję całkiem dobrze, ponieważ w 1.6 bardzo dużo grałem na tego typu serwerach, a na mirage utrzymuje górną połowę tabeli, o ile oczywiście nie jestem pierwszy (tak skromnie mówiąc :>). Poza cs gram w lola, bf1, minecrafta, pubga, w fifę przestałem, czekam na 20 (kek) i w inne mniejsze tytuły. 

bygi,
Odrzucam.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Ranga: Admin na serwerach 1v1 areny

Imię: Bartek
Argumenty:

1. Mam w tej chwili dużo czasu, na serwerze gram codziennie po kilka godzin. Wcześniej też grałem na serwerach fragujemy.

2. Mam dość ludzi wyzywających i podobnych osób łamiących regulamin, a admini których znam nie zawsze są online

3. Jestem kulturalny, i miły, co jednak nie oznacza, że łagodny i nie przestrzegałbym regulaminu nakładania kar.

4. Ludzie chętnie ze mną grają, co nie oznacza, że po jakiś lepszych akcjach nie jestem wyzywany od cheaterów, z czym też bym chciał zrobić porządek

O mnie:

Niby mam tylko 15 lat, ale jestem dojrzały i ludzie z którymi gram dziwią się jak się dowiadują ile mam lat, w grze spędziłem 1100 godzin około, a w robieniu map ponad 100. Admini mają już chyba dość tego że co chwile zgłaszam osoby łamiące regulamin. Kiedyś byłem adminem na innej serwerowni, ale z powodów osobistych musiałem zrezygnować, ale byli zadowoleni z mojej pracy. Oczywiście jestem po mutacji, a zasadę mikro po mutacji przestrzegałem

SMIGLO,
Musisz poprawić swoją grywalność Time Played 64 - 1.37h, 128 - 19.6h na chwile obecną.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:  Admin  na serwerze  MULTI ARENA :: 64 TR 

Imię:                                              Mateusz
Aktualny wiek:                          16

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: 

1.-Chęć pomocy rozwoju serwera oraz promowanie sieci

2.-Nie da się mnie przekupić, jestem osobą szczerą i lojalną

3.-dobry kontakt z graczami

4.-Spędzam na serwerze ok od 2 do 5 godzin dziennie

Moje zainteresowania:

-Trenuje piłke ręczną od 6 lat

-Ide w kieruku programisty

-Znam się na komputerach

-Umiem programować

PS: Posiadam Prime i daje link do profilu steam    https://steamcommunity.com/id/lodomirispro/

Mam dyslekcje

SMIGLO,
Musisz popracować trochę nad swoją formą wypowiedzi. (Mniej łaciny i przerywników) Serwer 64 Time Played - 19.12h
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera ★ ONLY DD2 ★ cs 1.6

Imię: Dariusz
Aktualny wiek: 17

• Chcę pomoc.
  • Jestem kulturalny.
  • Moja znajomość AMX jest bardzo duża .
  • Posiadam mikrofon oraz głos po mutacji.
  • Mam cs 1.6 na steam.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Mam duże doświadczenie w byciu adminem , byłem także członkiem UBT  więc na czitach się znam

Sorry :),
Łączny czas spędzony na serwerze przez ostatni miesiąc - aż 28 minut. Odrzucam.
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 Gun Game

Imię: Kamil
Aktualny wiek: 23 lata

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Spędzam ostatnio na serwerze co raz więcej czasu.

Panuje tam niekiedy chaos i lata trochę odpałów.Jest mało adminów, na pewno się przydam.Jestem członkiem Fragujemy już od roku i nie było ze mną nigdy problemów, zawsze starałem się wykonywać swoje funkcje.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci) Doświadczenie oczywiście posiadam zarówno jako admin jak i sędzia czy moderator na forum.Większość osób mnie zna.Natomiast jeśli nie, to tak jak wspomniałem nazywa się Kamil mam 23 lata, studiuję a na co dzień jestem pełnoetatowym trenerem piłki nożnej.

To tak w skrócie.

Pozdrawiam

Rogalik,
Przyjęty, kontaktuj się z @furyaa
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin Multiarena 128

Imię: Mateusz

Aktualny wiek: 14

+Nie wyzywam innych graczy

+Często gram o wczesnych godzinach o których nie grają admini

+Często się udzielam na czacie

SMIGLO,
Po dzisiejszych obserwacjach pasuje. Musisz poprawić swoje zachowanie względem innych graczy.
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: ADMIN ★ ZOMBIE INFECTION ★

Imię: Kacper
Aktualny wiek: 16 

- Jestem często na serwerze

- Chcę pomóc administracji

-  Znam całą administracje

Dodatkowe informacje:  

- Mam na imię Kacper, mam 16 lat mam blond włosy :D

Damo,
Od ostatniego podania nie minął nawet tydzień a już złożyłeś kolejne. Twoja frekwencja co prawda jest lepsza, ale mam wrażenie, że wchodzisz na nasz serwer tylko po to, żeby nabić tą aktywność bo chcesz admina. Tak można było wywnioskować z Twojej ostatniej bardzo długiej nieobecności. Uważam, że jesteś jeszcze niedojrzały na to stanowisko dlatego odrzucam.
Bersiak!,
Widzę, że twój kolega pisze podania, a Ty je kopiujesz i "delikatnie mówiąc" edytujesz. Zero kreatywności, a takich osób na szczęście nie potrzebujemy. Nie fatyguj się już i nie składaj więcej podań. Każde twoje kolejne podanie na admina odrzucę osobiście. :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Sędzia CS 1.6

Imię: Kamil
Aktualny wiek: 23 lata

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Niegdyś pełniłem już te funkcję.Dawałem radę, ale z powodów osobistych musiałem zrezygnować z funkcji.Mam chęci, doświadczenie minimalne i krzepę do chwytania i pochłaniania nowej wiedzy od @gtx :) Podstawową wiedzę posiadam co do demek, więc chyba ponownie sobie poradzę.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

Wszyscy chyba mnie znają i nie trzeba nic dokładać.

GET,
Zaakceptowane.
  • Ekstra 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin DISCORD 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem zajebisty, 11/10 rola administratora na discord, jestem aktywny, pomagałbym innym na discordzie, nie ma adminów na discordzie  i jest jeszcze dużo argumentów, dlaczego właśnie ja powinienem pełnić ową funkcję

Dodatkowe informacje: Mam na imię Mateusz i mieszkam w Częstochowie. Chodzę do klasy pierwszej techniku-technik budownictwa z elementami architektury. Interesuje się piłką nożną jak i  rysowanie różnego rodzaju rysunków technicznych. Moim ulubionym piłkarzem jest Leo Messi. Bardzo lubię grac w gry np. RP, CS:GO, LoL i Fortine. Lubię też dużo majsterkować przy komputerach jak i różnego rodzaju maszyn. 

Proszę się nie śmiać xd

GET,
Podanie zostanie przyjęte, gdy wystartuje nowy discord.
GET,
Podanie przyjęte ze względu na start Discord'a.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Szok 2
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin ★ ONLY DD2 ★

Imię: Kacper.
Aktualny wiek: 16 lat.

- Aktywność: Jestem bardzo często na serwerze

- Chęć pomocy administracji

- Znam całą administrację, i myślę, że się świetnie dogadujemy

- Jestem bezkonfliktowy

- Mnóstwo czasu, zaczyna się okres wakacyjny

Dodatkowe informacje: Mam na imię Kacper, mam 16 lat. Jestem dość wysoki jak na swój wiek, bo mierze 182 cm wzrostu. Mam blond włosy, brązowe oczy. To tyle ode mnie.

Pozdrawiam

Sorry :),
Zaakceptowane. Odezwę się na PW.
Opublikowano

Rangę jaką chciałbym otrzymać: Admin Multiarena 128

Aktualny wiek: 14

+Nie wyzywam się z innymi graczami

+Często gram o wczesnych godzinach o których nie grają admini

+Często udzielam się na czacie

+Jestem bezkonfliktowy

+Są wakacje więc dużo czasu na granie

+codzienna frekwencja wynosząca 30 minut wzwyż

Dodatkowe informacje: Mam czarne włosy i 170cm wzrostu

SMIGLO,
Wiem że dużo grasz i lubisz naszą sieć, ale muszę odrzucić twoją kandydaturę ze względu na twój młody wiek. Proszę nie bierz tego do siebie.
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: ADMINISTRATOR

Imię: KORDIAN
Aktualny wiek: 20

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Jestem aktywny , miiły , komunikatywny , co za tym idzie spełniam warunki mając mikrofon i nie tylko po za tym posiadam duzo czasu i jestem aktuwny po przez tel jak i nie tylko wiec w razie możliwości jestem kolokwialnie mówiąc na tel. zostane powiadomiony ze cos sie dzieje no i jestem , po za tym mam teraz duzo czasu i z chęcią go sporzytkuję na waszym serwerze jako administrator, dodatkowo jestem bez stronny co pomaga w weryfikacji osób posądzonych o oszustwa ,

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci )

Tu mogę napisać  że aktualnie przesiaduję w Angli wiec jestem tylko przed kompem lub w pracy wiem to mowi ze jestem dostepny do spełniania swoich działan na serwerze jezeli mi na nia pozwolicie ,co do zainteresowan , uprawiam sporty , troszke siedziałem nad programistyką , wedkuje , motoryzacja mnie bardzo ciekawi to krotkie ale zwiezłe wiec dziekuje i pozdrawiam .

Ps. prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby .

Odp: Serwer [1vs1 Arena]

SMIGLO,
Po namyśle dam tobie szanse. Na PW wysyłam link do zapoznania się z tematem.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 2
  • Szok 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Administrator serwera 1vs1 Multi Arena 64

Imię: Kacper
Aktualny wiek: 24

-punktualny
-zawsze obecny i chętny do współpracy
-pomocniczy
-sumienny
-rygorystyczny z rozsądnym spojrzeniem na świat
-ponad 10 letnie doświadczenie w prowadzeniu serwerów
-czas i kompetencje pozwalające na utrzymanie kultury i najwyższego poziomu na serwerze

-umiejętność świetnego zarządzania grupą ludzi oraz panowanie nad harmidrem

Dodatkowe informacje: Posiadam doświadczenie w zarządzaniu serwerami CS:GO, GTA, Teamspeak 3, Discord itp. Już  10 lat temu zacząłem się zajmować gospodarowaniem serwerami CS 1.6. Po kilku latach przesiadłem się na maszynę Bohemii i wraz ze znajomymi prowadziliśmy największy w Polsce serwer Altis Life do gry Arma3. Z biegiem lat migrowałem miedzy różnymi grami pomagając znajomym w realizowaniu projektów. Obecnie zakończyłem współpracę z serwerem GTA:RP i poszukuje nowego zajęcia. . 

Bersiak!,
Chciałbyś zostać administratorem czego..?
SMIGLO,
Proszę o zapoznanie się z tematami wysłanymi na PW
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera CSGO, arena 1vs1, 64 tick.

Imię: Kajetan

Kilka argumentów dlaczego to właśnie ja powinienem pełnić podaną funkcję: Jestem często aktywny na serwerze, często upominam kogoś jeśli się źle zachowuje a jeśli delikwent się nie posłucha piszę dm to jednego z adminów co złego dana osoba zrobiła + link do profilu steam. 

Dodatkowe informacje: lubię gotować, mam dobre kontakty z ludźmi, sporo osób mnie szanuje na serwerach i zalecali mi podanie na admina. Jestem spokojny ale z nikim się nie bawię w podchody jak trzeba to robię coś zamiast dyskutować. 

SMIGLO,
Wysłałem wiadomość na PW, proszę o zapoznanie się z tematem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności