Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten zabójca nie za często tą broń wywala ? Bo za kązdyt razem mi wywala po 3-5 strzałach .

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Płacz zawsze był, jest i będzie, to zawsze zatacza koło więc tego w ogóle nie powinniśmy brać pod uwagę.

Co do zabójcy, temat jak najbardziej do dyskusji, ale poczekajcie wszystko w swoim czasie.

Opublikowano

trzeba pomyśleć jeszcze nad tym wybuchem i zrobić może 1/na ileś bo szczerze niech się wypowiedzą wszyscy co graja na serwerze.. psuje to grę.. czy sam zabije 4 i  5 osoba mnie zabije wybucham.. może i fajne lecz w drugą stronę patrząc 4 zabijam a 5 zabita osoba wybucha i mnie zabija.. i co chwile ks leci od nowa jak i to. ze rundy trwają  mega szybko jak gra po paru zabójców są oni prawie jak Nuke :P... Co do zbrojnika nie wiem gdzie leży to coś. nie chodzi o osłabianie.. ale w każdej klasie jest coś takie że jak dostajesz dmg to spowalnia Cie to coś się z Tobą dzieje.. u Zbrojnika nic się nie dzieje biega przyjmuje strzały na siebie i wbiega w Ciebie jak by nigdy nic. jak by to poprawić myślę ze już by było super

Tak dziś na serwie grając stwierdziłem ze zagram znowu Cyberem tym już po osłabieniu i stwierdzam ze jak by z 15 wytrzyki i 30 kondycji zrobić 0 wytrzymki i 45 kondycji albo chociaż 40 kondy i 5 wytrzymki to bym grał znowu ta klasa i ja rozkrecił z paroma innymi :) osobami co też nią potafią grac zeby ludzie zaczeli grać każda premka a nie tylko tymi które sa proste i nie wymagaja wyciłku nauczenia się :)

Opublikowano

Mam pytanie na temat Zbojnika on ma za kazdym razem na runde odbic 2 pociski ??Jesli tak to nie do konca to dziala Bo gram ta klasa i dostane z kosy i od razu padam tak samo jest z bronia raz odbije raz nie 

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wywalić  mapę cs_wiocha z mapcyklu dziennego. Bez balansu gra na tej mapie jest bez sensu.

Opublikowano

U zbójnika raz działają te pociski raz nie tak samo przy upadku jak się spadnie to też się nie ma pocisków. Dzisiaj zaczęła się runda nikt mi nie zadaj dmg lecę nienaruszony wychylam się dostaje z awp i padam. Może to jakiś błąd może nie nie wiem wolę to zgłosić.

• Właściciel
Opublikowano

Temat był poruszany wiele razy. 

Po 1. Zbójnika chronią zwykłe pociski ( niebawem, jak się uda naprawić, to i będzie odbijać wszystko ).

Po 2. Skok z wysokości nie odbija pocisku. 

Opublikowano

Proponuję wzmocnić klasę Amadeusz, po osłabieniu tej klasy ciężko się nią gra i nie przyciąga ona graczy, bardzo rzadko się teraz spotyka tę klasę. Można by zwiększyć z powrotem obrażenia tak jak kiedyś to było.

Opublikowano

Kiedyś pamiętam nikt za bardzo nie narzekał może to się zmieniło, tylko że teraz ta klasa jest nie grywalna...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Parę osób gra ta klasą...

Opublikowano

Parę osób gra ta klasą...

Dobijają max 15 lvl i zostawiają klasę, ja osobiście mimo wszystko trochę bym ją wzmocnił.

Opublikowano

No to może dodać +10 do kondycji i inteligencji

Edit:

No to ja już nie wiem jak pomóc tej klasie

Opublikowano

Czy byłaby możliwość zablokowania perku dla snajpera mistrzowska inteligencja ? 150% + int mu starczy a tak mając 60 lvl snajper 10 lvl mnie zabija mając 60 wytrzymałości

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty w zeszłym roku pisałeś, że wraz aktualizacją 5.) zabicie z rakiet będzie wliczało się do rank. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności