Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zablokować "Tajemnice Wojskawą" dla Strzelca wyborowego, ponieważ ma już wbudowane bazowe 1/12 na oślepienie. 

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zablokować  "Przebranie Terrorysty " dla Sztabowego, ponieważ cyber ma zablokowane a jaka to różnica między klasami ?? Tu rakieta i tu .

Opublikowano

Według mnie można byłoby dodać komendę /topme, która pokazywałaby w okienku tak jak /top15 5 osób z rankami nad nami i pod nami, np. mam 25 rank to pokazuje mi osoby od 20 do 30 ranku. Jak dla mnie świetny pomysł. 

Opublikowano

Według mnie można byłoby dodać komendę /topme, która pokazywałaby w okienku tak jak /top15 5 osób z rankami nad nami i pod nami, np. mam 25 rank to pokazuje mi osoby od 20 do 30 ranku. Jak dla mnie świetny pomysł. 

jak dla mnie zbędne, graj lepiej to do top15 wejdziesz

Opublikowano

ZAblokować tytany dla cybersuita, ma kupe inty do rakiet, tak samo amadeusz nie może mieć bo daje dużo w inte . 

Ale ty masz 2 korzyści z full inty i tak dajesz, tylko 2 ? i tak cąły serw  wkurzasz ;/ 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Amadeusz ma zablokowanie ponieważ ma bazowe  dmg+inta, cyber ma tylko 2 rakietki i nie ma dodatkowego dmg to są 2 różne sprawy.

W każdej klasie daj full inta i będzie to samo .

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie jestem zadowolony odnośnie tej powtarzalności map.

Wszystko inne na +

Opublikowano

dla mnie premka jest zbyt słaba nie wiem jak dla innych. Można dodać jej coś tylko nie wiem szczerze co by pasowalo to takiego typu klasy. 

• Właściciel
Opublikowano

Wprowadziliśmy klasę premium na testy. Moja propozycja jest taka, aby zmienić moc z 1/5 na 1/3. Do Bandyty pasuje jeszcze kilka opcji, np. skin drużyny przeciwnej albo dorobić opcje z nożem, że jest mniej widoczny na noży bądź po prostu dać 1/2 z noża.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Może coś % na zabicie z ak?

Opublikowano

nie % zabicia z ak na pewno nie. 10dmg + 1/5 za plecami, wiecej dmg w plecy + ubranie wroga i chyba bd gites ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie sztos!!! :)

Odnośnie bandyty to cieżko ogarnąć ten teleport :)

Zgadzam się z Rastą czegoś mu brakuje, szansa na zabicie, w sumie żadna klasa premium go nie ma.

Ubranie wroga też było by ciekawą opcją, a np jak go teleportuje może widzi plecy wroga choć nie wiem czy wtedy nie było by to przesadne.

Można pokombinować, można było by również mu dać bezlik.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam pytanie odnośnie klasy Zabójca nie można by go ulepszyć? W porównaniu z Zbójnikiem jest słaby ,a inne premki mają 1/1 z  broni. Chodzi mi o to żeby np dać mu +10dmg do broni lub poprawić skuteczność HE (bo namiestnikowi lepiej wchodzi niż tu) albo to i to co o tym myślicie?

Opublikowano

dużo dodatków, które przy 1/? na zabicie szczerze wymiękają. Krytyki wejdą tam raz na jakiś czas. A broń wywali jak się ma dobrego farta ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No ma dużo dodatków ale są słabe

• Właściciel
Opublikowano

A niewidzialność to co? To spora przewaga na starcie, bo jest praktycznie zero widoczny. Mogę przywrócić 1/3 z HE oraz dać 1/10 an wyrzucenie z broni. Albo po prostu dać kondycję z 30 do 60.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Widoczność ma ale nie non stop:), a bardziej nie da się podkręcić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności