Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Naprawiłem FastDL oraz wgrałem brakujące mapy, gdyż po reinstalacji serwera kopia nie wgrała map typu cs_assault_mega, upc, nuke 1337 czy dusta 1337. 

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Jagi

Boli Cie klasa Cyber to widać.

Przed resetem byłem jedyną osobą która grała klasą cyber. Tak naprawdę na 150 lvl robiłem sieczkę na każdym respie na początku rundy. Obecnie gra dużo cyberów na serwerze to moge potwierdzić, ale gra też dużo zbijników, ninji, kapitanów oraz zabójców. Na chwilę obecną zgodzę się z tym aby zablokować tytanki na cyberze bo trochę przesada.

Jagi tylko nie narzekaj jaki to zbójnik jest słaby bo famas z włączonym burstem to jest pogrom. Wczoraj adolf kogoś bił kurde 2x117 + 30 hp i koleś leżał.

Wybuch zabójcy podczas śmierci zaliczał fragi do ranku jeśli kogoś on zabijał. Czemu rakiety nie mają się zaliczać do ranku? Widzę, że notoryczny płacz na rakiety cybera z serwera przeniósł się teraz na forum.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Skyline Bronisz cybera bo grasz cyberem i bronisz się bo bez wliczania rakiet do ranku daleko w ranku nie zajdziesz xd

Jak będzie trzeba to ja będę bronił Kapitana :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale wy marudzicie jak zwykle.... :)

Dziś cyber idzie pod skalpel, jutro jakaś inna klasa, te tematy nigdy się nie kończą, ile się już tego tu przemaglowało.

Powiem wam oczywiście można wprowadzać drobne zmiany tudzież ulepszenia, lub sytuacje wręcz odwrotną, lecz nigdy wszystkim się nie dogodzi taka

jest prawda.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie bronie. Tylko przed resetem tylko ja grałem cyberem  wszystkim wszystko u niego pasowało. Teraz nagle gra więcej osób już cyberem nagle wam się coś nie podoba.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a ja myślę że powinno się dać zbójnika zabić 2 strzałem z awp a nie trzecim!  to jest nie realne by 2 zbójników pokonać w rundzie a gra ich po 6-8 na serwerze... totalna porażka

wiem wiem mam jeszcze m4 ale zanim zdążę wyciągnąć to zbójnik już mnie zabije jak zawsze

i kapitan nie może używać nano a powinna każda klasa mieć możliwość przed atakami innych klas :>

Opublikowano

Ateo ma rację, ciężko się gra przeciwko tej klasie, zanim 3 razy go z awp trafię, albo zmienię na m4 to już jestem martwy..

Opublikowano

Odbija 3 strzały :)

Zbójnik na min. 50 lvl to już ciężki orzech do zgryzienia ..

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Robicie z igły widły na prawdę, moim zdaniem klasy tym bardziej premium są odpowiednio zbilansowane i doszukiwanie się na siłę w nich problemu jest zbyteczne.

Każda klasa w tym premium ma swoje unikalne zdolności i "talenty" trzeba je tylko odpowiednio wykorzystać.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można by też zablokować Perk: Wykrywacz metali dla Strzelca Wyborowego, gdyż ma ten atrybut w klasie,

widzenia min więc ten perk jest mu zbyteczny.

Opublikowano

ateoo, ciekawa propozycja nie powiem że nie i mam nadzieję, że administracja przemyśli to do następnej aktualizacji :)

• Właściciel
Opublikowano

=== INFORMACJE ===

Temat został wyczyszczony. Wszystkie posty z aktualizacjami znajdziecie tutaj: http://fragujemy.com/topic/32448-lista-zmian-na-serwerze/

Natomiast zbędne posty, gratulacja, dyskusja o mapach i innych pierdołach zostały wydzielone. 

Pamiętajcie, że zgłaszanie bugów robi się tutaj -> http://fragujemy.com/topic/11395-bugi-i-b%C5%82%C4%99dy-na-serwerze-cod/page-6 - co niektórzy zapomnieli...

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czemu  z regulaminu zostało usunięte, że nie wolno stawiać SG na respie?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ponieważ sg nie bije już na resp, więc ten punkt w regulaminie jest zbędny i jakiekolwiek kary za to.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zablokować Twardy mózg dla sztabowego. Bije z rakiety za ponad 200 :)

• Właściciel
Opublikowano

Planowana jest modernizacja serwera COD MOD:

• ​Reset poziomów wszystkich klas!
  • Zasięg respawnu będzie teraz dostosowany do każdej mapy - o to zadba Opiekun, który sprawdzi mapy i w razie problemu powiększy strefę.
  • Poprawa kodu do zmiany kolorów SG, gdy gracz zmieni drużynę.
  • Twardy mózg zostanie zablokowany dla Sztabowego
  • AWP snajper zmieni nazwę na Notatki Kapitana.
  • Kilka perków, które zostały wyłączone, ponownie zostaną uruchomione.
  • Drobne poprawki optymalizacyjne w wymianie perków.

Niebawem wdrożymy:

• BETA - testy wdrażające do wersji 5.0, czyli nowy system mocy.
  • Min nie będzie można stawiać w przejściach.
  • Poprawa niektórych opisów klas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności