Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Wprowadzamy dodatkowo system, który będzie sprawdzał ile graczy gra daną klasą. W ten sposób będziemy mogli sprawdzać i kontrolować na bieżąco oczekiwania graczy. 

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam prośbę, mógłbyś wstawić listę blokowanych perków dla danej klasy przy odrobinie czasu?;)

• Właściciel
Opublikowano

Planowane zmiany w 4.6.1:

-> nowa klasa, która będzie skupiać się wokół M4A1 - szczegóły wkrótce 

-> Kapitan utraci 10 bazowej kondycji
-> zasięg piorunów Elektryka zostanie zmniejszony, a czas odnowy wydłużony do 8 sekund

-> Zwiadowca będzie zadawał ciut więcej obrażeń z M3

-> Strzelec wyborowy utraci 20 HP bazowe, zatem otrzyma 130 zamiast 150 HP
-> naprawa Adrenaliny - powodowała crashe

-> Apteczka będzie informować gracza podczas jej używania mając maks HP

-> Buty Snajpera zostaną zablokowane dla Kapitana

-> AK47/M4A1 master nie będą posiadać już +10 dodatkowego DMG, a stałe 1/x z danej broni

-> HS master będzie dawać +40 XP za HS, za każde zabójstwo HS +10 XP

-> przebudowa informacji wyświetlanych podczas patrzenia na gracza 

-> poprawa niektórych przeliczników obrażeń w klasach - mogło zadawać nieprecyzyjnie 

-> poprawione opisy perków i błędy ortograficzne np. Prawilne Buty

=== ZMIANA NAZW PERKÓW ==

-> Pelerynka Kucacza na Paleryna kampera
-> Sygnet Mądrości na Kołczan Prawilnosci
-> Nieważkość głowy na Baniak

-> AK47 master na Kałach Araba

-> M4A1 master na ...

-> Naboje Kapitana na ....

-> Notatki Kapitana na Notatki Zbójnika

-> Podręcznik Szpiega na Notatki Zwiadowcy

-> HS master na Head Streak

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co powiecie o powrocie do 2rakiet u cybersuita? Gram tą klasą i w moim odczuciu 3 to za dużo, a sama klasa niszczy rozgrywkę, wkurzając graczy..

Opublikowano

Ja jestem za moim zdaniem cybersuit jest za dobry 4 skoki niewidka i jeszcze te rakiety

Opublikowano

To jest tylko sugestia, przed zmianą było dobrze ;)

Opublikowano

A może uciąć mu jeden skok i niewidke? Zrobiłem 80 lvl i nie jest to wcale taka prosta 

szybka i przyjemna gra.  Postać staję się dopiero dobra po 150 lvl+

Maksowanie inta na początku liczy się z tym że trzeba stracić na zręczności a także

z małą ilością hp co daje dużo do tył w stosunku co do innych klas.

Aaa i właśnie nie zawsze jest tak łatwo trafić rakietą :)

• Właściciel
Opublikowano

A może uciąć mu jeden skok i niewidke? 

Tak, wszystko zabiorę klasie premium... Skoki już był obcinane i to dwukrotnie, kiedyś było ich łącznie 6 i nikt nie narzekał.

Opublikowano

Siła nie przesadzaj już, niewidka i skoki dają mu dużo możliwości, a rakiety mają pomagać w zabijaniu, a nie zabijać;)

Opublikowano

Witam ja mam taka propozycje aby w szturmowcu dodac wiecej w staty na poczatek teoche do kondycji i hp poniewaz inne klasy maja wiecej mysle ze ta klasa bedzie czesciej grana

Opublikowano

Same statystyki nic nie wniosą do rozgrywki szturmowcem, mimo wszystko całkiem sporo osób gra tą klasą i jakoś nie widzę żeby narzekali ;)

Opublikowano

Gracze nie narzekają na tą klasę

Opublikowano

Jak już tak rozmowa dobrze idzie to chciałbym wspomnieć o klasie Elektryk i jego Piorunach. Co do ilości oraz dmg nic nie mam ale to że nie musisz celować w wroga to już jest przesada moim zdaniem, chciałbym zobaczyć co Wy o tym sądzicie. 

Opublikowano

@Night

Nigdy nikomu nie dogodzicie, zawsze coś będzie nie pasować  <_<

Opublikowano

Tylko, że najlepsze jest to po każdym osłabieniu gracze automatycznie przestają grać

tą klasą np Zabójca ile graczy było przez osłabieniem na tej klasie a ilu jest teraz.

Nie wiem co do elektryka ale postać w tym momencie jest dobra,a nie jakaś rewelacyjna 

żeby ją od razu osłabiać. To tak jakbyśmy zrobili z kapitanem czy konspirantem 1/2 z broni też byłoby optymalnie.

Jak napiszę, że strzelec wyborowy jest za doby to też będzie osłabiony ?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale wy już przesadzacie!!!

Tylko co do zabójcy:Dodać mu jeszcze jedną minę, bo jedna to za mało gdyż

reszta klas zwykłych ma co najmniej 2 miny.

Sam gram elektrykiem i powiem ,że klasą gra się bardzo dobrze, a to ,że błyskawica sama

namierza po prostu świetne, jedynie w jaki sposób bym go osłabił to zabrał bazowe 10 lub 20 kondycji z 40 które posiada.

Opublikowano

Jeżeli dodać minę u Zabójcy to zabrać mu to że są silniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności