Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawniej było 3 miny dmg rosło z intem i było ciekawie.

Dmg ich szło nie mal że tam samo jak rakiety i cybera.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • Właściciel
Opublikowano

Tylko, że najlepsze jest to po każdym osłabieniu gracze automatycznie przestają grać

tą klasą np Zabójca ile graczy było przez osłabieniem na tej klasie a ilu jest teraz.

Nie wiem co do elektryka ale postać w tym momencie jest dobra,a nie jakaś rewelacyjna 

żeby ją od razu osłabiać. To tak jakbyśmy zrobili z kapitanem czy konspirantem 1/2 z broni też byłoby optymalnie.

Jak napiszę, że strzelec wyborowy jest za doby to też będzie osłabiony ?

Chłopie, o czym Ty pierdolisz... Porównujesz klasy premium do nonpremium?

Opublikowano

Nie jedna zwykła jest lepsza niż premium. 

Wystarczy trochu pograć na bieżąco czym ludzi grają i jak graja.

Opublikowano

No właśnie jest okey tak jak jest cały czas do tego dążę.

Opublikowano

Wraz z aktualizacją ma być juz dodana jedna klasa.

+ za pomysł

Co powiecie na zwiększenie krytyka u zabójcy z 1/8 do 1/6 ? Grając nim, zauważyłem że krytyk bardzo rzadko wchodzi. W zamian za to można zmienić 1/3 z he na 1/4 z he ;) Może trochę kombinuję, ale myślę że znacznie poprawiło by to rozgrywkę zabójcą.

Opublikowano

Zabójca już był osłabiany. Twoja propozycja jest przeciwna temu co było z nim zrobione, chociaż 1 mina by się przydała;p

Opublikowano

To ma na celu wzmocnienie a nie osłabienie zabójcy, obecnie moc klasy opiera się na tym ile osób potrafi ją w pełni wykorzystać

Opublikowano

Ale był za silną klasą, nie grasz tu na tyle długo i nie widziałeś co działo się przed osłabieniem tej klasy. Klasa była przekoksowana, nie widze sensu ponownego jej ulepszania;)

Opublikowano

Mało osób gra bo nie umie strzelać tą bronią. 1/9 i 5 apteczek wystarczalo aby biegnac przez mape i oddac 3-4 strzaly aby zabić a teraz nie jest już tak łatwo. Dodam że była 1/9 z każdej broni. To jest darmowa klasa a nie premium , i jest zrównoważona do innych.

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czy dałoby radę zrobić żeby błyskawice elektryka nie uderzały przez ściany?  I tak maja fajnie bo same im namierzają i niewidzialność klas nie jest dla nich problemem, a takie uderzanie przez ściany/drzwi gdzie gracz nawet nic nie widzi jest trochę irytujące.

• Właściciel
Opublikowano

W 4.7 chcę zrobić, aby błyskawice nie namierzały graczy poniżej 50 widzialności. Zrekompensuje to. Natomiast co do ściany - muszę pomyśleć.

Opublikowano

Elektryk jest chyba i tak za mocny xD  duzo biora te blyskawice a jeszcze tak jak mowi kapitan że przez te ściany biją , przez drzwi to jeszcze rozumiem ale ściany ?  też był bym za tym żeby to zmienić

Opublikowano

Ja proponuje osłabienie Serenity albo zmniejszenie jego "dzialalnosci" nie ze jest caly czas ale na 1 runde maxymalnie na 2 no bo lvl wyzszy zrobi 5 kili bez problemu i ma sg i wtedy jest mu latwiej a powinno byc trudniej prosze cos z tym zrobic

Opublikowano

Nic nie zrozumiałem z twojej wypowiedzi.

Opublikowano

Ze jest za mocny zeby nie byl cala mape a maxymalnie na 2 rundy nie ze wyzsze lvl zabija 5 osob i maja jeszcze latwiej o to mi chodzi Kumasz?

Opublikowano

SG jest po to aby było łatwiej. Myślisz, że przez to wyższym lvl nie jest trudniej jak ktoś postawi SG ? Ja jestem aby zostawic funkcje SG tak jak są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności