Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sztabowy jak cyber posiada rakiety więc respiac się u wroga może zrobić sieczkę  rakietami.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To wejdź na serwer, pograj i też pomyśl. MP5 robi sieczkę z połączone razem z rakietami.

Opublikowano

Na serwerze są znowu oczy termowizyjne,nieśmiertelny cios i nazwa Notatki kapitana jest znowu AWP Snajper.

Nie wiem czy zostało to celowo wprowadzone czy gdzieś jest błąd jednak wolę poinformować :)

• Właściciel
Opublikowano

Tak, w nocy przypadkowo usunąłem cały plik od pluginów i kopię przywróciłem z września. Zaraz to poprawię. 

Opublikowano

powiem tak ! 

każda klasa ma swoje wady i zalety, każdy będzie narzekał na klasę która go wkurza nawet ja mam takie podejście czasami na cybera czy ninja. Aczkolwiek żadna klasa nie jest zabroniona dla danego gracza więc każdy może ową klasą grać. Jeden napisze bo cyber "rakiety" zbójnik "bo odbicia pocisków" itp na każdą klasę jest sposób typowo chodzi o cybera np nano kamizelka -tarcza swat na zbójnika działa wszystko co daje obrażenia np bron amada-aspiranta-araba-tytany-platyny. Mogę tak wymieniać i wypisywać każdą z klas. Jedyna klasa co mnie denerwuje bo nadal nie ma perku na nią to "ninja" będzie perk na tą klasę "aby ją widzieć" to był bym  za tym aby każda klasa miała każdy perk bez ograniczeń. Trafisz na amadeuszu tytany czy platyny to masz fart graj na zbójniku platyny też masz fart to jest gra dla zabawy. Nikt tu nie gra o złote majtki to zabawa

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

COD MOD 5.0 

Tak rodzi się Legenda :) czekamy z niecierpliwością.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak samo premium kapitan tez jest za mocny, ma natychmiastowe z awp i  jego HE ma 1/2 a wchodzi prawie jak 1/1 może z tym coś zrobić?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak samo premium kapitan tez jest za mocny, ma natychmiastowe z awp i  jego HE ma 1/2 a wchodzi prawie jak 1/1 może z tym coś zrobić?

Co tu zmieniać?

eeewentualnie jak już coś zmieniać to jedynie he na 1/3

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No właśnie o to mi chodziło aby osłabić He

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nawet nie wiecie jak ciężko jest wszystko zbilansować, aby miało to ręce i nogi.

Co do perków to po to są one blokowane, żeby było mniej płaczu, to głównie przez sugestię graczy zostały one po blokowane, bo przecież było morze łez.

Zbójnik - Został on już osłabiony, stracił bazowe 20 wytrz. Dalsze osłabianie go było by bezsensu.

Kapitan - Nie zapominajmy, że to klasa premium, musi się wyróżniać na tle innych klas, HE u Kapitana było już zmieniane na większy współczynnik i nie było zbyt ciepło przyjęte.

Klas premium w ogóle bym nie ruszał.!!!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Klas premium nie ruszać i tak każdy płacz, że ta za mocna ta za mocna. 

Opublikowano

No właśnie o to mi chodziło aby osłabić He

przypominam że "namiestnik " ma 1/4 a i tak mam wrażenie że wchodzi mu częściej niż kapitanowi!  

tak jak NEXT pisze żadnych zmian w klasach bo to mase roboty a i tak płacz nadal będzie 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności