Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Zmiany na serwerze - dyskusja

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

no np te he do 1/2? albo dodatkowy dmg?

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zgodzę się z pavim, owszem na początku jest mocny z tą niewidką, ale potem nawet 2 magazynki z m4 nie pomogą na te wysokie lvl . To jest mocne tylko na początku ;/ Ja bym dał lekko większy dmg

ja zabrałbym mu tą minę bo jest słaba . 

dodam że zbójnicy widzą niewidki a jets ich trochę co też utrudnia grę /

Opublikowano

Czy byłaby możliwość nie stawiania sg przy lub blisko respa ?

Opublikowano

miny, czy inteligencji na początku mało kto używa. Niewidzialność swoją drogą. He za 1dmg/1strzał sg i po niewidzialności. Dodanie 10dmg ew 1/12 z m4 zamiast miny, by ożywiło tą klasę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1/2 z he ma Kapitan więc to odpada Hm nie wiem co mogło by jeszcze pasować do zabójcy tak szczerze.

A może zabrać mu tą minę i np zwiększyć mu na bazie inta dmg tylko oczywiście nie zbyt wysoki, nie wiem w tedy jaki przelicznik int na dmg byłby odpowiedni  

wtedy sens byłoby pakować w inteligencję to jedyne co mi przychodzi na myśl pasowało by do niego.

2x większy dmg za hs byłby ciekawy lub anty he wbudowane

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a można mu dać bezlik?

albo inaczej podkręcić wyrzucenie broni (bo słabo działa) i HE, zabrać minę i dać większy dmg

Opublikowano

Można mu dodać więcej kondycji albo wytrzymałości albo tak jak piszą wyżej wbudować jeden perk .

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A dodatkowy dmg?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi brakuje tego zabójcy co był kiedyś. 3miny stawiamy i lecimy :D Moim zdaniem zabójca nadal jest dobry tylko trzeba lvl wbić. Mi zawsze było ciężko zabić zbójnika 1vs1 na 200lvl vs 170lvl zbójnik. Więc może podnieść mu wytrzymałość.

wSva5AP.jpg

Opublikowano

A może dodać mu regeneracje hp ? 10/2sek lub quad damage pod e na 3 sek? quad damage +35dmg na 3sek

Opublikowano

Dla mnie te czasowe rzeczy są bez sensu ją bym dał te 60 kondycji i +10 dmg lub +5(10int-1dmg) czyli max gdzieś +18 z vipem, albo norecoil chociaż to chyba za mocne. No i by miał blok na platy i ine perki z +dmg

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zablokowac dla konspiranta "Notatki kapitana". Na co mu to skoro ma scouta 1/1?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Czy byłaby możliwość nie stawiania sg przy lub blisko respa ?

SG na respa nie leci na początku rundy bowiem zbudowane zostały specjalne strefy jakiś czas temu, więc dopóki nie wyjdziesz z respa możesz strzelać do takiego SG bez ubytków hp ;)

Opublikowano

A jak by mu dodać możliwość widzenia ninja perku nie ma a tylko zbójnik widzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To podsumowując będzie 1/10 (no chyba żeby bardziej to podkręcić np 1/8?)na wyrzucenie broni, 1/3 He, 60 kondycji, sg nie będzie biło jak będzie na niewidce i coś jeszcze?

Może podwójny skok?aby mógł wyżej się chować? A te krytyczne uderzenie też można by podkręcić trochę?

Opublikowano

Juz nie przesadzaj ;d Ja bym nie zmieniał nic w tych 1/x bo są beznadziejne co najwyżej bym je wyrzucił, a dał +10 dmg, kondycje i 2 skoki, albo norecoil . 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale wiesz Zabójca będzie miał trochę tego i tamtego (oczywiście ulepszone) i będzie wymiatal:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności