Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 - ZOMBIE

Imię: Mam na imię Michał
Aktualny wiek: Aktualnie mam już za sobą 25 wiosen.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:

Wnioskuję o podanie na Administratora serwera
ZOMBIE MOD , ponieważ myślę że mam już trochę doświadczenia na serwerze, staram się grać po kilka godzin dziennie z reguły między 16 a 21. Myślę że z ekipą graczy na serwerze  nie mam żadnych spin , jest wesoło i śmiechowo.

Dodatkowe informacje o sobie: A teraz trochę o doświadczeniu:

• Znajomość regulaminu gry.
  • Znajomość AMXmodMENU
  • Byłem Adminem na kilku serwerach, ale to w dawnych latach zanim pojawiła się moja mała Amelka na świecie. Potem komputer odstawiony na 4 lata, ale już nadrabiam zaległości z gry.
  • Uczyłem się tworzyć własne serwery gry i domeny WWW ,aby pograć z ziomkami,więc coś tam kumam. Metodami prób i błędów oraz poradników dałem rade .
  • Mikrofon sprawny mam więc można pogadać na TS i w grze .

Proszę o rozpatrzenie podania 

Michał w grze Upsik. :)

Roxie Carbon,

Po rozmowie przyjmuje podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 13
  • Serduszko fragowe (+) 6
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO - AWP #01

Imię: Marcin
Aktualny wiek: 15

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję

1. Jestem zabawny
  2. Dobrze rozwiązuje problemy
  3. Szybko się uczę
  4. Mam dobry kontakt z ludźmi

Dodatkowe informacje o sobie: Średnie doświatczenie. lecz myśle że się nadam. Oto link do wykresu aktywności https://rank.fragujemy.com/profiles/76561199174215264/3/ a tu do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199174215264/

Sucheusz™,

Po rozmowie jestem w stanie dać Ci szansę - przyjmuję podanie.  Zapoznaj się z tematem : KLIK

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Ranga jaką chciałbym otrzymać: Admin CS GO  ARENA 1 vs 1 

Imię: Kacper

Aktualny wiek: Obecnie 17 lat koniec stycznia 18 :)

• Mam doświadczenie jako admin na innym serwerowniach
  • Chciałbym pomagać innym graczom na serwerze z chetarami czy, z wydzierającymi się dziećmi 
  • Znajomość regulaminu
  • Dosyć duża ilość czasu który mogę poświęcić na granie

Dodatkowe informacje o sobie: Obecnie interesuje się sportem dokładnie siłownią, na co dzień chodzę jeszcze do szkoły ale mam dosyć dużo czasu na granie. Chętnie pogadam na dc czy tsie. dc:Nowogardzki Bagniak#0177

Pozdrawiam. 

Ojciec Rydzyk,

Podanie przyjmuję. Zapoznaj się z tym TEMATEM.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Ranga, jaka chciałbym otrzymać: admin ONLY MIRAGE #3

Imię: Dawid
Aktualny wiek: 21 

• Długi staż na forum
  • Bogate doświadczenie związane z rola administratora, nie tylko tutaj, ale również na innej sieci serwerów 
  • Chęć dalszej pomocy w rozwoju sieci serwerów fragujemy 

Dodatkowe informacje o sobie: Myśle z racji tego ze większość osób mnie tutaj kojarzy napisze w gigantycznym skrócie ze:

Lubie gotować oraz grać w przeróżne gry ( zacząłem w wieku 6 lat bodajże ). Interesuje się piłka nożną oraz studiuje na II roku studiów :fg_face_janusz:.

Pozdrawiam :fg_pepe_gun:

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Szok 1
Opublikowano

Ranga, jaka chciałbym otrzymaćADMIN na serwerze AWP #1

Imię: Paweł

• Szybko się uczę
  • Staram się nie robić tych samych błędów
  • Jak występuje problem próbuje go rozwiązać 
  • Mam wiele chęci jeśli chodzi o rozwój tego serwera

Dodatkowe informacje o sobie: Wydaję mi się, że mógłbym być kompetentnym ADMINEM waszego serwera, ponieważ W swojej karierze w grach byłem już adminem na wielu serwerach w Minecraft oraz FiveM. Trochę czasu już spędziłem na waszym serwerze przed utratą swojego main konta. Grałem jeszcze wtedy gdy nie było leveli (1-50 jak się nie mylę) tylko wtedy gdy jeszcze nabijało się basic rangi w csgo. Wydaje mi się że, większość mnie lubi i nie ma problemu do mnie.

STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199256186773/

Discord: shieeld#2397

GET,

Po odbyciu rozmowy, podanie zostaje zaakceptowane. Zapoznaj się z FAQ: kliknij w link

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera Discord

Imię: Krzysztof
Aktualny wiek: 16 lat

1. Mam doświadczenie w byciu moderatorem (byłem moderatorem na serwerze Nitashiego),
  2. Mam dużą znajomość na discordzie (jeśli chodzi o rozbudowę serwerów i konfigurowanie ich),
  3. Potrafię szybko i bezstronnie rozwiązywać konflikty .

Dodatkowe informacje o sobieHej, jestem Krzysztof.  Uczę się na profilu Informatycznym, gdzie codziennie wykorzystujemy myślenie logiczne i kreatywne. W wolnym uczę się programować. 4 razy w tygodniu uczęszczam na treningi badmintona, co uczy mnie szybkiego myślenia. Jestem osobą, która kulturalnie rozwiązuje konflikty. Bardzo lubię poznawać nowych ludzi, a także zdobywać nowe doświadczenia.

Discord: krystalizen#8277

PENK,

Po wstępnej rozmowie jestem skłonny dać ci szanse. - Podanie przyjęte.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaka chciałbym dostać: Admin serwera TS3

Imię:

Michał
Aktualny wiek:

20

Często korzystam z komunikatorów tj. Ts3 czy Discord do popykania w gierki ze znajomymi czy innymi graczami, do luźnych pogaduszek itp.

Jestem zapalonym graczem, więc myślę, że z aktywnością nie byłoby żadnego problemu.

Podam pomocną dłoń, jeśli ktoś jej potrzebuje. Każdy użytkownik, który by potrzebował pomocy, otrzymał by ją bez problemowo.

Co do doświadczenia nie będę się rozpisywał jakoś szczegółowo, napiszę to, że TeamSpeak3 nie jest czymś trudnym w obsłudze, raczej każdy dałby radę ogarnąć podstawę obsługi komunikatora. Także wracając do mojego doświadczenia wliczając kilka lat używania TeamSpeak3, stwierdzam, że poradziłbym sobie z łatwością.

Dodatkowe informacje o sobie:

Mam na imię Michał, mam 20 lat, interesuję się muzyką, pracuje, nie studiuje, lubię się dobrze bawić.

UnnameD,

Cześć. Konkretnie i nie przesadnie.  Zapraszam na TS3 ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Szok 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym dostać: Administrator serwera DISCORD

Imię: Paweł

• Jestem aktywny na discordzie tyle ile mogę czyli jak najwięcej
  • Jestem pomocny na discordzie jak i na serwerach społeczności FRAGUJEMY.com
  • Potrafię obsługiwać boty i je konfigurować
  • Szybko się uczę więc jakbym napotkał na swojej drodze jakieś błędy czy różne nie przeliczalne rzeczy. Nie sądzę żebym ich nie sprostował.
  • Lubię poznawać nowe osoby więc to jest jedno z najważniejszych rzeczy jeśli chodzi o DISCORD

Dodatkowe informacje o sobieZ discorda już trochę korzystam ogarniam podstawy i myślę że nadawałbym się na ADMINISTRATORA serwera DISCORD

Pozdrawiam Paweł znany jako NGL

PENK,

Hejka, zapoznałem sie z twoim podaniem i z powodu twojego braku aktywności na discordzie odrzucam je.

Spróbuj się teraz skupić nad swoim poprzednim podaniem na AWP#1. - Podanie odrzucone.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
  • Szok 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS 1.6 - GUN GAME 

Imię: Grzegorz

- Chęć wsparcia małego zespołu adminów, którzy aktualnie pilnują porządku na takowym serwerze i nie są zawsze aktywni.

- Spore doświadczenie, jeśli chodzi o pełnienie funkcji admina choć na całkiem innym modzie [ ZOMBIE MOD ] co nie koliduje z  modem jakim jest GUN GAME.

- Mimo mojej niezbyt dobrej opinii na forum udowodnię, że potrafię się zachować tak jak na admina przystało.

Dodatkowe informacje o sobie:  Pełniłem funkcję admina na dwóch sieciach, które niestety nie utrzymały się na rynku.  Na codzień pracuję, więc zawsze znajdzie się czas po aby wejść i przypilnować porządku. Wiele osób mnie kojarzy z większości serwerów jako spokojnego  i ułożonego chłopaka, który nie szuka zaczepki, a bardziej idzie w stronę rozwiązywania konfliktów, aniżeli ich tworzenia.

STEAM : https://steamcommunity.com/id/GandalfSzary7776/

DISCORD : grzegorz456#9957

• Karambit w plecy (-) 4
  • Śmiech 9
  • Szok 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym dostać: Sędzia ocen 1.6 

Imię: Krystian

Aktualny wiek: 26 > 6 stycznia > 27 

• Jestem aktywny na serwerze i chciałbym coś sprawdzić z WSP 
  • Wspieram jak mogę 
  • Potrafię obslugiwać amxbans itp ;) 9/10 na TS3 nie siedzę ani Discord 
  • Szybko już się nie uczę ma swój wiek i doświadczenie z kilku lat dokładnie 2008 + inne serwerwonie np wysypisko ;) 
  • Poznam nowe osoby ale z umysłem mądrością i charakterem ;) więcej nie zdradzę a czytają :D 

Dodatkowe informacje o sobie: Gram bardzo długo u was wiem słabe podanie ale chciałbym wam pomóc może w końcu z FFA  czy innym serwerom na 1.Zrozumiem jak na Nie, nie jestem taki :) 

STEAM > https://steamcommunity.com/profiles/76561198162277365/ 

Discord ( nie używam ) > Gutek#8006

gtx,

Kandydat na sędziego ocen nie przeszedł pomyślnie weryfikacji, podanie odrzucone.

• Ustrzel fraga! (+) 8
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin MIRAGE #02

Aktualny wiek: 16

• Posiadam doświadczenie w byciu adminem 
  • Staram się codziennie wchodzić na serwer
  • Jestem bardzo obiektywny 

Dodatkowe informacje o sobie: Cześć jestem Kacper, mam 16 lat,  uczę się na profilu informatycznym. W wolnym czasie lubię słuchać muzyki oraz jeździć na rowerze. Byłem adminem na trzech sieciach. Regularnie wchodzę na serwer i przegrywam kilkadziesiąt minut dziennie jeżeli mam taką możliwość.

Steam> https://steamcommunity.com/profiles/76561199118825414

Discord> Kacper#7215

GameTracker> https://www.gametracker.com/player/꧁༒☬Shiny☬༒꧂/54.37.133.159:27015/

image.png.b45ba2de46298a39547fadee25aa5754.png

XX Orzeł XX,

Po przeprowadzeniu rozmowy, podanie zostaje zaakceptowane. Zapoznaj się z FAQ: K.L.I.K

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: ONLY DD2 #02

Imię: Marcin
Aktualny wiek: 25

• Jestem przyjazny
  • Jestem o różnych porach na serwerze i mogeęwyłapywać graczy którzy łamią regulamin
  • Poosiadałem admina na innych serwerach i mam doświadczenie

Dodatkowe informacje o sobie:  Interesuje się motoryzacją z zawodu jestem mechanikiem. Posiadam steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198054585599/ a tu link do wykresu aktywności: https://www.gametracker.com/player/LENARCIK%3A)/54.38.134.10:27015/

Kasto,

Po odbytej rozmowie, przyjmuję podanie. Zapoznaj się z FAQ

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 3
  • Szok 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO #01 Mirage

Imię: Konrad

• Jestem sztywnym gitem, nie no śmieje się, na fragujemy siedzę ładnych parę lat, zawsze byłem bierny, chciałbym zrobić cos konstruktywnego dla sieci.
  • Jestem szczery, zabawny luźny, dość obiektywny, mam ogromne doświadczenie, około 8k godzin w csa, od 2014 roku.
  • Mam wolne wieczory, z chęcią poklikałbym sobie na FFA i pilnował przestrzegania zasad serwera.

Dodatkowe informacje o sobie: Mam 21 lat, prowadzę hurtownie sportową w Szczecinie, lubię imprezować, amatorsko robię muzykę, jestem ghost- writerem Peji. 

https://www.gametracker.com/player/BIGkonraduss-/51.83.215.0:27015/ (tylko na tej edycji lipa z wynikiem.)

https://steamcommunity.com/id/lachonchuj/

Thylele ★,

Siemka, aktualnie posiadasz 51 minut w ciągu 30 dni, jest to zdecydowanie za mało bym mógł dać Ci szansę, popraw swoją aktywność na serwerze i złóż podanie za tydzień lub dwa, na tę chwilę odrzucam.

UnnameD,

Hej. Podanie na Admina TS3 odrzucam. Nie wspomniałeś ani słowem o czymkolwiek związanym z TS.

• Karambit w plecy (-) 2
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin serwera Only DD2 nr. 2

Imię: Dominik
Aktualny wiek: 28

• 700h przegrane na serwerze
  • Znam serwer na wylot, do tego jestem bardzo rozpoznawalny
  • Jestem w miarę obiektywny
  • Lata gry, czyli czasem dziabnę jakiegoś headshot'a
  • Uwielbiam ten serwer :) 

Dodatkowe informacje o sobie: Zbliżam się do 30stki, pracuje przez okres 9 miesięcy w Holandii, skąd staram się spełniać swoje marzenia - zwiedzam i jeszcze raz zwiedzam, poznaje nowe obyczaje i wszystko co się z tym wiąże. Lubię poćwiczyć na siłce, popykać w siatkę, morsuje i chcę zdobyć koronę Europy. To tyle, pozdrawiam.

Kasto,

Sam Cię zachęcałem, więc podanie zaakceptowane. Zapoznaj się z FAQ

• Ustrzel fraga! (+) 10
  • Szok 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin Only awp #2

Imię: Patryk

• Gram już trochę czasu na serwerze i czuję się na nim świetnie.
  • Mimo braku doświadczenia w sm_menu (czy jakoś tak) szybko się uczę więc nowe menu admina czy komendy nie będą dla mnie wyzwaniem.
  • Gdy gram na serwerze to często nie ma admina, a dużo graczy nie stosuję się do regulaminu, chciałbym temu zapobiec przez co rozgrywka dla innych będzie spokojniejsza i wygodniejsza.
  • Mimo słabej opinii na mój temat chcę pokazać, że potrafię pomóc oraz mam do tego chęci i nie jestem taki, jak mnie postrzegają.

Dodatkowe informacje o sobie: Chyba nie muszę się przedstawiać, Jestem Patryk i obecnie mam 16 lat, niestety z moim wiekiem przyszło wiele głupich pomysłów/decyzji przez co sam biję się w pierś, cs 1.6 i go to moja pasja, tyle czasu spędziłem w tych grach, że po prostu nie ma dnia bez tych gier. Tak poza tym to interesuję się Historią, fizyką oraz Geografią, lubię też pooglądać anime w którym jestem zakochany. Pozdrawiam oraz mam nadzieję, że będę mógł wykazać się jeszcze raz.

DeadWoman,

Hejka. Aktualnie na tym nicku twoja aktywność na serwerze jest zbyt mała. Na tą chwilę nie mogę dać ci szansy.  Popraw aktywność. Podanie możesz złożyć ponownie za jakiś czas - w szczególności, że wielka rekrutacja trwa do 14 lutego. Podanie na teraz odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 5
  • Szok 2
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS:GO - MIRAGE #02

Imię: Dominik

1. Jestem miłą i uczciwą osobą. 

2. Chciałbym pomóc reszcie adminom w kontroli serwera. 

3. Często spędzam czas na serwerze. 

4. Mam dobre relacje z graczami na serwerze. 

5. Lubię pomagać innym graczom. 

6. Zawsze mam pozytywny humor i wielki zapał do gry.

Dodatkowe informacje o sobie: Hej jestem Dominik, mam 16 lat lubię grać w piłkę, chodzić na siłownię i oczywiście grać w gierki.

Steam: https://steamcommunity.com/id/zelags/ 

Discord: żelags#3585 

GameTracker: https://www.gametracker.com/player/zelags/54.37.133.159:27015/

player_time.png.937a644afa0501660ca0fe96a62b43de.png     475785747_player_time(1).png.fdfd95b520577a3f6e3178f854d674cf.png

XX Orzeł XX,

Po przeprowadzeniu rozmowy, podanie zostaje zaakceptowane. Zapoznaj się z FAQ: K.L.I.K

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać:  Admin CS:GO - AWP #02 

Imię: Magdalena

• Często znajduję się na serwerze o porach dnia lub nocy gdzie adminów nie ma praktycznie, a jest dużo ludzi.
  • Jestem aktywna na serwerze i myślę, że potrzeba więcej ludzi.
  • Dawno nie byłam w administracji jakiego kolwiek serwera a przyszła mi chęć pomagać ludziom

Dodatkowe informacje o sobie:  Jestem Magda, mam 16 lat interesuje się strażą pożarną. Często gram na fragujemy. discord: madziaaa#0001 link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/magdzabo/

DeadWoman,

Na serwerze masz przegrane niecałe 2h. Dodatkowo będąc na serwerze nie usłyszałam cię ani razu. Daj się poznać oraz zwiększ aktywność na serwerze. Wtedy będę w stanie jak najbardziej przyjąć kolejne podanie. Na tą chwilę niestety odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS 1.6 ZOMBIE.

Imię: Filip.

Aktualny wiek: 16.

- Jestem aktywny na serwerze. (głównie w godzinach 15-22 (często można mnie spotkać też w godzinach nocnych 23-03)).

- Jestem pozytywnie nastawiony do wszystkich graczy, preferuję raczej spokojną rozmowę niż kłótnię i wyzwiska.

- Lubię pomagać administracji w kontroli nad serwerem.

Dodatkowe informacje o sobie: Zauważyłem że w niektórych porach dnia administracji nie ma zbytnio często więc stwierdziłem że nie zaszkodzi spróbować swych sił. Kontakt w formie Discord: " Yato ♡#9999 ". 

Roxie Carbon,

Po rozmowie przyjmuję podanie. Po nadaniu rangi "Nowo przyjęty" zapoznaj się z TYM tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ranga, jaką chciałbym otrzymać: Admin CS:GO Mirage #2

Aktualny wiek: 14

• Jestem aktywny na serwerze codziennie (przynajmniej się staram), głównie w godzinach 15-18, w weekendy z rana.
  • Gram dosyć długo na tym serwerze.
  • Jestem zapoznany z regulaminem.
  • Chciałbym pomóc innym Adminom w trzymaniu porządku na serwerze.
  • Jestem uczciwy.

Dodatkowe informacje o sobie: Hej, nazywam się Kacper mam 14 lat i moją pasją jest granie w gry oraz spotykanie się ze znajomymi.

Discord: Kordii#0641

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199045645756/

XX Orzeł XX,

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności